Acties Beauty

WIN | 5 x Lancôme – Énergie de Vie

Énergie de vie

Énergie de vie

Gesponsord – In samenwerking met Lancôme, heb ik een hele leuke win-actie voor jullie! Normaliter schrijf ik niet over beauty of verzorgingsproducten maar deze lijn sprak mij heel erg aan!

Lancôme heeft namelijk een nieuwe lijn producten uitgebracht voor onze generatie: Lancôme Énergie de Vie. 

Onze generatie

Onze generatie zeg je? Wat houdt dat dan precies in? Om een vermoeide stadshuid aan te pakken, heeft Lancôme zich tot de toekomst van de wetenschap gericht om deze lijn te creëren. Een nieuwe serie, speciaal ontwikkeld voor de nieuwe generatie. Een antioxidanterijke energie-opwekkende shot van hydraten. Énergie de vie maakt een simpele maar wel zeer effectieve beautyroutine mogelijk. Precies wat wij nodig hebben! Want zeg nou zelf? Wij zijn gewoon druk druk druk en willen het liefst alles snel gedaan.

Lancôme legt het zo uit: “Dit is de generatie die zichzelf opnieuw heeft uitgevonden als een soort superwoman die zich niet moe mag voelen en altijd topfit behoort te zijn. Ze zijn geobsedeerd om telkens weer iets te willen doen, bijzondere ervaringen mee te maken. Ze denken: Ik neem later wel de tijd om moe te zijn.”

Als ik kijk naar mezelf, snap ik heel goed wat Lancôme bedoelt. Ik neem bijna altijd teveel hooi op m’n vork, wil altijd de laatste trends volgen, ben voortdurend actief op social media, tot laat aan het werk en sta weer vroeg op om naar de gym te gaan. Ik wil overal van genieten, in het moment leven. Ik wil alles, elke dag weer opnieuw en 24 uur in een dag is voor mij gewoonweg te weinig. De pijler herstel is voor mij een goed aandachtspuntje. En waarom niet een keer goed aandacht besteden aan mijn huid? Dat is net zo goed verzorging, net als voeding & sport.

Herken je je hierin? Lancôme biedt voor deze stedelijke vermoeidheid een fijne oplossing, namelijk Énergie de vie.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=F4YIN37F9X8[/embedyt]

Lancôme Energie de Vie

De Lancôme Énergie de Vie lijn is geïnspireerd door de natuur. Het geheim van een energieke, gevoede huid is hydratatie. Wanneer de huid optimaal gehydrateerd wordt, voelt de huid glad en soepel aan. Lancôme brengt hydratatie naar een ongekend niveau dankzij de verrassende texturen en plantenextracten die rijk zijn aan antioxidanten. Deze unieke combinatie maakt de Énergie De Vie producten van Lancôme. Deze productenlijn zal de huid beschermen, ongeacht wat het leven brengt. Het gezicht blijft gezond en fris met Énergie De Vie. Het is als het ware een ‘superfood’ voor de huid vanwege de hydraterende energieopwekkende en het antioxidanterijke complex.

Het bevat ook daadwerkelijk superfoods overigens! Goji bessen extract om de oxidatie van het huidweefsel tegen te gaan, Franse limoenbalsem extract vanwege de antioxidantrijke en gladmakende voordelen tegen de ontstekingsgevoelige omstandigheden die er ontstaan als een vrouw vermoeid is. En tot slot gentiaanextract vanwege de energieboost! Énergie de Vie bestaat onder andere uit een dagcreme, lotion en masker voor het slapen. Ik heb deze voor je getest!

Énergie de vie

De smoothing & plumping: Pearly Lotion

De Smoothing & Plumping Pearly Lotion is een lotion met parelmoer deeltjes in verschillende formaten die je een gladde en volle huid belooft. De lotion vertienvoudigt de werking van de andere producten uit de verzorgingslijn en is bedoeld als voorbereiding op het gebruik van de crème en het sleeping mask. Op de huid ervaar je het voedende gevoel van een olie, in combinatie met de intense frisheid van water, voor een energieke splash. De lotion is super zacht en hydraterend voor je huid. Het voelt echt heel fris aan en zo ruikt de lotion ook!

Énergie de vie

De smoothing & glow boosting: Liquid care

Dit is eigenlijk een compleet, alles-in-één huidverzorgingsproduct in 1 die je huid verfrist en hydrateert. Zo fris als een lotion, zo geconcentreerd als een serum en zo hydraterend als een Lancôme crème. Het product belooft je wederom een gladde en stralende huid en werkt als een booster tegen een vermoeide huid. Het is een vloeibare en voedende crème. Voor mijn huid is dit echt een perfect product, vooral top voor in de zomer.

Énergie de vie

The overnight recovery: Sleeping Mask

Het Overnight Recovery Sleeping Mask van Lancôme is een herstellende huidverzorging die je kunt aanbrengen na een drukke dag of als een SOS-kuurtje. Je kunt deze op twee manieren gebruiken. Dagelijks als nachtverzorging of 2 tot 3 keer per week als hydraterend masker waar je flinke laag van op je gezicht aan brengt en 20 minuten laat in trekken. Het product werkt licht stimulerend en verhelderend. Het gaat wederom de tekenen van vermoeidheid tegen, het hydrateert en herstelt je huid. De textuur breekt als water uiteen op de huid en verlaagt in temperatuur tot 1.8 C° om een intens gevoel van frisheid te ervaren.

Hoe win je de Lancôme Énergie de Vie lijn?

Deze winactie is gesloten en de winnaars hebben persoonlijk bericht gehad. 

Advertorial – Deze blog is in samenwerking met Lancôme

79 Comments Add New Comment

 1. Ik zou willen winnen omdat ik een student ben in de stad en al dat leren binnen in de ub maar ook het feesten mijn huid niet altijd goed doet. Mijn stufi stopt bijna en dan kan ik dit goed gebruiken!

 2. Dagdienst, avonddienst, nachtdienst, weekenddienst, gym, lunches met vrienden, mealpreppen, koffie drinken, dansen, familie bezoeken, klussen in huis. Geen tijd om uit te rusten…ik kan wel wat hulp gebruiken!

 3. Hi Jenny,
  Omdat mijn vorige comment een beetje flauw kan overkomen en niet uitlegt waarom deze prachtige lijn goed bij mij past stuur ik nog een berichtje.
  Zo tegen het eind van het schooljaar kan ik wel een beetje Énergie de Vie gebruiken!

  Gemiddeld ga ik 50 uur in de week naar school. Ja, dat is wel een beetje belachelijk en veel, maar het is tegelijkertijd het gene wat ik het allerliefst doe. Ik volg de opleiding Theaterdocent aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, ik ben derde jaars, wat betekend dat ik nu mijn afstudeerplan aan het schrijven ben. Het allerliefst maak ik theater met kinderen en jongeren! Daarbij probeer ik te werken wanneer dat kan, omdat ik van de zomer 4 weken door Mexico ga reizen! Ik wil nieuwe plekken ontdekken, ergens anders zijn dan hier! ik sport en ik probeer mijn sociale leven niet een ondergeschoven kindje te laten worden.
  Er zijn een paar onderdelen in mijn leven die in balans moeten zijn om mij goed te voelen en goed te kunnen functioneren. Ik weet inmiddels een beetje welke dat zijn. Het is een zoektocht, want agenda’s blijven veranderen en dat zal de komende jaren niet anders zijn. Balans is het woord, super cliché, super kut, maar het is echt zo. haha.
  Ik probeer in mijn leuke, maar drukke bestaan goed voor mezelf te blijven zorgen met voldoende ontspanning, beweging, vrienden, en gezonde voeding, maar mijn huid die schiet er wel eens bij in! Ik denk dat mijn huid het wel op prijs zou stellen wat meer liefde te krijgen :)

  Liefs!

 4. Ik ben niet zo van alle cremetjes en zalfjes. Maar dit lijkt me toch wel een product wat ik graag uit zou willen proberen. Fingers crossed.

 5. Hey!

  Een tijdje terug ben ik goed ziek geweest en ben hierdoor heel erg afgevallen omdat ik niks meer kon eten. Gelukkig hebben ze na 2 jaar eindelijk gevonden wat het was en ben ik het laatste jaar zo goed al genezen. Ik heb jaren erg moeten letter op wat ik at en toen ineens niet meer. Ik ben dan ineens veel te veel beginnen eten omdat het kon. Ben dan weer erg bijgekomen en heb even niet zo hard meer naar mijn gezondheid gekeken omdat ik nu eindelijk kon wat ik al jaren niet meer kon. Begin 2016 heb ik dan ingezien dat het zo niet verder kon. Ben terug gezonder beginnen eten, beginnen sporten en daar hoort ook huidverzorging bij. Mijn huid heeft zeker te lijden gehad onder die extreme omstandigheden. Spijtig genoeg zijn goede producten redelijk duur. Ik ben pas verhuisd om mijn opleiding terug op te nemen en heb dus niet veel geld voor producten en sport. Dit zou dus ideaal zijn! En het is een goeie motivatie om mijn leven stilletjes aan terug op rails te krijgen! Heel veel succes iedereen! :)

 6. Ik ben sinds eind januari weer begonnen om mijn gezonde levensstijl weer op te pakken. Veel sporten en gezond eten. Het bevalt me heel goed en er is ook al zeker resultaat te zien. Toch heb ik zo af en toe best zwaar. In combinatie met de laatste loodjes van mijn studie, schiet genoeg slapen en daardoor energiek zijn er een beetje bij in. Dit is helaas ook te merken aan mijn huid. Ik hoop dat dit wondermiddeltje binnenkort bij mij zijn vruchten af kan werpen!

 7. Waarom deze lijn perfect aansluit bij mij? Allereerst ben ik al fan van Lancôme, de geur van de producten is heerlijk. Daarnaast zijn de producten van Lancôme een van de weinigen die goed samengaan met mijn gevoelige en droge huid. Deze lijn lijkt perfect aan te sluiten op waar mijn huid behoefte aan heeft! Een energieshot in de ochtend voordat ik aan mijn volle dag met scriptie, werk, sport en muziek maken ga beginnen kan mijn huid wel gebruiken, en een soort ‘superfood’ om ’s nachts bij te komen en weer op te laden klinkt perfect!
  Liefs, Vera

 8. Een antioxidanterijke energie-opwekkend shot,
  plantenextracten,
  Goji bessen extract,
  Franse limoen…
  Mieters deze win actie is te gek. Deze crèmes kan ik dus ook in mijn kwark gooien? #pleasegiveittomejennyahah

 9. Hoi,

  Ik ben fan van de producten van Lancôme en deze lijn spreekt me aan! We hebben het inderdaad altijd druk en willen vanallew uitproberen en en tegelijkertijd ook nog goed uitzien! ’s ochtends heb ik meestal door het lange snoozen niet veel tijd om mij klaar te maken om te gaan werken, dus ik hou wel van producten die snel en makkelijk in gebruik zijn!

 10. Hi Jenny,

  Energie krijgen van samen zijn met familie en vrienden en van elk moment willen genieten is heerlijk. Dit betekend eigenlijk dat ik altijd bezig ben.
  Ik heb een geweldige baan, maar hierdoor realiseer ik des te meer dat er veel te weinig uren in een dag zitten en dat tot rust komen er niet altijd bij hoort.

  Daarnaast hoor ik iets te vaak van mijn vrienden dat ik mijn huid beter moet gaan verzorgen en dat dit volgens hen niet teveel tijd moet kosten. Toch geloof ik het niet. Dit zou de perfecte mogelijkheid zijn om te zien of een goede huidverzorging me meer energie kan geven zodat ik nog meer van het leven kan genieten!

  Groetjes!

 11. Momenteel zit ik in het 3e trimester van mijn zwangerschap en voel ik me sommige dagen alles behalve een energieke 25-jarige meid. Maar ik ben het doorgaans wel, en vind het ook heerlijk om veel bezig te zijn, mezelf te ontwikkelen en veel te ondernemen. Een beetje pas op de plaats kan af en toe alleen ook geen kwaad, en een momentje voor jezelf nemen al helemaal niet natuurlijk! Ik blijf gewoon zoeken naar de balans, met een beetje vallen en opstaan ;-) Ik volgde je al op insta (uitdekreukels) en like je op Facebook.

 12. Poeh dit zou echt als geroepen komen! druk met m’n zoontje van 3, vriend, werk en hardlopen…. Doe eigenlijk niet veel aan m’n gezicht, maar daar wordt het wel tijd voor. Ik zou dit heel graag uitproberen en er gewoon altijd lekker fris en uitgerust eruit zien.

 13. Wat een supermooie lijn! Deze set past precies bij mij :). Momenteel ben ik aan het afstuderen waar ik het heel druk door heb. Hiernaast doe ik sinds 2 november personal body plan, dus dit betekend veel sporten en veel gezonde maaltijden koken. Aan het eind van de week zie ik er meestal niet meer zo energiek uit en dan is het juist het moment voor festivaldansjes! Ik hoop dat ik deze set mag winnen zodat mijn gezicht ook nog aan het eind van de werkweek straalt!

 14. Jaaa wat een gave actie! Ik herken mezelf in je blog.. De pijler ‘rust en herstel’ is voor mij ook een echt aandachtspunt. Omdat ik werk in de zorg en vaak wisselende diensten heb i.c.m. het sporten en mijn nieuwe lifestyle vind ik het vaak lastig om tijdig mijn rust te nemen. Zulke producten stimuleren om af en toe een heerlijk relaxmomentje voor jezelf te nemen ?. ?

 15. Wat een geweldige winactie! Ik herken me zo in de beschrijving van Lancome, ik ben namelijk een hele erge perfectionist waardoor werk nooit echt af komt. Daarnaast vind ik alles leuk en interessant waardoor ik overal aan mee wil doen en niks wil missen. Hierdoor zitten er eigenlijk altijd te weinig uren in een dag en te weinig dagen in een week. Helaas uit uit zich direct in mijn huid waardoor ik als 22-jarige nog steeds last heb van acné… Dus dit lekkere pakket zou me goed uitkomen!

 16. Toen mijn leven opeens op de kop stond door een burnout, werd voeding, beweging en overall bezorging veel belangrijker in mijn leven. Nu ik hersteld ben, loop ik soms nog tegen de drukte aan (zeker met scriptie) maar eind juni mag ik naar Bali! De producten komen dan ook mooi van pas bij mijn nieuwe levenstijd en voor mijn welverdiende vakantie!

 17. Jaa ik wil dit zo graag. Ik heb, net zoals waarschijnlijk iedereen de reageert, een druk leven qua werk, sport en vrienden. ik baal vaak dat ik er moe uitzie terwijl dat net altijd een reflectie is van mijn gemoedstoestand. Alles wat kan bijdragen in een energieker voorkomen wil ik proberen. Fingers crossed!

 18. Je zou denken… ‘Goh, je bent 31, dan ben je wel klaar net de puistjes’. Nou niet dus. Elke maand komen ze weer even op bezoek.

  En wie dienen zich daar ook alvast aan…? ‘De rimpels!’. Kortom: ‘Mijn huid is een feestje’. En niet het soort: In-Amsterdam-dansen-en-lachen-tot-diep-in-de-nacht-met-gintonics-feestje.

  Het heeft er denk ik mee te maken, dat ik mezelf nooit de tijd en rust gun om eens goed te ontdekken welke verzorging goed is voor mijn huid. Dus deze nieuwe lijn van Lancome zou ik graag willen testen.

  Liefs
  Joyce

  P.s Geen Facebook dus daar kan ik je niet liken/ volgen.

 19. Terwijl ik afgeleid ben van mijn werk (ja ook na 5 dagen gewerkt te hebben, moet er op zaterdag gewerkt worden om de deadline van maandag te halen..) lees ik dit artikel. Het lijkt me echt super om de lijn van Lancome te winnen zodat ik in deze drukke tijd van deadlines, tentamens en sporten ook goed voor mijn huid kan zorgen. Want ja, om eerlijk te zijn, dat schiet er wel is bij in.. Wat natuurlijk eigenlijk niet heel goed is. Door het winnen van deze mooie producten wordt het natuurlijk allemaal wel even wat makkelijker. Daarom hoop ik dat ik win! =D

 20. Hi Jenny! Hele toffe blog en altijd inspirerend, en wat een leuke samenwerking!! Ik herken me wel in het plaatje haha, altijd druk en in mijn werk zot ik helaas veel binnen.. en merk ik vaak dat mijn huid niet meer straalt.. hopelijk komt die glow weer terug met deze mooie lijn!

 21. Wat betreft voeding en beweging al heel goed bezig, alleen de juiste verzorging voor mijn huid helaas nog niet gevonden. Mijn moeilijke gemengde huid lijkt steeds weer om iets anders te vragen. Geef me wat nieuwe #energiedevie #lancome !

 22. Ik kan wel een energie boost gebruiken voor m’n huid & laat dit nou de perfecte match met mij zijn! #duimen #stralenmetdehuid ❤

 23. Op het moment ben ik druk in een verhuizing! Alles regelen, overal aan denken, lekker 40 uur in de week werken, pbp volgen en ook nog sporten zorgt er voor dat mijn huid wel een opkikkertje kan gebruiken. De producten van lancôme zouden hier dan geweldig voor zijn.

 24. Net aan een nieuwe baan begonnen, een huis aan het bouwen en in de bloei van mijn sociale leven. Een energieke uitdaging

 25. Mijn gezicht verzorgen doe ik al dagelijks en het lijkt me heerlijk om deze lijn te gebruiken. Een mini versie heb ik geprobeerd en dat was fijnnnnn! En omdat ik pas ben verhuisd en super druk ben lijkt het me heerlijk weer een glow te krijgen! ??

 26. Je kent het wel, student met een druk leventje, net als iedereen in de comments aardig vermoeid en goede (huid)verzorging schiet er dan wel eens bij in. Met mijn tere gevoelige huidje merk ik dit gelijk, hydratatie is voor mij super belangrijk wil ik niet met wallen van hier tot mn enkels lopen of laat staan het trekkende gevoel in mn gezicht. Anyways, zou graag dit product uit willen proberen, ben benieuwd of dit product geschikt is voor mijn gevoelige en lastige huid!

 27. Wat een tof product! Ik ben er erg benieuwd na. Zelf plan ik mijn dagen altijd veel te vol in en heb ik weinig tijd voor mezelf. Ik herken mezelf in de beschrijving die lancome geeft. Fingers crossed dus?

 28. Jaaaaa! Wil ik, wil ik, wil ik!
  Sinds kort mijn eigen bedrijfje gestart naast mijn baan en ben eigenlijk altijd aan het werk. Gelukkig voelt het niet als werk, maar goed voor mijn stressige huid zorgen schiet er wel eens bij in. Daarnaast een praktische reden waarom ik deze producten wel in mijn kast zou willen: mijn huidige producten lopen op hun eindje ;)

 29. Hi Jenny,

  Deze lijn lijkt me top. Ik kan in de laatste weken van mn afstuderen wel een boost gebruiken! Veel gestress, omdat school zijn afspraken niet nakomt en een hoop gedoe daar. Ik ben dus heel blij als ik eindelijk mijn diploma op kan halen. In de tussentijd is wat chill time ook wel fijn, dus stuur maar een pakketje richting mij :)

 30. Ik zou het graag willen gebruiken omdat ik binnenkort mama wordt. Ik denk dat mijn huid dan wel wat energie kan gebruiken☺️ Ik slaap nu al slecht, dus er wat frisser uitzien zou heel fijn zijn. Nu nog even de laatste lootjes op het werk en dan hopelijk snel smeren met deze mooie lijn van Lancôme?

 31. Zo veel producten al uitgeprobeerd. Nog niet het product gevonden dat perfect is. Door de vele examens stress, kan ik wel extra energie gebruiken! Het is dus tijd voor het ideale product. *ik ga duimen* ?

 32. Teveel hooi op m’n vork is my middle name. En dat zie je aan mijn huid. Ben nog altijd opzoek naar een goede verzorging en dit trekt me wel! Proberen waard!

 33. Een beetje energie kan ik wel gebruiken bij de combinatie van tentamens, werk, PBP en een sociaal leven in de stad. Heerlijk om je huid te verwennen na een drukke dag! -x-

 34. Ik zou deze suuuuper graag winnen. Ik heb namelijk heel droge huid en moet heel weel zalfjes smeren. Misschien zal deze er wel voor zorgen dat ééntje genoeg is :) Dus nu is het enkel nog maar duimen duimen duimen voor mezelf en hopen op een goed berichtje. X

 35. Met mijn onregelmatige werk als agente ben je veel bezig en heeft je huid veel te voorduren. Ene nacht slapen, dan weer snachts werken. Daarnaast natuurlijk genoeg sporten en fit blijven. Ik ben pas 26. Dat schiet er soms bij en de verleiding van een snackje hoort er ook bij. Mijn huid heeft heel wat te voorduren met de levensstijl, ik denk dat deze lijn van Lancôme perfect bij me past!

 36. Wow, wat een herkenbaar verhaal! Ik werk in de zorg, sta altijd klaar voor anderen, doe aan een soort mantelzorg voor m’n beide oma’s, daarnaast inderdaad sporten, gezond eten, poetsen, wassen, strijken, etc. Soms kom ik op de laatste plaats, maar ben daarin al veel stappen aan ’t zetten! Plan tegenwoordig echt me-time in, even helemaal niks, alleen me, myself and I. Thee, maskertjes, muziek en tijdschriften. Deze producten zouden dus echt super zijn voor die o zo belangrijke momenten!!

 37. Waauw, knap en boeiend artikel! De dagen die te kort zijn komt me bekend voor. Vroeg opstaan zodat je ook nog naar de gym kan, school, schoolwerk en heel wat andere verplichtingen proppen we allemaal in 1 dag. Een goede planning is dan ook een vereiste voor deze levensstijl. Maar eerlijk gezegd zou in het ook niet anders willen. Er zijn mensen die genieten van de hele dag op de zetel te hangen. En he, in kijk ook wel eens tv hoor. Maar heus niet elke dag de hele avond lang. Ik kan die tijd wel nuttiger gebruiken denk ik dan :-) ik gooi nog gauw een bananenbrood in de oven ofzo! Haha, ja daarom wil ik die superleuke spulletjes wel winnen, want wat ik hier boven lees, is erg herkenbaar. Ik zou het zelf geschreven kunnen hebben ;-) producten speciaal ontwikkeld voor deze levensstijl?? Ohja laat maar komen!!!

 38. Druk druk druk sinds ik nu werk. Een hele dag werken, opleiding volgen, examens voorbereiden/maken, sporten inplannen, weekendwerk en dan nog tijd vinden om eens te ontspannen met vriendinnen of vriend. Altijd al problemen gehad met mijn huis en de stress maakt het er niet beter op. Dus mijn huid kan wel eens een echt opkikker gebruiken ❤️

 39. De komende maanden trainen om in november 600km in 6 dagen te fietsen in Zambia tegen Kindhuwelijken. Daarmee is wat Énergie zeker bruikbaar!

 40. Owww, ik herken me heel erg in dit zinnetje: ‘een soort superwoman die zich niet moe mag voelen en altijd topfit behoort te zijn.’ Ik verhuis binnenkort naar A’dam, wat alleen maar verleidingen brengt om naast mijn fulltime baan veel te veel leuke dingen te gaan doen. En dan gaat mijn huid er aan onder door. Goede verzorgingsproducten kan ik dan zeker gebruiken!

 41. Vermoeid: check, druk: check! Ik zag deze lijn op vakantie voorbij komen en was meteen verkocht. Helaas was hij in Turkijke nog niet verkrijgbaar. Ik denk dat deze lijn inderdaad precies aansluit bij de “FITGIRL” van deze tijd. Altijd in beweging rennen van links naar rechts. Sporten, bloggen, sociaal doen! Waarom hij bij mijn past, nou hij past bij iedereen wel een beetje denk ik. Dus het zou mooi zijn om te winnen maar iedereen verdient hem. Ik niet om een speciale reden?

 42. Woon in de drukke stad Rotterdam, veel sporten en fulltime job. M’n huid kan met al die drukte wel wat verfrissing gebruiken, het wordt snel vermoeid en dat begin ik nu ik 27 ben toch langzaam te merken. Ik hou van lekker tutten maar het moet ook niet teveel gedoe zijn. Lijkt me een super fijne lijn dus pretty pretty please ! Ik doe graag mee!

 43. Klinkt als muziek in mn oren! Ik werk als verpleegkundige in een ziekenhuis en draai daarom onregelmatige diensten. Helaas doet dat meer kwaad dan goed met mn huid dus ik ben heel benieuwd naar deze lijn van Lancome.

 44. Ik herken mij precies in jouw verhaal Jenny. Elke dag weer meer willen en aan tijd heb ik nooit genoeg. Tijd voor intensieve huidverzorging, daar schiet het eigenlijk bij in. Wellicht helpt dit mij een handje in de goede richting!

 45. Ik herken mij precies in jouw verhaal Jenny. Elke dag weer meer willen en aan tijd heb ik nooit genoeg. Tijd voor intensieve huidverzorging, daar schiet het eigenlijk bij in. Wellicht helpt dit mij een handje in de goede richting!

 46. Ik wil super graag winnen omdat ik student verpleegkunde ben. Ik moet smorgens vroeg op en savonds ben ik laat thuis. Ik doe ook aan sport. Ik vind wel dat ik een druk leven heb en deze producten ideaal tot mijn huid behoren.

 47. Helaas is mijn huid niet meer zo glad en stralend als dat het ooit was.. Veel stress en vermoeidheid en dát zie ik helaas terug in mijn huid. Het kan dus zeker wel wat hydratatie gebruiken! Fingers croshed. Zal echt een goede uitkomst zijn!☺️

 48. Lastig hoor, aangeven waarom deze lijn perfect op mij aansluit. In ieder geval: dit is een gerespecteerd merk en de zin “geïnspireerd door de natuur” spreekt me zeer aan. Ik zou heel blij zijn met deze set.

 49. Precies zoals Lancôme het zegt:
  superwoman die zich niet moe mag voelen en altijd topfit behoort te zijn.
  Als kersverse moeder past deze zin en lijn van Lancôme precies bij mij! ?

 50. Heel hard op zoek naar nieuwe huid-producten…
  Na een tijdje een producten te gebruiken tegen puistjes is die tijd nu echt wel voorbij.. Mijn huid wordt echt wat ouder en dus helaas droger.
  Dit lijkt mij perfect als echt stadsmeisje. Houdt het ook duiven op afstand ;p?

 51. Deze matcht perfect bij alles wat ik ben en doe; ik woon in de stad, ik ren van het afstuderen op mijn studie naar stage naar bijbaantje 1 naar bijbaantje 2 en probeer tussendoor ook wat tijd vrij te maken voor krachttraining en drankjes en dansjes. Ondanks dat ik de laatste tijd (steeds) gezond(er) eet, merk ik dat mijn huid best veel te voortduren heeft en dat wat meer verzorging me echt geen kwaad zal doen (dat roept mijn omgeving al een hele poos..). En laat ik nu het goede voornemen hebben om beter voor mezelf te zorgen, af en toe wat meer rust te nemen en iets meer advies aan te nemen (als ik het ermee eens ben). Dit komt echt als geroepen!

 52. Waarom moet ik dit winnen… Omdat ik net mijn scriptie heb ingeleverd en met super mooie cijfers heb gehaald, tegen iedereens verwachtingen in. Zelfs die van mijzelf. En ik nu eindelijk weer tijd heb voor mijzelf en dingen die ik leuk vindt.

 53. Mijn scriptie (GRRR) waar ik al een hele tijd aan aan het trekken ben zorgt voor weinig buitenlucht, nachten doorwerken en theezakjes onder mijn ogen. En ondanks mijn bootcamp en hardloop-uitjes, wil mijn huid alles behalve meewerken….
  Een fijn pakket is dus meer dan welkom en zorgt er hopelijk voor dat ik gedurende de laatste loodjes van mijn scriptie (die wegen het zwaarst) er in ieder geval fris en fruitig uit zie.
  X Lieke

 54. Ik ben sinds een paar maanden fulltime aan het werk, en sport daarnaast nog 3-4 keer per week. Ik merk dat mijn huid achteruit gaat (waarschijnlijk ook door de vele koppen koffie en hele dagen binnen zitten). Ik heb al een hele hoop beautyproducten geprobeerd, en maak elke avond en ochtend braaf mijn gezicht schoon maar nog niets gevonden waarvan mijn huid écht gaat stralen. Deze lijn klinkt als de perfecte oplossing, ik zou hem heel graag willen winnen zodat ik weer kan shinen! :)

 55. De deadline van het afsluiten van een periode vol met hoogte- en dieptepunten komt steeds dichterbij. Het afsluiten van mijn bachelor brengt mij energie om verder te gaan, maar kost ook ongelooflijk veel energie. Tentamens die ik al eerder heb afgesloten, nog een keer moeten maken en steeds maar weer opnieuw de energie ergens vandaan halen. Mijn huid laat precies zien wanneer ik veel stress heb, moe ben en bijna geen energie meer heb. Graag zou ik deze set willen winnen om tijdens de diploma uitreiking met een stralende huid mijn diploma op te halen en te shinen. Weg met een vermoeide huid en stralend daar op het podium te staan.

 56. Energie, geen idee hoe het mogelijk is maar ik doe op dit moment zoveel dingen dat ik me erover verbaas dat mijn lichaam de energie nog steeds heeft. Twee banen, een extra studie en iedere dag sporten. Mijn dagen zitten helemaal vol en ookal ben ik slecht in niks doen, een beetje me time met dit soort fijne producten zouden wel heerlijk zijn!

 57. Omdat ik de laatste 3 jaar heb gestudeerd in combinatie met mijn baan en daarom iets minder tijd heb gehad om voor mezelf te zorgen :( Hiermee beginnen zou een perfecte stap zijn richting het vormen van een stabiel, gezond leven, zeker omdat de huid een vaak vergeten orgaan is die erg belangrijk is in ons welzijn en gezond voelen. Vooral de huid laat zien als het even wat minder gaat en waarom zouden we deze minder goed verzorgen dan de rest van ons lichaam?!

 58. Als echt stadsmeisje en workaholic komt extra energie altijd van pas! Uiteraard komt energie ook uit andere dingen dan flesjes en potjes, zoals als lekker (gezond) eten, sporten, reizen en leuk doen met vrienden! Maar hé, iedereen kan wel wat hulp gebruiken uit zo’n potje.. Ik in ieder geval wel en zou het super vinden om deze producten te winnen!

 59. Iedere dag ga ik voor goud, maar ik wil ook dat ik er stralend uitzie! Daarom zijn deze producten perfect voor mij?

 60. Stadsmeisje? Check! Altijd druk met werk, sporten en sociale dingen? Check! Behoefte aan een fijne huidverzorging? Checkerdecheck! Ik ben trouwens groot van de producten van Lancome. Ondanks dat ze in verhouding wat duurder zijn dan andere beautymerken, ben je wel verzekerd van goede kwaliteit. En dat is uiteindelijk waar we blij van worden :-) Liefs Amanda

 61. Deze producten lijken mij geweldig! Ik zou deze supergraag willen winnen omdat ik het goed kan gebruiken sinds ik midden in mijn examens zit en daarnaast veel train (7/8x in de week). Ik hoop dat ik win!

 62. Dit artikel had ik niet verwacht, maar nu ik er zo over nadenk. Dit is ook verzorging, net als voeding en sport. Het spreekt mij aan dat het op de natuur gebaseerd is. Meestal zijn dat producten die lekker fris ruiken, waar geen troep in zit en die je een goed verzorgd gevoel geven. Ik kan maar moeilijk ontspannen. Niet per se omdat ik het heel druk heb, maar omdat ik het lastig vind de tijd te nemen om ‘even niks’ te doen. Een lekkere douche, thee met chocola of een leuke film helpen hier al bij. Ben heel benieuwd naar deze lijn!

 63. Ahhhh, dat lijkt me heerlijk!
  Ik herken mij hier zó in. Altijd maar meer en meer willen. Op het moment heb ik een full-time baan, studie, sporten, sociale contacten, huishouden etc. Voor deze zomer heb ik 2 vakanties gepland staan. Allebei citytrips en één daarvan is een multi-city waarbij we 3 steden bezoeken in 8 dagen. Hoe bedoel je ik wil teveel? Haha. Wat betreft het volgen; ik volg je al jaren op Instagram én Facebook!

  Liefs Sylvahna

 64. Mijn gezichtshuid is nogal voor verbetering vatbaar en wat ik hier zo lees over de te winnen producten, vind ik erg interessant. Vochtarm, ontstekingen, dof, vergrote poriën. Ik denk dat deze prijs zeer waardevol kan zijn.

 65. Ik doe mee! Heel gaaf. Ze zien er uit als heerlijke frisse producten. ‘K weet zeker dat mijn huid het fijn zou vinden om met deze producten verwent te worden

 66. Klinkt heerlijk! Het laatste half jaar is onwijs hectisch geweest, niet alleen was ik erg druk op het werk maar daarnaast werd ik ook nog ten huwelijk gevraagd. Onwijs leuk natuurlijk, maar dat betekend wel dat er een hele bruiloft gepland moet worden. Daarnaast besloten we ons appartementje te koop te zetten om op zoek te gaan naar een leuk huisje voor ons samen. Al met al: een heftige paar maanden achter de rug en dat is helaas ook te zien. Mijn huid is uitgeblust en zit vol oneffenheden. Deze producten lijken me een heerlijke opkikker voor mijn gezicht en zouden zeker goed bijdragen om er straks in september uit te zien als een stralende bruid!

 67. wat ziet dat er fijn uit! Ik zie zo erg op tegen de komende weken. Het wordt bikkelen tot de dag waarop ik eindelijk kan zeggen dat ik vakantie heb. In de winter was ik erg bleek in mijn gezicht, maar na de voorjaarsvakantie kreeg ik allemaal complimentjes over dat ik er weer beter uitzag. Helaas kreeg ik afgelopen week weer een opmerking dat ik opvallend bleek was. Ik zou graag deze producten willen, zodat ik tot de zomer nog kan knallen en dan in de zomer kan genieten mét een goede huid!

 68. Oeff.. Klinkt goeed!
  Iedereen kent de drukte.. master afstuderen, stage lopen in de zomer, 5-6x trainen, streng zijn met eten. Maar hee, ik voel me er goed bij, en ik doe het tenslotte allemaal zelf! Dus mij hoor je niet klagen :) kan vast ’n tandje minder maar ik heb de drukte ook nodig om me fit en nuttig te voelen! En dat maakt ook dat ik ultiem geniet van uiteten (lees: onbeperkt tapas) en rode wijntjes <3 Een energie boost heb ik fysiek niet nodig maar mijn huid kan wel een oppepper gebruiken, even jezelf verwennen en met aandacht jezelf verzorgen. Dan kan ik stralend naar Italië in september en me enigszins meten aan de natural beauties daar ;)

 69. Wat een geweldige producten!
  Ik zou toch wel eens willen wegdromen naar prachtige landschappen, natuurlijke frisheid, een heerlijke geur die mij tegemoet komt, met de gedachten aan een bakje kwark met superfoods. Helaas lukt dat als stadsmeid niet altijd in de drukke omgeving/leven. Maar door dit product hoop ik weer met een zacht, fris en stralend huidje de dag weer te kunnen beginnen met een knaller!
  JA! Deze win-actie wil ik wel winnen! :)
  Happy day!

 70. Jaaa, graag zou ik mee willen doen aan deze win actie! Ik zit midden in mijn examens en dus behoorlijk Stressig! Volgende week mijn laatste examen en daarna heb weer tijd voor mezelf! Dan kan mijn huid wel een opkikkertje gebruiken!

 71. Oh ik zou deze echt heel graag willen winnen! Ik ben begin mei begonnen met stage lopen elke dag van 9-5, en daarnaast ben ik ook nog heel druk bezig met het schrijven van mijn bachelor scriptie. En dan wil ik ook nog een beetje fit en in shape blijven, dus sta ik elke dag al om 7u in the sportschool en ben ik ook pas laat weer thuis. Heel fijn om veel te (kunnen) doen, maar ik merk het wel echt aan mijn huid helaas. Hopelijk kunnen deze producten daar dan verandering in brengen!!

 72. Wauw deze producten lijken me heerlijk!!! Ik ben inderdaad niet altijd even zorgvuldig met het verzorgen van mijn huis maar ik denk dat deze toffe lijn daar wel verandering in kan brengen! :)

 73. Deze energie de Vie(energie van het leven) wil ik super graag winnen, omdat ik het goed kan gebruiken!!❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *