Samenwerken

New York tips

Persreizen

Mijn allergrootste passie naast eten is reizen. Ik wil heel de wereld zien, nieuwe plekken ontdekken, in een andere cultuur duiken en kennismaken met de lokale keuken. Dat laatste is toch wel één van de leukste onderdelen van mijn reis. Ik proef graag zoveel mogelijk van de wereld en deel hier de lekkerste hotspots. Ik heb al veel plekken op de wereld gezien maar ben nog lang niet klaar. Hoe meer plekken ik bezoek, hoe meer ik erachter kom dat er nog zoveel meer te zien is.

Organiseer jij een persreis en wil je daar een mooi verslag van terug zien? Mail dan naar jenny@jennyalvares.com voor de mogelijkheden.

Reviews

Wil je mij een product toesturen? Of wil je dat ik je restaurant review? Dat vind ik leuk! Ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van food, hotspots, reizen, kookboeken, kookgerij, beauty of andere soortgelijke producten/diensten/ervaringen. Stuur maar een mailtje naar jenny@jennyalvares.com.

PS. Ik geef geen garantie tot publicatie van producten en ik review altijd naar waarheid en dus met een eerlijke mening.

Op zakelijk gebied

JennyAlvares.com trekt maandelijks meer dan 25.000 unieke bezoekers per maand. Daarnaast heeft de site een social media bereik van meer dan 50.000 fans en followers.

Lezers van mijn blog zijn levensgenieters, voornamelijk vrouwelijk (70%) tussen de 25 en 44, woonachtig in Nederland, met interesse in héél lekker eten, reizen, vakanties, make-up en een toch wel gezonde lifestyle. Dit kan natuurlijk dé perfecte doelgroep zijn voor jou en je bedrijf.

Heb je interesse om samen te werken? Dat is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan display advertising, advertorials, winacties en veel meer. Voor meer informatie kun je contact met mij opnemen via jenny@jennyalvares.com.

Maandelijks unieke bezoekers website: 25.000+
Facebook: 9.000+
Instagram: 45.000+
Pinterest: 100.000+