Persoonlijk

Happy – Maart 2020

Jeeej mijn eerste happy lijstje van 2020. En wat heb ik een hoop om dankbaar en happy over te zijn. Om te beginnen met hoe ik mijn jaar heb gestart: met een ongelofelijke mooie reis.

♡ dat ik 2020 begonnen ben met een ongelofelijk mooie reis samen met mijn liefde Jelmer ♡ safari in Kruger ♡ wijn drinken in Kaapstad ♡ bij een warung eten en massages krijgen op Bali ♡ eten in Bangkok ♡ struinend door Hong Kong ♡ business class vliegen ♡ thuiskomen en familie en vrienden weer zien ♡ weer knuffelen met Jacky en Mowgli ♡ koken ♡ mijn nieuwe KitchenAid ♡ taarten maken ♡ brood maken ♡ nieuwe hotspots ontdekken ♡ reviews schrijven over hotspots ♡ dat ik daardoor nu ook wordt uitgenodigd door restaurants ♡ mijn nieuwe jurk van Fabienne Chapot ♡ de ‘They’re Real’ mascara van Benefits Cosmetics ♡ een goede cappuccino ♡ mijn nieuwe Iphone 11 ♡ dat mijn blog deze maand 6 jaar bestaat ♡ brood met boter ♡ etentjes met vriendinnen ♡ netflixen of youtuben in bed ♡ wie is de mol kijken ♡ dat het steeds langer licht blijft ♡ de chocolade protein pudding van Ehrmann ♡ ravioli gevuld met burrata die ik at bij Restaurant Gusto in Amsterdam ♡ bijna aspergeseizoen ♡ lieve berichtjes van jullie op Instagram of onder mijn blogs ♡

Wat zorgde voor een glimlach op jouw gezicht de afgelopen maanden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *