Samenwerken

New York tips

Campagnes

Heb je interesse om samen te werken? Leuk! Heb je bijvoorbeeld een product en vind je dat wij matchen en wil je via mij je bereik en bekendheid vergroten? Dat kan en is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan display advertising, advertorials, winacties, social media posts en veel meer.

De afgelopen jaren heb ik mogen samenwerken met veel mooie partijen waar ik trots op ben en waar ik ook altijd achter sta. Een kleine greep uit deze samenwerkingen: Thuisbezorgd, Euroma, Andrélon, Alpro, KFC, Fox verre reizen van ANWB, Nivea, Licor 43, Albert Heijn, Nescafé, Intersport Twinsport, Crisp en Bijenkorf.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mijn management via jenny@hellosparkle.nl. Zij kunnen je dan eventueel mijn mediakit toesturen.

Persreizen

Mijn allergrootste passie naast eten is reizen. Ik wil heel de wereld zien, nieuwe plekken ontdekken, in een andere cultuur duiken en kennismaken met de lokale keuken. Dat laatste is toch wel één van de leukste onderdelen van mijn reis. Ik proef graag zoveel mogelijk van de wereld en deel hier de lekkerste hotspots. Ik heb al veel plekken op de wereld gezien maar ben nog lang niet klaar. Hoe meer plekken ik bezoek, hoe meer ik erachter kom dat er nog zoveel meer te zien is.

De persreizen die ik heb mogen doen voor mijn blog: Curaçao, ToscaneZagreb en Salzburg.

Organiseer jij een persreis en wil je daar een mooi verslag van terug zien? Mail dan naar jenny@jennyalvares.com voor de mogelijkheden.

Reviews

Wil je mij een product toesturen? Of wil je dat ik je restaurant review? Dat vind ik leuk! Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van food, hotspots, reizen, kookboeken, kookgerij, beauty of andere soortgelijke producten/diensten/ervaringen. Stuur maar een mailtje naar jenny@jennyalvares.com.

PS. Ik geef geen garantie tot publicatie van producten en ik review altijd naar waarheid en dus met een eerlijke mening.

Bereik

JennyAlvares.com trekt maandelijks meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand. Daarnaast heeft de site een social media bereik van meer dan 50.000 fans en followers.

Lezers van mijn blog zijn levensgenieters, voornamelijk vrouwelijk (70%) tussen de 25 en 44, woonachtig in Nederland, met interesse in héél lekker eten, reizen, vakanties, make-up en een toch wel gezonde lifestyle. Dit kan natuurlijk dé perfecte doelgroep zijn voor jou en je bedrijf.

Maandelijks unieke bezoekers website: 25.000+
Facebook: 9.000+
Instagram: 45.000+
Pinterest: 15.000+