Persoonlijk

Happy – November 2017

Make-up looks voor dit najaar

Ik vond het wel weer tijd voor een happy lijstje. Daar word ik namelijk heel happy van! 

Dat ik voor het eerst Business Class heb gevlogen ♥ Ik net terug kom van het oh zo leuke Tokyo ♥ Dat ik aan een visagie opleiding ben begonnen ♥ Dat ik een vast contract heb gekregen bij Changing Life ♥ Elke dag facetimen met m’n zusje en dus ook met Jacky en Mowgli ♥ Dat ik nu ook beauty gerelateerde samenwerkingen heb lopen ♥ En beauty gerelateerde producten ontvang om te mogen testen ♥ De Ellis Faas Mascara ♥ Eindelijk Dia de los Muertos mee heb mogen maken in Mexico en het GEWELDIG was ♥ Al onze planten in huis ♥ Dat ik nu een half jaar samen woon met Jelmer ♥ En we anderhalf jaar samen zijn ♥ De gedachte dat we in januari weer in Kaapstad zitten ♥ Dat ik eindelijk de blauwe faux fur jas van de H&M heb weten te bemachtigen ♥ De zon die opkomt en onze kamer oranje kleurt ‘s ochtends ♥ koffie in de ochtend ♥ Lippenstift als oogschaduw ♥ De onwijs verse sushi van ‘s werelds grootste vismark in Tokyo ♥ Dat Jelmer er een nichtje bij heeft gekregen ♥ Dat één van m’n beste vriendinnetjes straks ook in Kaapstad zit als ik er ben ♥ Misschien zelfs nog een beste vriendinnetje ♥ Het nieuwe boek van Jelmer die bijna uitkomt: Thuis Blijven Is Duurder ♥ Versgebakken olijvenbrood van de bakker met lekker veel roomboter ♥ Eight Hour Cream van Elizabeth Arden ♥ Make-uppen met m’n zusje ♥ Alle lieve reacties op mijn blog ♥ Dat ik shoppen steeds leuker begin te vinden ♥ Mijn nieuwe Macbook 12inch, zo klein en licht ♥ Amsterdam ♥

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *