Persoonlijk

Happy – Augustus 2018

New York tips

Gisteren heb ik de film ‘Christopher Robin’ gezien in de bioscoop, aanrader trouwens, en dat deed me weer denken aan mijn happy lijstje. Ik vond het vanochtend een mooi moment om stil te staan bij de mooie dingen in het leven. De dingen waar ik dankbaar voor ben.

♡ Mowgli en Jacky die uit zichzelf bij me komen liggen ♡ dat ik weer een Pathé Unlimited pas heb en de komende tijd dus weer vaker naar de film ga ♡ mijn liefde voor visagie ♡ het opbouwen van mijn portfolio de website die ik daarvoor helemaal zelf heb gemaakt de samenwerking met Havaianas  en de samenwerking met Booking.com  dat ik dit jaar voor het eerst op persreis (Curacao) ging en dat echt zó ontzettend leuk vond ♡ dat ik weer ben uitgenodigd voor een persreis die over twee weken plaatst vindt. De bestemming? Toscane!  en daarna door naar Borneo om vakantie te vieren met Jelmer ♡ dat we ook nog een vakantie naar Rio de Janeiro hebben geboekt voor begin volgend jaar ♡ en ik daarom een Portugese cursus ben gaan volgen, zodat ik tegen die tijd met mijn familie kan communiceren ♡ wereldse gerechten thuis maken en dat ze vét goed lukken ♡ koffie drinken en werken bij het nieuwe koffietentje tegenover ons huis ♡ verse kibbeling eten op Zandvoort ♡ de mooie en wijze uitspraken van Winnie the Pooh ♡ dat ik dit jaar voor het eerst op vakantie ging met mijn beste vriendin ♡ mijn Airpods  ♡ op zaterdag naar de markt met mijn moeder ♡ de pizza’s van Magioni ♡ ricotta pannenkoeken met honeycumb butter ♡ Dough donuts uit New York ♡ Dat ik voor het eerst op een quad heb gereden en het echt het vetste ooit vond ♡ mijn nieuwe luchtje J’adore van Dior ♡ mijn zusje en broertje met wie ik het ALTIJD gezellig heb ♡

Waar word jij happy van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *