Beauty

Make-up looks voor dit najaar (inclusief tips!)

Make-up looks voor dit najaar

Make-up looks voor dit najaar

Gesponsord -Bij een nieuwe garderobe hoort een nieuwe make-up look! In de herfst gebruik je andere producten dan in de zomer. Ik laat je drie looks zien én geef je een aantal tips. Lees je mee?

Make-up looks voor dit najaar

Tip 1: Zorg voor een gezonde glow op je gezicht

In het najaar verdwijnt mijn bruine kleur van mijn gezicht en mis ik die glow. Gelukkig is daar zelfbruiner, goede gezichtsverzorging en highlighter. Vooral highlighter is een product waar heel het internet nog steeds wild van is. Niet voor niets natuurlijk want het geeft je gezicht een hele mooie glow. Ik meng mijn foundation altijd met vloeibare highlighter voor een glowy skin en breng een beetje poeder highlighter aan onder mijn wenkbrauwen en boven mijn jukbeenderen. Probeer eens deze highlighters:

Shop this look

Dit seizoen kies ik voor warme en donkere kleuren. Kleuren die passen bij de herfst. En natuurlijk hier en daar wat glitter en highlighter voor de glowy look. Deze look namaken? Dan kan met de volgende producten die allemaal te koop zijn bij De Bijenkorf:

Je leest het goed: NARS is nu ook verkrijgbaar in Nederland! Thank you Bijenkorf!

Tip 2: Ga voor waterproof mascara

Tenzij je van de panda-look houdt, is het nu tijd om je ‘normale’ mascara in te ruilen voor een waterproof variant. Hiermee kun je gewoon door de regen lopen zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je mascara op je kin zit. Je waterproof mascara is je beste vriendin deze maanden. Probeer eens deze:

Make-up looks voor dit najaarMake-up looks voor dit najaarMake-up looks voor dit najaar

Shop this look

Ik vind dit zo’n mooie look. Hele warme en vurige ogen met een subtiele eyeliner. I love it. Ik heb deze ooglook gecombineerd met een bronzer, een roze blush en roze lippen. Pink, pink, pink! Deze look namaken? Dan kan met deze producten:

Tip 3: Verzorg je lippen

Natuurlijk is het verzorgen van je lippen altijd belangrijk maar nu nét even wat meer. Je lippen hebben het namelijk zwaar te verduren in deze kou en we zitten niet te wachten op losse velletjes. Voor het slapen en als ik wakker word, smeer ik mijn lippen altijd in. Door regelmatig een lippenbalsem te gebruiken, zijn mijn lippen niet droog en ziet lippenstift er extra goed uit.

Make-up looks voor dit najaarMake-up looks voor dit najaar

Shop this look

Rode lippen zijn een klassieker en deze van Dior is mijn all time favorite. Laat de lippen de show stelen en houd de ogen rustig. Ik vind rode lippen ontzettend mooi met een eyeliner. Deze look namaken? Dan kan met deze producten:

Wat is jouw make-up look deze herfst?

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Deze blog is in samenwerking met De Bijenkorf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *