Persoonlijk

Meet: Jacky & Mowgli

Jacky

We hebben er sinds deze week twee nieuwe huisgenootjes bij! En wat zijn Nigel en ik blij met ze! Ze zijn zooo schattig, lief, leuk en vooral nu nog zo klein ♥

Nigel’s zijn ouders hebben sinds een jaar een Britse Korthaar, Beau, en daar zijn we zo verliefd op. Wij wilden ook zo een kat thuis. We hebben er even goed over nagedacht maar onze gedachtes veranderden maar niet. We zijn zo verliefd op Beau en we zouden het zo leuk vinden om ook een eigen kat te hebben. Na goed zoeken kwamen we op twee nestjes en bij de eerste waren we twee weken geleden langs gegaan; we waren meteen verliefd op Jacky! De twee weken die daarna volgden konden maar niet snel genoeg voorbij gaan. Daarna mocht hij zijn nestje uit en kon hij bij ons intrekken.

JackyIMG_8495Jacky

Kijk nou hoe lief hij is?! Eerste dagje hier thuis was even wennen maar hij gedraagt zich erg goed! Hij kwam meteen de eerste nacht bij ons in bed slapen. Zo lief! Echt een schatje. Heel speels ook, de hele dag door is hij aan het spelen met zijn speeltjes.

IMG_8497  IMG_8502

IMG_8512 IMG_8513

We konden het overigens niet alleen bij één nieuw harige huisgenootje laten. Ook al werk ik voornamelijk vanuit huis – vinden we het niet leuk als Jacky alleen is. Keuze was snel gemaakt: meteen op zoektocht naar een maatje! We zijn gisteren wezen kijken naar een nieuwe nestje en konden Mowgli, ook een Britse Korthaar, meteen in ons huisje verwelkomen :) Ze konden het ook gelijk met elkaar vinden! Ik vind dit zo leuk! Mowgli is ook echt heel speels, een ondeugend mannetje! En hij loenst een beetje, dat vind ik zo schattig. Helemaal verliefd op onze jongens.

 Jenny

10 Comments Add New Comment

 1. Ohhh wat een cuties! Ik zag ze ook al afgelopen week de hele tijd voorbij komen op Snapchat, ZO schattig!! Ik ben meer van de honden dan van de katten over het algemeen, maar deze zijn wel heeeel erg cute!

 2. Ahw zo lief! Ik had vroeger thuis ook een kat en nu ik op mezelf woon mis ik dat wel (hoewel het ook wel lekker is om niet constant onder de kattenharen te zitten. Maar mijn man wil geen kat dus voorlopig komt dat we niet van.
  Pas wel op met het laten rondslingeren van schoenen/kleding ivm nagelscherpen.

 3. Oh! Leuk, die twee. Ook al zou ik er zelf geen in huis halen, deze zijn echt wel mooi. Toffe namen!

 4. Ooh wat een mooie katjes! Jacky kan zo in een kattenvoerreclame :) En zo schattig dat Mowgli een beetje scheel kijkt.

 5. Super lief! Wij hebben ook een Britse korthaar thuis, nu een half jaartje en het is zo een dotje. Die van ons is créme. Mag ik vragen waar je de nestjes hebt gevonden? We willen met de tijd toch heel graag er 1tje bij hebben. :)

  x

 6. Hoi Jenny,

  Wat een dotjes!
  Ik heb vorig jaar ook een kitten in huis genomen als maatje voor mijn oudere kat.

  Tip; pas goed op kabels etc met die kleintjes, zeker als ze gaan wisselen willen ze O V E R A L op knauwen! haha
  En met een laserlampje kun je de katjes echt heeeeel goed aan hun cardio helpen! Super grappig!

  Enjoy them!

  X

 7. Wat een schatjes!! En wat zijn ze mooi! Ik heb nog een vraag over iets anders, als je geen zin of tijd hebt hoor ik het graag. Voor mijn opleiding Voeding en Dietetiek moeten we een aantal vragen (ongeveer zes) stellen aan een online coach, zou ik jou hierover mogen mailen? Liefs Jenny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *