Persoonlijk

#1 Happy (Januari 2015)

Photo by Joyce Bongers

Als ik terug kijk naar 2014 krijg ik 1 grote lach op mijn gezicht. Ik heb veel meegemaakt. Heel veel. En dat allemaal dankzij deze blog! Ik heb veel om dankbaar voor te zijn; deze dingen heb ik allemaal voor mezelf opgeschreven en wil ik graag met jullie delen. Het jaar 2014 was awesome! Het jaar 2014 was het jaar waarin..

♥ ik Healthyfans.com ben opgestart! ♥ ik nog steeds elke woensdag voor GirlsLove2Run.com schrijf. Nu met een super leuk rubriek: Voedzooi! ♥  het uit ging met mijn vriend maar een paar maanden later toch weer aan (we kunnen toch niet zonder elkaar) ♥ ik ging samenwonen. Op mijn 22e. Als je me dit had verteld 2 jaar geleden had ik je uitgelachen. Ik vind samen wonen trouwens echt awesome ♥ ik daardoor wel heb moeten verhuizen en mijn lieve huisgenootje Anouk heb moeten verlaten. Gelukkig zijn we hele goede vriendinnetjes en zien we elkaar alsnog. Natuurlijk niet evenveel als toen we in hetzelfde huis woonden maar mijn liefde voor jou blijft voor altijd! ♥ ik nog steeds iedere maand een GirlsLove2Run meeting heb. We kletsen meer dan we sporten – altijd reuze gezellig ♥ ik zoveel leuke andere bloggers heb leren kennen: Jelmer, Laura, Esmee, Ashley, andere Ashley, Anne, Charlotte, Christel en Aranka ♥ ik voor het eerst langs ben geweest bij de Body & Fit shop. Ik bestel er zoveel; ik wilde wel weten hoe het er nou eigenlijk uit zag ♥ ik af en toe ook producten van ze krijg opgestuurd om als eerste uit te proberen. Heel tof natuurlijk ♥ ik trainingen gaf voor We Own The Night in Amsterdam ♥ ik zelf ging trainen en mee doen met We Own The Night. Helaas geen PR maar wel een hele leuke ervaring! ♥ ik voor de tweede keer mee deed aan de Dam tot Dam loop. Dit keer met mijn vriend, dit was zijn allereerste wedstrijd ♥ ik mij heb ingeschreven bij de Kamer van Koophandel ♥ ik in de Grazia, Metro en Run2Day sta! ♥ ik een fotoshoot had voor de LINDA. Meiden! ♥ ik super veel leuke win-acties heb mogen doen. Ik vind het altijd leuk om dingen terug te doen voor jullie lezers ♥ ik genoten heb van jullie reacties onder mijn artikelen. Ik vind het super super super leuk om te zien dat mijn artikelen er echt toe doen en jullie er wat aan hebben ♥ ik 31k had op instagram. Ja, 31k. Ik vind het zelf ook moeilijk te geloven. Op naar de 50 dit jaar! ♥ ik in de zomer niet naar Azië ging maar bleef in Amsterdam. Wel een paar daagjes naar Berlijn gegaan om een vriendinnetje Berber op te zoeken ♥ een grote liefde voor Pindakaas heb ontwikkeld. En een misschien nog grotere voor Nutella.. ♥ ik ontslag nam bij Riva. Ik vind het heel jammer maar het was tijd voor wat nieuws ♥ ik dankzij Jelmer in contact kwam met Personal Body Plan ♥ ter voorbereiding voor de shoot voor LINDA. meiden PBP ging doen en Tom Barten mij 2 weken lang trainde ♥ ik voor ik het wist, zelf aan de slag ging bij PBP als Online Lifestyle Coach. Ik ben super blij dat nu deel uit maak van het PBP team. Love my new job! ♥ ik veel kleding heb gekregen van allerlei merken. Ik ben best een bofkont. Thanks Nike, Reebok, Puma en Run2day! ♥ ik een start heb gemaakt aan mijn scriptie. Spannend! ♥ ik afscheid heb genomen van “clean eating”. Hello IIFYM :) ♥ ik meer trouwe volgers heb gekregen. Ik ben jou zo dankbaar. Door jou houd ik alles vol!

Ik ben benieuwd wat 2015 mij te brengen heeft. Nog een gelukkig nieuwjaar lieve lezers!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

31 Comments Add New Comment

 1. Wat een mooi jaar heb je gehad!
  Ik heb al veel gehad aan je blog die ik sinds kort volg.. Je staat nu in mijn lijstje van favorieten en elke week kom ik wel een paar keer kijken.
  Ik ben benieuwd wat het komende jaar je gaat brengen!

  Groetjes

 2. Lief! Zo leuk om dit te lezen en is je zo gegund. Maandag komt mijn verslag online. Het is gewoon voor jezelf ook superfijn om dit op te schrijven, dan zie je dat je echt veel gedaan hebt. En chicka via jouw heb ik dat flipagram ontdekt, te leuk hihi Dank voor je inspiratie!

  XX Char

 3. Super om te zien dat je zo een leuk jaar achter de rug hebt ! op naar 2015 !
  Leuk artikel jen;) ik vind je inspirerend, motiverend en super positief dat straal je niet alleen uit maar het is ook nog eens aanstekelijk voor de lezers van je blog maar ook de deelnemers van de bootcampen en voor iedereen in je omgeving.
  Ga zo door en misschien zie ik je wel weer een keer bij de bootcampen;)

  Liefs Sandra/ @mutsje100

 4. Ah Jenny wat een mooi jaar voor jou & het is jou zo erg gegund, je werkt er zo hard voor!! 2015 gaat jou vast nog heel veel meer moois brengen

 5. Wauw kan 2015 nog beter worden voor jou? Wat een topjaar was het voor jou enne jij en Nigel zijn gewoon gemaakt voor elkaar dus uh niet meer uit maken ;)

  Ik hoop dat 2015 jou nog meer gaat brengen en dat wij allemaal fijne blogberichten voorgeschoteld krijgen!

 6. Heel knap, maar het meeste heb je toch echt zelf bereikt door er keihard voor te gaan! Heel bewonderenswaardig :) Ik hoop dat 2015 je nog veel meer gave dingen gaat brengen!

  1. Dankjewel lieve Marieke. Je woorden doen me goed! Ik hoop dat 2015 ons allemaal veel leuke dingen gaat brengen.

 7. Wat een leuk jaaroverzicht.! Veel succes verder nog met je blog en al jouw andere interesses, want dat zijn er toch blijkbaar wel een pak :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *