Persoonlijk

#2 Happy (Juni 2015)

Schermafbeelding 2015-05-04 om 08.49.41

Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om een lijstje te maken waar ik op dit moment happy en gelukkig mee ben. Hier komt ie!

De eerste zonnestraaltjes ♥ We Run Ams ♥ Dat ik op de cover van Runner’s World sta ♥ Nieuwe Havanianas kopen ♥ Dat ik overmorgen een (lang) weekendje weg ben ♥ Ons nieuwe huisgenootjes Jacky & Mowgli ♥ Dat mijn website maar blijft groeien & groeien ♥ Mijn nieuwe logo ♥ Walibi met mijn zusje, broertje en Nigel ♥ Ons groeiend team bij Personal Body Plan ♥ Mijn Body & Fit bestellingen ♥ Eindelijk een goed gevoel over mijn scriptie ♥ Mijn nieuwe Magimix ♥ De komst van DoorMeal ♥ Video’s maken met Francien ♥ Dat Nigel nu ook in de Linda komt te staan ♥ Elke dag cola-light drinken ♥ Mijn nieuwe zwarte leren laarsjes  ♥ De uitvinding Cruesli Caramel (limited edition) ♥ Verjaardag weekend vieren van mijn beste vriendinnetje ♥ Glamour Health Challenge ♥ Kayla Itsines ontmoeten ♥ M’n luchtje J’adore van Dior weer kopen ♥ Eight hour cream kopen, ook al is hij zo duur ♥ M’n nieuwe paarse Nike Free’s die ik heb gekregen ♥ Een ijsje van Pisa ♥ Vogels die fluiten in de vroege morgen ♥ Mijn nieuwe visite kaartjes thanks to Romance Egas ♥ Mijn mooie SUITSUIT koffer ♥ Snapchat, I love it! ♥ Een 7.6 voor een tentamen ♥ Anne die nu ook een Brits Korthaar heeft ♥ M’n zusje die weer voor langere tijd in Nederland is ♥ Nooit meer alleen thuis dankzij Jacky & Mowgli ♥ Er achter komen dat de Pop It lolly’s niet alleen te koop zijn bij de Pathé bioscopen ♥ Een pot witte chocolade & rozijnen pindapasta ♥ Sushi eten in het zonnetje ♥ Genieten van een frozen Yoghurt van Frozz ♥ Elke dag wakker worden naast de liefde van mijn leven ♥♥♥♥♥♥

What makes you happy?


Jenny

2 Comments Add New Comment

  1. Beseffen dat ik gezond ben en de mogelijkheid heb om te sporten maakt mij erg gelukkig ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *