Persoonlijk

#3 Happy (Januari 2016)

champagne

Ik kreeg gisteren te horen dat ik ben GESLAAGD (AAAH!) en dat maakte me zo gelukkig. Tijd voor een nieuw lijstje!

♥♥♥♥♥♥ Dat ik dus GESLAAGD BEN! Ik besef het me nog niet maar ik hoef nu nooit meer naar school. Mijn opleiding is eindelijk af. Bloed, zweet en tranen but I did it! Jenny, de toegepast psycholoog:) ♥ Mijn publicatie in de Cosmopolitan ♥ Elke week vier dagen lang weekend hebben ♥ De lancering van FRVR straks ♥ Mijn mannetjes Jacky & Mowgli naast wie ik elke dag wakker word ♥ Mijn vriendinnen die altijd voor me klaar staan en ik voor hun  ♥ Dat mijn website maar blijft groeien & groeien ♥ Mijn lieve en leuke collega’s bij Changing Life ♥ Elk kantoordag is weer een feest ♥ Mijn Body & Fit bestellingen ♥ DoorMeal ♥ De Changing Life Hub ♥ Elke dag cola-light drinken ♥ Mijn geweldige replay hyperskin broek ♥ Weekendjes naar Breda met Anouk ♥ Vogels die fluiten in de vroege morgen ♥ Weer vaker in de keuken staan om receptjes te maken ♥ Mijn telefoon die het weer helemaal goed doet (hij was stuk) ♥ Snapchat en vooral leuke Q&A’s via dit kanaal doen ♥ Sushi ♥ En over 37 dagen naar BALI! ♥♥♥♥♥♥

What makes you happy?


Jenny

14 Comments Add New Comment

 1. Hee Jenny!
  Ik zit nu in klas 4 mavo.
  Ik wil ook graag toegepast psychologie doen maar dan moet ik eerst een MBO diploma binnen halen.
  Weet jij misschien welke opleiding het best aansluit?

 2. Knap gedaan, zeker als je bedenkt wat je allemaal daarnaast doet en hebt meegemaakt de afgelopen tijd! en dan ook nog tijdens je afstuderen een bron van inspiratie bent geweest voor anderen – in ieder geval voor mij en wat ik hoor ook voor mijn collega’s-. Geweldige blog/recepten/adviezen. Dank je wel Jenny!!

 3. Gefeliciteeeeerd! Mijn afstuderen begint ook bijna, hopelijk mag ik mij in augustus toegepaste psycholoog noemen! Geniet van het afgestudeerde leventje :D

  1. Dankje Irene! Yes – ik werk al. Ik werk als Personal Body Coach bij Personal Body Plan en als Content Editor bij Changing Life! En natuurlijk mijn blog:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *