Events

Een dagje naar festival TREK met Europcar

TREK Festival

Maandag hebben Jelmer en ik de Ranger Rover gepakt en zijn we richting Utrecht gaan rijden. Op naar festival TREK! We hebben heel wat gegeten en dit hebben we natuurlijk allemaal op de foto gezet! 

Auto huren bij Europcar

Omdat Jelmer en ik een weekend Groningen hadden gepland en op maandag naar festival TREK in Utrecht zouden gaan, leek het ons een goed plan om een auto te huren. Wij wonen in Amsterdam en Groningen is nou niet bepaald om de hoek. Het openbaar vervoer is natuurlijk een goed alternatief maar het is ook fijn om te kunnen gaan en staan waar je wil en niet afhankelijk te zijn van de bus of trein. Bovendien wilden we ook graag langs een aantal boeren in Groningen en wilden we ná Groningen doorrijden naar Utrecht om het lange weekend goed af te sluiten. Een auto huren was dus perfect voor dit weekend! Dit deden we bij onze vrienden van Europcar, één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland.

Omdat Jelmer en ik wel van wat luxe houden, gingen we voor een Range Rover ;) Natuurlijk kun je er ook andere auto’s huren. Van personenauto’s en bestelauto’s tot verhuisauto’s en vrachtauto’s! Eigenlijk is het zo makkelijk en fijn om voor een weekend weg, evenementen of andere activiteiten een auto te huren.

EuropcarEuropcar

Lekker eten bij festival TREK

Maandagmiddag 16:00 reden we richting Utrecht met onze Range Rover. Op naar het food festival! Ik was nog nooit naar dit festival geweest maar heb er wél hele leuke verhalen over gehoord en heerlijke foto’s van gezien. Ik was erg benieuwd!

Festival TREK was dit weekend in Utrecht maar het is nog niet voorbij. Deze zomer wordt dit te leuke food festival nog gehouden in Rotterdam, Eindhoven, Enschede, Den Haag, ’s Hertogenbosch en Amsterdam. Op hun website vind je de data! Ik heb dus lekker voor je kunnen voorproeven zodat jij straks weet waar je moet zijn. Komt ie!

TREK Festival

1. Madame Cocos
Ik denk dat dit kraampje op elk food festival te vinden is en daar ben ik heel blij om want dit is zó ontzettend lekker! Het zijn vers gebakken kokosballetjes in verschillende smaken. Gember, witte chocolade, pure chocolade, rum rozijnen en nog veel meer. Grote aanrader! Op een of andere manier ga ik altijd met een grote zak Madame Cocos terug naar huis ;)

TREK Festival

2. STACKS
Toen ik zag dat de STACKS foodtruck een truffle madness burger op de kaart had staan, moest ik hem natuurlijk wel bestellen. Ik hou van truffel! De burger was echt heerlijk en ook een aanrader maar wel aan de prijzige kant, namelijk €16,50. Sowieso vond ik alles best prijzig op het festival, jammer!

TREK Festival

3. Steamed Buns
Bij de ‘Steamed Buns’ kraampje gingen Jelmer en ik voor de eend variant met hoisin saus. Yum! Alles op de kaart leek me trouwens lekker maar we hadden nog meer te proeven dus hielden we het maar bij één.

TREK Festival

4. The Duck Truck
Over eend gesproken.. The Duck Truck was ook aanwezig en daar moesten wij als eendenlovers wel even langs. Ze hadden drie verschillende eendenburgers en ze zagen er alle drie te lekker uit. Wij gingen voor de eendenburger met blauwe kaas en truffel honing. Een goddelijke combinatie!

TREK Festival

5. Pass The Peas
Last but not least, de Tonny’s Fried Chicken van Pass the Peas! De laatste keer dat ik gefrituurde kip heb gegeten was al zo lang geleden. Echt heerlijk! Vooral met de huisgemaakte salsa en koolsla die ze erbij serveren. Aanrader!

Ze hadden natuurlijk nog veel meer lekkers op dit gezellige foodfestival maar dit waren onze hoogtepunten. Na twee uur hadden wij een te vol buikje om nóg meer te proeven dus reden wij weer terug naar Amsterdam met onze Ranger Rover. De dag erna brachten we de auto weer terug, wat ook weer heel soepel ging. Ik word altijd heel blij van een goede service. Thanks Europcar!

Heb jij al eens een auto ergens voor gehuurd? En ben je ook nog van plan om naar festival TREK te gaan?

Advertorial – Dit bericht is gesponsord door Europcar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *