Events

The Battle Of The Blogs

Adidas PureBOOST X

Afgelopen zondag was het dan zover! Met mijn AWESOME team gingen wij de Adidas PureBOOST X battle aan tegen Annemerel, Laura, Francien & Esmee. Hoe ging dat én wie heeft er gewonnen?

Heb ik al gezegd dat mijn team awesome was? Twee van mijn lezers mochten mee en dat vond ik geweldig! Zij brachten hun Best Fit Friend mee en ik bracht de mijne mee, mijn zusje! Zo leuk om dit met mijn zusje te mogen doen, óp valentijnsdag. Mijn team bestond dus uit zes fitte meiden: Christel, Sophie, Gudrun, Monique, Rafaëlla & ik. Bij aankomst werden we door Adidas allemaal in een nieuwe outfit gehesen. Zo konden we de PureBOOST X maximaal kunnen testen aan de hand van the battle. Wat moesten we doen?

Adidas PureBOOST XAdidas PureBOOST XAdidas PureBOOST XAdidas PureBOOST X

The Battle
We staan aan de start en als het fluitsignaal gaat krijgen we eerst 5 minuten overleg. Hoe gaan we dit als team aanpakken en wat stond er op het menu? Met het team moesten we in totaal 600 squats, 2100 keer touwtjespringen, 240 hurray’s, 60 rondjes rennen, 340 sit-ups en 240 burpees doen. Klinkt veel he? Dat was het dan ook zeker! En oh ja, had ik trouwens al gezegd dat het stervens koud was? Het sneeuwde zelfs!

Adidas PureBOOST XAdidas PureBOOST XAdidas PureBOOST X

In de vijf minuten tijd hebben mijn team en ik een plan opgesteld en gaan we ervoor. WE ARE READY! We begonnen eerst met de burpees en daarna ging de helft alvast beginnen aan de squats & touwtjespringen en de andere helft met het rennen en de sit-ups. Ik ging rennen! Voor ik het wist had ik er al 30 rondjes op zitten en was mijn team al klaar met ALLE oefeningen. Hoe snel is mijn team! DREAMTEAM! Ze sloten zich bij mij aan en samen gingen we voor de 60 rondjes.

http://ads.femmefab.nl/www/delivery/ck.php?bannerid=591Adidas PureBOOST X

De finish is in zicht
Er rest ons nog 1 onderdeel. Als je als team het bovenstaande had afgerond, moesten we steen voor steen 100 meter afleggen zónder de grond aan te raken. Ieder team heeft zes stenen + één extra steen. Als team moeten we dus naar de overkant maar hoe doen we dat zonder de grond aan te raken?

Terwijl mijn team naar onze stenen toe rent, is het team van Francien al begonnen. Dit houdt ons zeker niet tegen. We kunnen nog winnen. We beginnen en al gauw halen we Francien haar team bijna in. De finishlijn is in zicht. Gaan we dit redden? Ik probeer Francien haar team nog flink af te leiden! Zie de video voor wie er gewonnen heeft!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=xUIJXK0aPYQ[/embedyt]

Adidas PureBOOST X Adidas PureBOOST X

Advertisement
Winning
Francien wint! Met een voorsprong van 11 seconden. Er kan er natuurlijk maar een de winnaar zijn maar ik vond ons allemaal winnaars! Iedereen heeft hartstikke zijn best gedaan in de vrieskou. Wat Francien haar team heeft gewonnen? Je gelooft het niet: een trip naar Londen om daar te gaan winkelen én om een workout te doen onder leiding van Robin Arzon (het gezicht van Adidas PureBOOST X). Het was wel even slikken toen we dit hoorden. Waren we maar elf seconden sneller. Al gauw waren we dit vergeten want er stond een heerlijke lunch op ons te wachten!

Adidas PureBOOST Xhttp://ads.femmefab.nl/www/delivery/ck.php?bannerid=591 http://ads.femmefab.nl/www/delivery/ck.php?bannerid=591

Het was een super leuke dag! Ik heb genoten samen met mijn team. Ook gingen we natuurlijk niet naar huis met lege handen. We mochten de Adidas gear houden inclusief de schoenen. Die liepen zo fijn! Vooral het gat (ja, je leest het goed) dat er in zat, zorgde er voor dat de schoen zo lekker zat. Ik denk dat het mijn nieuwe favorieten worden. Wanneer gaan we weer strijden Francien, Annemerel, Laura & Esmee?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

6 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *