Persoonlijk

Happy – Juni 2020

Happy juni

De afgelopen maanden waren een rollercoaster van emoties. Er is genoeg om van te balen en om verdrietig en boos over te zijn maar gelukkig zijn daar ook de lichtpuntjes. Mijn happy moments heb ik vandaag weer op een rijtje gezet want dat zorgt altijd voor een lach op m’n gezicht.

Koken en eten. Ik denk dat ik nog nooit zoveel heb gekookt als de afgelopen maanden. I love it ♡ als ik niet kan reizen, dan maar thuis veel wereldse gerechten maken. Zo fijn dat je bij eten het gevoel en de herinneringen van vakantie weer even kan terug halen ♡ dat ik een project weer heb opgepakt en daar veel tijd aan spendeer ♡ weer trainen in (of eigenlijk buiten) de Hub ♡ weer uit eten kunnen gaan ♡ foto’s en berichten binnen krijgen met dat jullie aan de slag zijn gegaan met mijn recepten ♡ boterige wijntjes ♡ m’n vriezerlade vol met açaí en maracuja pulp van Acai Amsterdam ♡ de nieuwe mega grote krabpaal voor Jacky en Mow ♡ asperge seizoen ♡ de nieuwe creamy kokosnoot drink van Alpro door m’n smoothie ♡ de pad thai bij Kevin Bacon Bar ♡ Amarula, een Zuid-Afrikaanse likeur ♡ eindelijk weer vriendinnen kunnen zien na 3 maanden ♡ verjaardagstaarten maken voor mensen die ik lief heb ♡ Indiase dahl ♡ FaceTimen met vriendinnen ♡ dat niemand in mijn omgeving Corona heeft ♡ dat Jelmer en ik elkaar niet achter het behang hebben geplakt deze lockdown ♡ witte chocolade macadamia koekjes ♡ mijn KitchenAid die overuren draait ♡ spekkoek uit de Bijbel van de Indonesische keuken ♡ Boodschappen doen bij Crisp ♡ Boodschappen doen bij Amazing Oriental ♡ Braziliaanse recepten maken met mama ♡ de Indonesische rijsttafel die Jelmer op tafel kan toveren ♡ mijn Dyson Airwrap Styler ♡ cinnamon rolls ♡ als Mowgli meteen kopjes komt geven als ik thuiskom bij mama ♡ series kijken met Jelmer ♡

Wat zijn jouw lichtpuntjes van de afgelopen tijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *