Persoonlijk

#4 Happy (Juni 2016)

Happy

Happy

Het is alweer eventjes geleden, 23 januari om precies te zijn, dat ik een happy lijstje met jullie heb gedeeld. Dit vind ik altijd erg leuk om voor mezelf én voor jullie op te schrijven. Tijd voor een nieuw lijstje dus! Lees je mee?

♥♥♥♥♥♥ Mijn awesome baan binnen Changing Life als Content Marketeer ♥ Mijn vriendinnetje Anouk, die gisteren jarig was ♥ Mijn zusje die zaterdag jarig is ♥ Pannenkoeken van de The Breakfast Club ♥ Mijn Naked Pallet ♥ Mowgli & jacky (mijn twee katten) die nog steeds elke nacht bij me in bed komen kruipen ♥ Beyonce’s nieuwe album Lemonade ♥ Food festivals ♥ Fietsen door Amsterdam mét muziek op als het zonnig is ♥ Reisjes boeken ♥ Mijn memories aan mijn vakantie in Bali begin dit jaar ♥ Het weer boeken van Bali, eind dit jaar ♥ Philly cheese steak met truffel ♥ Mijn eigen truffelburger bij DoorMeal ♥ Mijn vriendinnetje Roos die laatst haar eerste tattoo heeft laten zetten ♥ Sowieso al mijn eigen tattoo’s ♥ Mijn trip naar New York met Geentroep ♥ Mijn volgende trip met Geentroep naar Beijing & Hong Kong eind deze maand ♥ Cola Light ♥ DoorMeal ♥ IJsjes ♥ Poke bowls ♥ Mijn publicatie in de FHM ♥ Snapchat ♥ Sushi ♥ Hannah’s nieuwe puppy ♥ Steeds meer leren over fotografie ♥ Mezelf opmaken ♥ Lachen gieren brullen met m’n zusje ♥ Kokosdadeltaart ♥ Trainingsschema van Tom waar ik progressie mee boek ♥ Mijn vriendinnetje Anne die ook haar scriptie heeft gehaald & nu is afgestudeerd ♥♥♥♥♥♥♥

What makes you happy?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchat & Instagram

9 Comments Add New Comment

    1. Een restaurant wat je zeker moet proberen is Xiheyaju Restaurant, bekend voor de peking eend, heel schattig verborgen met een tuin in een soort van hofje: http://www.xhyj.net. Ze spreken een beetje Engels wat wel handig is. Ik zal aan een Chinese vriendin de naam van een super goed dumpling restaurant vragen, kom ik dus op terug. Je moet zeker weten HotPot proberen (Beijing Hotpot is zo jummy). Wat echt leuk is om te bezoeken is het Summer Palace, dit zou ik zonder gids doen en echt wel een paar uur voor uittrekken want het is inmens groot (paleizen, tuinen, mega rustig park, meer waarop je kunt varen). Wat betreft de Chinese muur; goed uitzoeken waar je de muur opgaat. Je kunt het beste erop gaan bij Badaling (ik zou een chauffeur zoeken, die betaal je voor een hele dag en hij rijdt je overal heen, is ongeveer €70). De Forbidden City met gids bezoeken is interessanter dan zonder gids.

      China is zo leuk, probeer zoveel mogelijk verschillende gerechten en snacks die zij ook eten. Bij het vliegveld je niet laten aanhalen door de mannen die in pak lopen indoor, want zij smeren je een taxi aan voor €50. Doorlopen naar buiten naar de gewone taxi en je adres in het Chinees meenemen want vaak spreken de chauffeurs geen woord Engels.

      Zo zou er wel een boek vol van kunnen schrijven ;-). Echt heel veeel plezier.

  1. Van dit lijstje word ik ook heel happy! Puppy’s, burgers en reisjes ?. Heerlijk vooruitzicht, Bali, mag ik mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *