Persoonlijk

#7 Happy (Juni 2017)

Panama

San Blas eilanden

Juni 2017 – Het is weer enige tijd geleden sinds mijn vorige happy lijstje. Ik vind het belangrijk om zo nu en dan even stil te staan en te bedenken wat je allemaal hebt. Om te genieten van het moment, van het hier en nu.

Vanochtend las ik Viora haar blog voor Women’s Health en daarin vertelt ze:’ Toch zou ik jullie allemaal willen meegeven om te proberen hier eens bij stil te staan. Niet maar blijven racen en doorgaan, ook gewoon eens proberen te genieten van NU; niet van morgen maar echt NU. Dat is iets wat ik geleerd heb in het afgelopen jaar en hier ben ik dan ook heel erg dankbaar voor.’

Haar blog zette mij weer aan het denken. Soms gaat het leven iets te snel en maak je daar geen tijd voor. Dat is zó zonde. Ook ik heb daar moeite mee en ook voor mij is het een leerpunt. Dat is ook de reden dat ik ‘Live in the moment’ op mijn arm heb laten tatoeëren. Goed, ik begin met mijn happy lijstje. Een lijstje van dingen waar ik blij van word, waar ik gelukkig van word, die mij een glimlach op mijn gezicht bezorgen of waar ik zelf vlinders van in mijn buik van krijg.

♥ Jacky en Mowgli die even bij mij logeren ♥ Mexico boeken en dat we daar zijn tijdens het feestdag ‘Day of the Dead’ ♥ Dat ik steeds minder vlees ben gaan eten en meer plantaardig kook  ♥ Dat ik ben gaan samenwonen met de liefde van mijn leven ♥ Dat mijn liefde zo lekker voor ons kookt ♥ Ons nieuwe huisje ♥ Croissantjes van de bakker heel vlakbij ons ♥ Een van mijn beste vriendinnetjes die net haar bachelor heeft gehaald ♥ Een ander beste vriendinnetje die een huis heeft gekocht ♥ Dat ik twee keer in de Glamour stond met mijn verhaal ♥ Samenwerkingen met merken waar ik ontzettend enthousiast over ben ♥ Een ijskoude cola light of zero in dit zomerse weer ♥ Aardbeitjes eten die we net hebben geplukt op ons balkon ♥ Steeds meer en verschillende soorten wijn drinken en daar over leren ♥ Roadtrips en dagjes uit met Jelmer ♥ Knuffels van Jacky en Mowgli ♥ Leuke pakketjes van merken waar ik echt wat aan heb ♥ Dat ik maar 5 minuutjes hoef te fietsen naar werk ♥ Dat het weer zomer is in Nederland ♥ De gedachten dat ik zo’n tof travel jaar heb gehad met Jelmer en dat er nog meer reisjes aankomen ♥ Een dagje he-le-maal niks hoeven doen ♥ Het nieuwe seizoen Orange is the New Black kijken in bed ♥ Dat ons nieuwe huisje langzaam verandert in een urban jungle ♥ Interieur shoppen ♥ Kijken en scoren bij kringloop winkeltjes ♥ Heel veel asperges eten in het aspergeseizoen ♥ Kookvideo’s maken en dat ze ook nog goed scoren bij jullie ♥ Uren facetimen met mijn zusje ♥ Ontbijten in het zonnetje op ons balkon ♥

5 Comments Add New Comment

  1. Fijn deze post! Even weer een herinnering om te genieten van de kleine dingen in het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *