Persoonlijk

Happy – december 2019

Mijn tweede (en laatste) happy lijstje van 2019. Oeps! Ik vind deze lijstjes heel leuk om te schrijven en te delen maar toch schiet het er iedere keer bij in. Ik beloof hierbij dat ik er heel gauw nog een deel!

♡ Dat mijn tante, oom en nichtje uit Brazilië in Amsterdam zijn ♡ Dat ik dit jaar weer veel meer tijd heb gemaakt om te gaan koken ♡ Dat ik de beslissing heb gemaakt om eindelijk weer te beginnen met Personal Body Plan ♡ en me daardoor zoveel beter voel ♡ dat het straks alweer Kerst is! De kerstdagen zijn mijn favoriete feestdagen ♡ kerstverlichting op straat ♡ mijn mooie gedroogde bos bloemen van Aimelieshop ♡ cheesecake ♡ Dat ik vorige maand weer op persreis ben geweest (naar Kroatië!) ♡ De gedachte dat ik over drie weken een mega toffe reis ga maken samen met m’n liefde ♡ oja en we vliegen business class. I LOOOOVE business class vliegen ♡ de awesome serie Vis a Vis ♡ de lekkerste boeren ambacht kaas en de croissantjes die ik bestel bij Crisp ♡ Napolitaanse pizza’s (die van nNea of Di Luca alsjeblieft!) ♡ oh en ik vergeet bijna de lekkerste Napolitaanse pizza die ik OOIT heb gegeten. Dat was in Lecce (Bari, Italië) bij Pizza & Co ♡ stracciatella (de binnenkant van burrata) ♡ de ochtend beginnen in bed met een kop thee ♡ mijn nieuwe chelsea boots van Manfield ♡ dat een vriendinnetje de liefde gevonden heeft ♡ pannenkoeken met spek en stroop ♡ al jullie lieve berichtjes die mijn dag maken ♡ theetjes en koffie doen met vriendinnen ♡ onze mooie en grote kerstboom ♡ verse naan ♡ alle leuke events waar ik voor word uitgenodigd deze maand ♡ foto’s ontvangen als jullie mijn recepten maken ♡

Wat maakt jou happy?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *