Acties Events

Adidas PureBOOST X Battle!

PURE BOOST X

PURE BOOST X

Ik heb jou en je best fit friend nodig want ik ben gechallenged door Runninglau, Workthates, Girlslove2run en Annemerel! Wil jij samen met je beste vriendin in mijn team, om samen de Adidas PureBOOST X te testen en een te gekke prijs te winnen? Lees dan gauw verder!

PureBOOST x
Het is je vast niet voorbij gegaan. Vorige week was ik aanwezig bij de lancering van een compleet nieuwe schoen: de Adidas PureBOOST X. De PureBOOST X is er gekomen na jarenlang testen en onderzoek met vrouwelijke sporters, met als resultaat een fijn gevormde hardloop en trainingsschoen die de actieve levensstijl van vrouwen ondersteunt. Terwijl de meeste schoenen voor vrouwen slechts een aanpassing zijn van de mannelijke variant, is de PureBOOST X met enkel de vrouwelijke sporter in het achterhoofd ontworpen.

PURE BOOST X

Wij vrouwen houden van fashion en daar heeft Adidas ook zeker over nagedacht. Daarom ziet de schoen er ook stijlvol uit. Het meest opvallende? Het gat dat in de schoen zit. Een gat? Ja een gat!
Een hardloopschoen met een gat klinkt wellicht een beetje gek maar believe me; het loopt echt lekker en het ziet er ook nog eens awesome uit! Tijdens de lancering mochten we de schoen testen en houden maar daar blijft het niet bij. Ik wil jou dit ook laten ervaren, samen met je best fit friend.

PURE BOOST X
Advertisement

The Battle
Op zondag 14 februari is the battle! Op de battle van zondag 14 februari staat de nieuwe Adidas PureBOOST X centraal en gaan we die testen! Iedere blogger vertegenwoordigd een team. Elk team bestaat uit een blogger, haar best fit friend, 2 van haar lezers + 2 best fit friend. Ik heb jou en jouw best fit friend dus nodig om samen de battle aan te gaan tegen Annemerel, Esmee, Laura, Francien & Joyce. Heb ik al gezegd dat jij en je best fit friend de Adidas outfit mag behouden?

PURE BOOST X

 

Wat gaan we doen?
We zullen een uur lang sporten (denk aan hardlopen, planken, touwspringen, estafette) waarna er nagenoten wordt van een lunch. Het is dus niet alleen hardlopen! Er staat veel op het spel gezien de prijs die tegenover de winst van de battle staat. En wat is de prijs..? Ik laat je nog even in spanning. Iedere blogger mocht zelf de prijs bij winst bepalen. Ik kan je alvast vertellen dat ik mijn best voor je heb gedaan!

Waar vindt het plaats: Amsterdam.
Tijd: 11u-13u, inclusief lunch.

PURE BOOST X

Hoe kom je in mijn team?
Ik wil jou en jouw best fit friend graag in mijn team hebben! Laat in de comments weten wie jouw best fit friend is en waarom je samen met haar op Valentijnsdag in mijn team terecht wilt komen!

En don’t be afraid. Je hoeft écht niet de snelste te zijn. Zoals ik hierboven al zei is het niet alleen hardlopen. Ik vind het mega gezellig als je er bij bent zondag!  Zolang je maar net als ik wil winnen:) Ik laat je dit weekend weten of jij en je best fit friend de gelukkige zijn. De winnaars ontvangen kort daarna een berichtje met daarin de verdere details.

Let’s win!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram


DE WIN-ACTIE IS GESLOTEN. GEFELICITEERD GUDRUN & CHRISTEL!

85 Comments Add New Comment

 1. hoi lieve Jenny, @healthyfans , wat leuk dat je onze hulp nodig hebt! ??? Je kunt op mij en mijn fitte friend Shanice Veldhuis rekenen! (@S_Hanicee). Wij steunen je graag! Het leuke is dat we beide zelf geen echte “best fit friend’ in onze directe omgeving hebben en veel dus op ons zelf sporten en gaan…. beetje einzelgangers maar met de passie voor lopen en trainen en workouten! We hebben elkaar pas relatief kort geleden (eind vorig jaar) leren kennen, samen met 8 andere topvrouwen. We zijn verbonden door onze passie voor hardlopen, en sport. Deze gedeelde liefde heeft ervoor gezorgd dat we na de eerste ontmoeten met z’n allen in contact zijn gebleven en dus veel dingen samen proberen te doen. We wonen in allerlei uithoeken van het land, maar reizen graag om toch dingen te kunnen ondernemen. Ik kom zelf uit het verre Oosten en voor Shanice zal het wat meer een thuiswedstrijd zijn ;-)! Maar dit is alleen maar leuk. We zijn gedreven en competitief, en gaan graag een battle aan. Aan de andere kant is het ook super fijn hoe erg we elkaar steunen en aanmoedigen. Echte vrouwen werken SAMEN en EMPOWER eachother! Dat is gewoon te gek. Dus ik hoop dat ik Shanice als Fit-Valentine date mag meenemen en samen met jou mag battlen, Jenny! Shanice en ik zijn er kaar voor om knallend de finish over te gaan. We won’t let you down, you can count on us :D can we count on you ;-)?#PureBOOSTX #teamhealthyfans en voor de rest nog even wat vinkjes om te zetten: ja we houden van sporten. Maar ook van lekker eten. Gezelligheid en lol. Competetief? Ehm, kleeeeeein beetje maar. Heel veel kleine beetjes samen dan maar. Opgeven? Doen ew niet aan. Doorgaan? Ja dat wel. Tot het spreekwoordelijke gaatje. Tot ver over de finish line. Wij doen niet aan Belle als we in ons element zijn maar gaan voor het stoere ‘beest’. Sporten geeft ons een enorme BOOST. En dan zijn we puur in ons element. Ja, wij gaan heel graag door weer en wind samen met jou de battle aan! O nou dus waarom wij de leukste Valentijnsdate zijn? Omdat we elkaar nog niet door en door kennen. Daar staat Valentijn toch een beetje voor? Nieuw, spannend, energiek… Sport at first sight ipv love at first sight ?

 2. Ik en mijn sport buddy danique Bank willen heeeeeeel heeeeeel graag meedoen en de strijd aangaan !! We houden van een uitdaging en willen dit winnen !! ?? bammmm volgas ertegenaan ? zou top zijn ! En trouwens onze mannen snappen dat sporten niet en zitten liever op de bank te niksen .. wij niet ! Zo hupp wij zijn er zeker klaar voor ? move That ass !

 3. Lieve Jenny,

  Roses are red,
  Violets are blue,
  The only way I’d wake up early,
  Is to run miles with you!
  En natuurlijk met mijn fitte friend ANNEMARIJE!! Deze topper rent marathons, ik ren binnenkort mijn eerste halve. Omdat we sinds een paar maanden allebei coschappen lopen en ik dit in Tilburg doe en zij in Rotterdam, maakt het wat lastiger om samen fit te trainen. Workouts doen met jouw team en Adidas PureBoostX kan toch niet anders dan de ultieme invulling voor valentijnsdag zijn?

  Hopelijk tot dan en sportieve groetjes!
  X
  Martine

 4. Oh dit zou zo leuk zijn voor mij en mijn zusje! En wel om een paar redenen;
  We sporten allebei geregeld, maar sporten eigenlijk nooit samen… Dit komt omdat ik vooral conditie train (veel hardlopen en fietsen) en mijn zusje vooral kracht traint (fitness). Daarom zouden wij dus het perfecte team zijn voor deze diverse en uitdagende battle want we vullen elkaar goed aan!
  We hebben beiden een echte winnersmentaliteit! We willen altijd de beste zijn waardoor we nogal eens ruzie hebben omdat we ook niet zo goed tegen ons verlies kunnen… Maar omdat we tijdens deze battle in hetzelfde team zullen zitten zullen we elkaar alleen maar motiveren en naar de winst roepen!
  Ook waren we laatst samen aan het shoppen en ging het erover hoe hard we toe waren aan een nieuwe sportoutfit, dus dit komt als geroepen! Helemaal mooi meegenomen dat ik een enorme fan ben van Adidas (niet alleen sportkleren, ook sneakers en vesten en truien ^^)
  En tot slot hebben we allebei geen vriendje dus we willen iets te doen hebben op 14 februari zodat we niet lonely op de bank zitten en in eenzaamheid verdrinken…
  Dus ik zou het kei leuk vinden om eindelijk weer met mijn zusje te trainen en er samen met de rest van het team en de andere teams een superleuke valentijnsdag van te maken (ondanks dat we dus geen echte ‘valentijn’ hebben)! :D

 5. 1,5 jaar trainen deze 2 belgjes al. Dat in België niet zoveel fitgirls aanwezig zijn (why?!) vinden we enorm jammer. But hey, that’s okay. We hebben jullie om ons aan op te trekken.

  Dat we daarom regelmatig aanwezig zijn in Nederland dat is ook ok. We Run Amsterdam bijvoorbeeld, gekoppeld aan een weekendje gekke dingen doen.

  Dat we een beetje gek zijn weten we ook. Vorig jaar de Selfieclass meevolgen was een spontane actie van ons. Dat doen we wel meer, daarom zijn wij het perfecte duo om je team te vervolledigen.

  Waarom zijn wij het perfect duo? Wel, wij komen van Antwerpen. In België bekend als dé stad. ’t Stad en al de rest is parking (google is je vriend hiervoor)
  Wij willen met heel veel plezier laten zien dat wij het stad zonder problemen kunnen representeren. That’s why.

  Lissa & Cathérine.
  De twee mallerds (wat hebben jullie Nederlanders toch leuke woordjes joh!) van België

 6. Sinds ik lange dagen maak op werk komt het sporten er niet zo van. Ook niet als mijn fitgirl vriendinnetje, Mich, me weer eens probeert te motiveren. Al weken zijn we aan het zeggen dat we samen moeten gaan sporten, maar tot op heden is het nog niet gelukt.

  Hoe mooi zou het zijn als we samen kunnen laten zien dat we de andere fitgirls wel een poepie kunnen laten ruiken :P (mooie bijkomstigheid is dat we dan elkaar dan ook weer eens zien :) ).

 7. Ik vind dit zo tof en wat zou ik hier graag bij willen zijn! Helaas heb ik geen best fit friend, hierdoor sport ik eigenlijk altijd alleen:( het lijkt me echt leuk om met iemand samen te sporten en daarom lijkt het me dan ook echt leuk om samen met jou en de andere die dezelfde passie hebben deze dag te beleven en te winnen natuurlijk?

  1. Hoi Chanou & Jenny,

   Ik vind het ook echt een suuuperr gave actie! En zou er ook heel graag bij zijn op 14 februari. Al een aantal jaar doe ik aan krachttraining, met ups en downs uiteraard. En eerlijk gezegd zit ik momenteel niet op een hoogtepunt. Maar als ik het woord BATTLE hoor dan ben ik niet meer te stoppen. In combinatie met mijn flinke dosis strijdlust en enthousiasme zorgt het er voor dat ik als een wilde hyena met een adrenaline rush samen met #teamhealthyfans voor niets minder dan de winst ga!

   Naast je persoonlijke ik te ‘upgraden’ in het sportproces en de beste versie van jezelf te worden vindt ik het ook supermooi dat er nieuwe vriendschappen ontstaan tijdens het sporten en anderen te helpen om beter te worden dan ze gisteren waren. Daarom zou ik graag op Valentijns dag met Chanou als Fit Best Friends jouw team komen versterken.

   Rest mij nog 1 jel:
   LET’ S WIN

 8. Oh super tof! Lisa en ik sporten al samen vanaf dat we nog echt klein waren. Eerst dansen, toen groepslessen, eventjes niks en nu krachttraining. Het is echt altijd super gezellig en kunnen elkaar goed uitdagen. Zou het heel tof vinden om dit samen te doen.

 9. Wat een super toffe actie Jenny!
  Ik zou heeel graag meedoen samen met mijn lieve zus Rosalie! Ooit samen begonnen om te trainen voor de Rotterdamse Marathon 10KM en nu al zo lang elke week 3x samen sporten, crossfitten, gewicht heffen, hardlopen, chin-ups oefenen, al lungend gaan wij door het leven!
  Ook al kom ik de 14e uit de nachtdienst, ik zal stralen en strijden voor jouw team!

 10. Klaar voor de start Steph? Net iets voor ons!! Samen onze passie delen met heel veel andere toppers & natuurlijk keihard winnen!

 11. Ik en mijn best fit friend (Esther) zijn ons fysiek maar ook mentaal hard aan het voorbereiden op de 18km Mudmasters op 5 maart. 3 á 4 keer per week sporten we en daarvan is 1 training sowieso samen in het Vondelpark. Om na de Mudmasters de goede trainingen door te kunnen zetten hebben we wel een hippe nieuwe outfit nodig, aangezien de outfit door de modder niet meer kan! Daarnaast is de training met jullie superfitte dames vast en zeker ook nog een goede ervaring om de laatste drie weken richting 5 maart nog beter te kunnen knallen!!!!

 12. Samen met mijn (sport)bestie Vera. Vorig jaar leerde we elkaar kennen in de sportschool waar we beide steeds fanatieker gingen sporten en gezonder gingen eten. Omdat niet iedereen daar begrip voor had, hadden we elkaar al snel gevonden. Inmiddels is Vera iemand geworden op wie ik altijd kan terugvallen of het nu of sport gaat of niet en zijn er zelfs plannen om samen te gaan backpacken!

 13. Oooh ik wil erbij zijn samen met Pamela, mijn beste vriendin èn fitste vrouw ooit èn.. Ze is mijn MOEDER!! Je hebt nog nooit zo’n leuk mens meegemaakt, en ze is bijna nog sportiever dan ik… ;) Wij moeten erbij zijn want wij gaan voor de winst!!

 14. Mijn BFF is Jorine en ik wil graag bij jou in het team omdat ik jou zie als een groot voorbeeld van de vrouwelijke sporter die ik zo graag wil worden! Als vrouwelijke sporter hoef je niet alleen te sporten, het is een hele lifestyle. Jij zet een heel goed voorbeeld daarvan! Ik hoop dat deze schoen die Adidas ontworpen heeft daar ook een onderdeel van mag uitmaken.

 15. Aaaah dit wil ik met de liefste Romy Ubaghs. Ze is mijn beste fit friend en verdiend een superleuke valentijnsdag op deze manier :-)
  Ze is er altijd voor me. Ups and Downs! En dat terwijl we elkaar nog helemaal niet zo lang kennen. 1 Ding is wel zeker: met deze 2 limburgse chicks, waarvan er 1 net klaar is met PBP en eentje fitnessinstructrice ga je ZEKER lol hebben! ;-)

 16. Hoooi Jenny!
  Dit klinkt super leuk, en zeker als iets voor Sofie en mij :D. Wij zijn schoonzusje en
  de laatste tijd erg bezig met sporten, houden zeker van een uitdaging en dit klinkt zéker als een leuke uitdaging. Met ons in jouw team, zullen we die uitdaging winnen!?
  Sporten is natuurlijk super leuk, maar als er een wedstrijdje van gemaakt wordt, is het natuurlijk nog leuker! We hopen dat we jouw team mogen versterken! We won’t let you down!! :)

 17. Met Petra Kooiman lijkt me dit fantastisch om te gaan doen, dit omdat ik nog nooit samen met mn fitfriend en PBP-buddy samen heb gesport. Dit lijkt me een fantastisch moment!!!

 18. Na 1.5 jaar reizen is het tijd om weer wat actiefs te gaan doen! Lijkt me super leuk om als 2 wereldreizigers in Amsterdam actief te gaan doen, in de mooie outfit van Adidas natuurlijk. Rachel, are you ready?!

 19. Niet alleen m’n beste fitfriend maar ook m’n beste zus! Steunt me altijd en sinds ik met pbp ben begonnen is ze er altijd. Nu ze zelf deze maand haar detox is begonnen lijkt het me super leuk om dit samen met haar te mogen beleven en van jouw team deel uit te mogen maken met zoiets leuks! Lieve Angela ik hoop dat we dit winnen en mogen knallen, leren en lachen deze dag!

 20. Ik zou jou en jouw team supergraag willen versterken samen met mijn o zo gezellige sport buddy Lotte Verbrugh. Wij zijn super fanatiek, zowel met sporten als met voeding. Ik maak ook graag jouw recepten!! Het lijkt ons een super ervaring dus wij willen heel graag meedoen en natuurlijk winnen!! KOM MAAR OP??

 21. Dit is supertof en daarom doe ik mee! Samen met mijn fit friend Stephanie van der Born, nog zo’n trouwe blogger en tevens mijn vaste sportmaat!

 22. Jaaaaaaa! Ik zou graag met mijn best fit tweelingzus jouw team willen versterken. Met de estafette zetten we mijn zus gewoon twee keer in (ziet niemand) ;). Wij gaan samen voor de eerste keer (1/4) marathon rennen in Rotterdam, triathlon in juli dus dit zou een mooie warming up zijn. En onze beste vriendin heet ook Jenny, dus dat moet helemaal goedkomen op valentijnsdag! Jel jel jel wij willen wel, misschien niet super snel, maar wij trekken sowieso als eerste aan de bel! Liefs laura & milou

 23. Hoi Jenny!

  Uhhm: OMGGGGG !! Ik zou zo graag met mijn zusje meedoen ! Ik ben zelf 10 kilo afgevallen en fitter dan ooit en zou graag deze uitdaging met jullie aangaan ! Dit lijkt me zoooooo gaaf ik hoop zo erg dat we erbij zitten !! We sporten samen minstens 4 keer per week en kunnen echt niet zonder elkaar. Onze goede band zal ongetwijfeld een goede aanwinst zijn voor de challenge.

  Dus alsjealsjealsjeblieft, kies ons om je team op Valentijn te komen versterken en we zullen je niet teleurstellen !

  Groetjes en een sportieve knuffel, Iris en Evi

 24. Samen winnen met jou en mijn best fit friend Eva Noten lijkt me geweldig! Mijn vriendin Eva is heel fanatiek bezig met haar morning workouts… Soms komt ze zelfs er een paar minuutjes door te laat op werk… She wont stop!
  Daarnaast gaat zij binnenkort verhuizen en zou ik het een leuk afscheidsevent vinden om samen te shinen!

 25. Hi Jenny,

  OH MIJN GOD! JAAAAAAA Tessa en ik willen heel graag jouw team versterken en elkaars Valentijn zijn!!

  Waarom? Omdat wij allebei GEK, wat zeg ik verliefd, verzot en dol op hardlopen zijn. Of njah eigenlijk sowieso sporten. Om die reden maken wij ook deel uit van het Fitnessmeiden.nl team. In dit team zijn wij echter wel de diehard harloopgekkies!

  Mogen wij (DUO Penotti) ALSJEBLIEFFFFTTTT jouw hardloopteam versterken op Valentijnsdag? We gaan liever de hardloop uitdaging met jouw aan dan verliefd te zitten op de bank thuis… Dat thuis zitten kan namelijk altijd nog…

  We duimen!!!

  Liefs,

  Ginger

 26. Ik zou supergraag jouw team versterken met mijn tweelingzus Chantal. Allebei zijn we fanatieke crossfitters dus met die winnaarsmentaliteit zit het wel goed. En omdat we een eeneiige tweeling zijn zijn we allebei even sterk, fit en valt jouw team nog eens extra op. Superveel zin om die winst samen met jou binnen te slepen?!

 27. Dit lijkt me super leuk om samen met jullie en mijn best fit friend Samantha te doen!
  En winnen willen we zeker ;-)

 28. My best fit friend is toevallig de beste pitcher van Nederland en samen zijn wij net zo gedreven om te winnen van de andere teams als jij. Mijn best fit friend c.q. valentijntje in de dop is Ginger! Beide verzot op hardlopen en dan vooral ’s ochtends vroeg. Bloggen samen voor http://www.fitnessmeiden.nl, maar helaas nog nooit de kans gehad om samen aan zoiets cools deel te deelnemen!

 29. Super awesome! Ik neem my best fit friend Annemiek mee. Ik sport al een tijdje en zij heeft net de boel weer opgepakt na een tijd in het buitenland voor haar studie in China. Zij heeft mega veel doorzettingsvermogen, ik ben meer van het standje ‘verstand op nul en gaan’! Mogen wij jou samen de winst bezorgen?

 30. Ermahgerdddd! Wat gaaf dit! Ik ben een fanatieke sportieveling én een Adidasnut, daarnaast heb ik ook nog eens de allertofste best fit friend Marjolein Bakker. Onze relatie begon met een hulpvraag bij haar als Personal Trainer en samen zijn wij een nieuw fitdynamicduo. Wij hebben dit jaar een missie om weer in summershape te komen samen, na haar zwangerschap en de overtollige kilo’s die ik heb door stoppen met roken. Wij zijn een echte aanwinst voor jouw team en daar zouden we ook waanzinnig blij mee zijn!!

 31. Hoi! Super gaaf om samen met vriendin Lilian te doen. We hebben het zo vaak samen over fitness en hardlopen. Aangezien onze sportscholen verschillend zijn balen we wel dat we niet samen kunnen trainen. Wel delen we zo veel mogelijk hoe we trainen en wat onze doelen zijn en steunen elkaar hier in. Echte best fit friends? en nu duimen maar!!

 32. Wat een vette actie dit! Mijn BFF/collega Denise en ik zijn twee fanatieke crossfitters. Ik train minstens 3x in de week en zij zelfs bijna elke dag! Dankzij crossfit zijn we niet alleen goed in hardlopen, maar juist ook in andere onderdelen. Vooral kracht is onze lievelingsonderdeel! ? Opgeven kennen we niet door de crossfit mentaliteit en we houden wel van een wedstrijdje! Ik denk dat je geen betere teamspelers zoals ons kunt vinden haha ? Het lijkt ons in ieder geval super leuk om samen met jou in een team te strijden en we gaan daarom graag de uitdaging aan als je ons kiest!! ?

  Liefs,
  Selena & Denise

 33. Met de leukste, liefste, fitste Marleen.. Sporten doen we samen wanneer het kan (eten natuurlijk ook).. Maar op Valentijnsdag wordt mijn bfff meestal niet verrast! Dit vind zij natuurlijk best jammer dus laat ik haar dit jaar eens flink verrassen door met jou en alle Adidasgoodies te sporten voor de winst! ????

 34. Hoi hoi! Wauw dit lijkt me echt gaaf om te winnen samen met Michelle :). We sporten al een heel tijdje samen en door alle gezellige feestjes (met bijbehorende borrels) moeten we dit ook vooral blijven doen. We zijn verder mega fanatiek en daarom een aanwinst voor jou team! Met onze humor wordt het gegarandeerd een succes :)

 35. Het lijkt me super leuk om mee te doen aan deze battle samen met mijn best fit friend Martine en om dit in jouw team te doen! We zijn al ons hele leven beste vriendinnetjes en dus een super team! Daarnaast zijn we allebei op onze eigen manier erg fanatiek bezig met sporten. Valentijnsdag doen wij niet aan, ook al hebben we beide al jaren een relatie!

 36. Onwijs leuke actie!
  Ben onlangs 14 kilo afgevallen door veel sporten en heb daarbij steun gehad van mijn lieve sport vriendin Esmee! Nu wil ik haar als verrassing hier mee naartoe te nemen!

 37. Samen met mijn vriendin Chantal! Ik sport al regelmatig en nu heb ik haar een aantal x mee gesleept om te hardlopen en ze wilt nu zelf ook steeds vaker! Lijkt me heel gezellig! Xx

 38. Wat een leuk idee!
  Ik en mijn fit friend Rochelle zouden graag mee doen, zou zeker een motivatie zijn om te trainen voor 10 km in een uur :D

 39. Ja, dat lijkt me super leuk en wil dit doen,
  Met mijn super sportieve dochter Gwen
  Nederlands en Europese kampioen in dansen. Dus gun ik haar deze geweldige uitdaging en ervaring, want vindt dit helemaal te gek !!En dat nog wel.op Valentijnsdag.

 40. Wauw Jenny wat supergaaf zeg! Ik zou hier echt heel graag aan mee willen doen met mijn vriendin Chayenne. Samen gaan wij ook in maart meedoen aan de strong viking run en we kunnen alle tips en voorbereiding gebruiken. En strijden samen met jou tegen al die andere super leuke bloggers lijkt me echt een super ervaring! We gaan ze als team wel proberen te verslaan natuurlijk? ik hoop dat wij als team op valentijns dag zij aan zij staan en kunnen laten zien wat wij in huis hebben. Veel liefs Marissa

 41. Hoooi!
  Dit klinkt super leuk, en zeker als wat voor Anouk en mij :D.
  We zijn de laatste tijd erg bezig met sporten, en houden zeker van een uitdaging, en dit klinkt zeker als een leuke uitdaging. Sporten is natuurlijk super leuk, maar als er een wedstrijdje van gemaakt wordt, is het natuurlijk nog leuker! We hopen dat we jouw team mogen versterken! We won’t let you down!! :)

 42. aaaaaaah dat willen Mariëlle and ikkk! -zwaaizwaai- wij houden van winnen en dat al helemaal in een team. En zo superrr vet dat er dan ook nog wat tegenover staat, wat wil je nog meer. Ik zou gillend blij zijn WOEHOEEE. Ook willen wij meedoen omdat we dan alvast even een voorproefje hebben op de mudmasters AAAAAH SPANNEND ALLEMAAL. Lieve Jenny, wat lijkt mij dit tof om dit mee te mogen maken op valentijnsdag. Een date met een team, en wat voor een team! Wij gaan voor de 1e finish plaats, daar ben ik zeker van! Kom maaaar dooor en ik denk dat het moeilijk is om ons te verslaan! ??

 43. Hi Jenny,

  Samen met Liesbeth zou ik supergraag aan deze challenge meedoen! We trainen beide rond de 5 keer per week en combineren krachttraining met crossfit, yoga en cardio. Zou dus erg leuk zijn om al dat harde trainen en werken te kunnen gebruiken voor deze challenge en natuurlijk te winnen!!

  Fijne dag :)

 44. Aaaah super leuke actie!! Aangezien ik veel pech heb gehad met lopen afgelopen jaar (alleen maar in de blessures) lijkt het me heel leuk om
  Dit met maaike te doen! Want ik ben er weer helemaal boven op, en ik daag jullie graag uit!! Liefs, Demi

 45. Whaaaa! Wij (ik en mijn best fit friend Joyce) willen heel graag meedoen aan deze challenge! Super uitdaging; laten wij net de laatste tijd in topvorm zijn!!?? we zijn fanatiek en laten iedereen een poepie ruiken op een super leuke sportieve manier!! Lets do thisssss

 46. Met m’n lieve best fit friend Yummee zou ik graag de Adidas PureBOOST X Battle aan willen gaan in TeamHealthyFans! Waarom? Wat is er nou leuker dan de Adidas PureBOOST X te testen in de vorm van een battle tegen allemaal lieve en leuke meiden! Maar naast alle gezelligheid gaan we natuurlijk voor maar 1 ding: WINNEN!

 47. Natuurlijk willen mijn fitfriend & collega Anne en ik dolgraag samen met jou de uitdaging aangaan! We staan allebei zeker 4 á 5 keer te zweten in de gym en gaan een uitdaging niet uit de weg. Die battle gaan we winnen!

 48. Joehoeee,
  Wat een toffe actie en dat op valentijnsdag, kan niet beter. Ik zou graag met mijn mattie/bestie/sportiefste vriendinnetje Fleur met je meedoen en natuurlijk winnen, want fanatiek zijn we zeker! Lets do this!! #teamhealthyfans #forthewin

 49. Hi Jenny,
  Wat een super leuke uitdaging dit. Ik zou heel graag samen met mijn best fit friend Vere mee doen aan deze challenge! Vere is al 10 jaar mijn beste vriendinntje, sinds 2 jaar motiveren wij elkaar met sporten en fitter worden. Het beste uit jezelf halen! Daarbij had ik haar op valentijs date gevraagd omdat we nu allebij vrijgezel zijn. En hoe beter dan je valentijnsdag op een sportieve manier benutten :)

 50. Ik zou graag meedoen met mijn vriendin Michelle omdat we allebei gek zijn op sporten en van een uitdaging houden! We kunnen elkaar niet heel vaak zien vanwege de afstand tussen woonplaatsen maar voor deze mooie dag komen we graag naar Amsterdam! Bovendien houden we natuurlijk heel erg van nieuwe sportkleding!

 51. Ik zou graag mee willen doen samen met mijn lieve mannetje Serge. Samen hebben wij vorige jaar onze eerste 10 km run gehad voor Serious Request en wij hebben er lekker van genoten. Dit keer zouden wij samen het prijs voor jouw team kunnen behalen :D

 52. Omdat Mariska en ik al zo lang vriendinnen zijn en nu ook nog vol op gym buddys zijn en echt mega graag voor jou en Adidas extra zweetdruppels willen laten vloeien en ik haar eindelijk dan een cadeau kan geven en gunnen die deze topper verdient!!❤️, en ik de schoenen zo te gek vind en ze mega graag wil uit testen en ik helaas nooit wat win dus echt heel hard hopen dat deze prijs wel aan mij besteed is dan maak je me echt mega happy!!✨?

  1. Woehoe Aliz! Topper! Wat een goed idee, dit gaat onze zweetdates zeker versterken! Ik duim haaaaarrddd (gelijk weer een mini workout, want ja, elke spier is er één)

 53. Jaaaaa samen met Inge! Al 17 jaar mn beste vriendinnetje en sinds kort ook bestfitfriend. Aangezien de 19 km strong viking eraan komt, is dit een perfecte uitdaging en voorbereiding! En ze is de 11e ook nog eens jarig, dus meteen een leuk kado als we mee mogen doen!! Dus ja, wij willen graag deel uitmaken van jou squad ?

 54. He Jenny!
  Het lijkt mij super leuk om aan deze challenge mee te doen samen met mijn best fit friend (en lieve nicht) Inez. Na allebei een moeilijke periode met vooral break-ups kunnen wij op valentijnsdag wel iets anders gebruiken dan een date! En dit is natuurlijk de perfecte gelegenheid. Fingers crossed!

  Liefs

 55. Jennyyyyy ik had al op je insta gereageerd maar euhmmm om mijn kansen te vergroten toch maar nog eens hier hahaha? ik wil graag met freudandfries meedoen omdat onze date van vandaag in het water is gevallen en stiekem ook gewoon omdat ik dan een valentijnsdate met jou heb :D ik heb alvast de spirit om alles te geven wat er in me zit om te winnen. Dit lijky me zo leeuukkk! *pickmepickmepickmeeeee*

 56. Ik zou dit echt heeel graag met Sanne, mijn beste vriendin sinds de middelbare school willen doen! We hebben allebei het afgelopen jaar wat ups en downs gehad op het gebied van de jongens. Daarom zou het nu fantastisch zijn om uitgerekend op valentijnsdag dit samen met haar te doen en er een gezellige dag van maken::)

 57. Hiii Jenny,

  Ik ben super benieuwd naar deze nieuwe kicks van Adidas dus ik zou het super tof vinden om zondag de 14de met jou mee te doen aan dit spektakel! Natuurlijk samen met mijn trainingsmaatje Danielle, we zijn in training voor een 13 km mud run, dus we kunnen de extra training wel gebruiken haha. Hierbij komt dat zondag dus ook valentijnsdag is en ik liever iets vets en sportief ga doen dan de hele dag geconfronteerd worden met kleffe stelletjes #singlelife haha.
  So pick me, want ik heb er zin in!
  X Laura

 58. Samen met Kirsten, omdat wij elkaar hebben leren kennen tijdens de training voor de marathon New York en zij mijn voorbeeld nu volgt met starten met Personal Body Plan. Hoe FIT wil je het hebben? En al die fitheid moet voorzien worden van goede kleding en schoenen, uiteraard. So give us that BOOST en we will win!!!! :-)

 59. Ik wil samen met mijn zusje en beste sportbuddy Anouk meedoen! Wij zijn crossfitters en hebben hiervoor altijd handbal gedaan. De winnaars mentaliteit heerst dus ?

 60. Samen met mijn fitte vriend Natuurlijk! Wij houden van uitdagingen en zouden het erg leuk vinden om in jou team te mogen!

 61. Ik zou heel graag samen met mijn vriendin Esther meedoen aan de battle. We zijn allebei super fanatiek, altijd nieuwsgierig naar verschillende sporten (van hardlopen tot bikram, en van boksen tot crossfit) en hebben beiden een gat in ons hand dus benieuwd naar gat in een schoen. En bovendien zijn we allebei nét jarig geweest, dus wat is een leuker cadeau dan dit!

 62. Cyn, (@run.cun) ik wil dit NATUURLIJK met jou doen! We gonne own this. Ik ben trots dat we samen al een jaar naar de gym gaan en ik zie je met grote sprongen beter, sterker en sneller worden. Dit in combinatie met mijn vraatzucht en drang om te winnen, maakt ons de perfecte teammates!

 63. Samen met Sedef kan ik iedere sport uitdaging aan! Samen hebben we de Nike ladies run al veroverd, en dit is een super mooie nieuwe uitdaging. Count us in!!

 64. Ik zou graag mee Willen doen met mijn fit friend Melanie. We zijn misschien niet de allersnelste maar we zetten ons wel voor de volle 100% in. Melanie verdiend dit nu zij zo hard hard werkt aan zichzelf en al heel veel kilo’s is verloren. Helaas staat het nu een beetje stil en zit zij in een dipje, dit zal haar vast weer extra motiveren.

 65. Het lijkt me super leuk om met mijn fit bestie Liselore mee te doen in jouw team! Liselore heeft helaas niet echt geluk in de liefde maar haar liefde voor sporten is heel erg groot. Daarom zou dit een ideale vervanger zijn voor een Valentijnsdate! Hopelijk kan ik haar op valentijn met zo’n super toffe dag mee op date nemen.

 66. Hi jenny, ik zag de uitdaging en ik wist meteen dit is iets voor mij en vooral voor mijn vriendin @sannylinne genoemd op instagram. Aleksandra is iemand waar ik naar opkijk, ze is zo ver gekomen met gezond eten en trainen en ze verdiend daarom ook dat iemand in haar gelooft, en iemand die een keer zegt ik weet dat jij het kunt! Hiermee wil ik haar laten zien dat ze alles kan en dat ze in zichzelf moet geloven!

  Groetjes,

  Draguna

 67. Helaas heb ik geen best fit friend, aangezien ik altijd in mijn uppie ben (en dus train) in de gym. Tóch hoop ik alsnog kans te maken op deze onwijs gave winactie. 2 vrolijke fanatieke sportfanaatjes samen met jou, dat moet 1 groot feest worden. Vandaag (hoe toevallig) ga ik met Marleen voor ’t eerst samen trainen, bij haar gym. Ze woont wat verder van mij vandaan en ik zie haar niet wekelijks. Maar wauw, ze is zo’n leuk spontaan vrolijk ding. en ik krijg (net als van jouw posts) zoveel positieve energie en motivatie van haar. Ik zou zó graag met haar en jou samen knallen op 14 februari. Bovendien hebben wij (net als jij nog steeds gok ik) beide geen lover om deze dag samen mee te spenderen. Dit lijkt mij de ultieme manier om deze dag door te komen.. Geen romantische date, maar wel de liefde en passie voor sport en lekker eten (sushi; is er sushi voor de winnaars?! haha). Trouwens, don’t worry wat betreft die battle, met ons enthousiasme en ongekende doorzettingsvermogen gaan wij die prijs veroveren!

 68. Ik zou graag in jou team zitten samen met Carola Jochems omdat we beide zeer fanatiek zijn! Ook zijn we beide zeer strijdlustig in wedstrijden! Dus ons samen in jou team is zeker een aanwinst!

 69. Hey Jenny,
  Super leuke actie die ik graag met mijn lieve fitte sportieve collega wil doen :D helaas is mijn collega naar een ander team gegaan en met deze challenge wil ik haar duidelijk maken dat ik haar super mis. We werken in de zorg dus niets is ons te gek… Daarbij zijn we ook nog eens gek van sporten dus kom maar op zou ik zeggen dan kan ik haar surprisen ? Met deze te gekke actie en we gaan natuurlijk ook voor de hoofdprijs!!!

 70. Wat ontzettend leuk! Ik ben twee jaar geleden begonnen met echt heel fanatiek sporten en vorig jaar ging mijn vriendin Marije ook mee doen. Wat zo cool aan haar is, is dat ze veel mensen in onze omgeving ook aanspoort om te gaan sporten en gezonder te gaan leven. Zelf leert ze steeds meer en ik denkt dat dit de perfecte nieuwe uitdaging voor haar is! Eentje die we beiden zeker aan kunnen en een extra motivatie kan zijn. Daarnaast lijkt het me gewoon heel leuk om jou en de andere meiden te ontmoeten!

 71. Wauw wat een super toffe actie! Ik volg jullie allemaal en het lijkt me geweldig om het tegen de andere teams op te nemen. Samen met Mirte, mijn best fit friend zouden we alles geven om de rest te verslaan! Dit zou een hele gave aanvulling zijn in de reis naar de beste versie van mijzelf!

 72. Samen met mijn lieve vriendinnetje Anne hebben we vorig jaar in maart onze eerste halve marathon samen gelopen. Daarnaast kunnen we allebei wel eens ander gezelschap dan onze katten gebruiken op Valentijnsdag!

 73. Jammer dat ik deze dag een dagloop heb van Antwerpen naar Bergen op Zoom met ons Roparunteam. Anders had ik er heel graag bij willen zijn!

 74. Dit lijkt mij een mooi voorproefje voor de Mudmasters op 5 maart die ik samen met Janette ga knallen! Want wat is er nou leuker om te winnen, dat willen wij maar al te graag! Wij doen er alles aan om te winnen en doen dan natuurlijk ons uiterste best, want die outfit en prijs komt vast goed van pas!

 75. Ah Jenny, lijkt mij echt helemaal te gek om in jouw team mee te gaan battelen met mijn zus!! Allebei echt sportfanaat en loveeeee battling! Met ons ga je het niet alleen super gezellig krijgen, maar ook sowieso WINNEN natuurlijk. Hoe je het ook went of keert… onze innerlijke warrior wil toch voor de winst gaan haha Enneeehhh… okee ook voor de gezelligheid en de fun!

 76. Jenny, wat zou dit tof zijn, om Valentijnsdag niet alleen met jou (waaaaa, ik vind je serieus een van de tofste chicks op Instagram) maar ook met m’n beste fit friend op afstand door te brengen (Isabelle, ofwel @izzielovinglife)! Ik denk eigenlijk ook dat wij wel gemaakt zijn hiervoor, want wij delen onze liefdes. Onze liefde voor eten, sporten (en sportkleding kopen) en kinderen bedoel ik dan ;) En hoe gaaf is het om een van die gedeelde liefdes nu samen te vieren op Valentijnsdag, mét jou, mét sporten én mét nieuwe sportkleding? You’d make us very happy Jenny! Liefs, Nicky

 77. Dit lijkt mij echt superleuk! Ik ben een die-hard Nike fan dus ben echt heel benieuwd of Adidas mij ook kan bekoren. En dan wil ik het heel graag samen met Nina doen, omdat zij superhard werkt aan zichzelf met PBP en al heel goede resultaten heeft behaald. Dat verdient een extra belonging en motivatie vind ik!

 78. Lijkt me super leuk om mijn valentijnsdag met mij best fitfriend Pascalle en jullie door te brengen. Aangezien ons vriendjes soms liever op de bank blijven voor een potje voetbal (ajax + Feyenoord), niet echt romantisch voor valentijnsdag ;-) Wij kunnen erg slecht tegen onze verlies dus zullen er alles aan doen om de prijs in de wacht te slepen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *