Persoonlijk

#6 Happy (Januari 2017)

Happy

Happy

Januari 2017 – Het is weer tijd voor een nieuw gelukslijstje. Ik word altijd zo vrolijk als ik dit lijstje maak en ik hoop dat ik jou er ook vrolijk mee krijg! Lees je mee?

Vriendinnen die met elkaar dansen ♥ Jacky en Mowgli die tegen me aan gaan liggen ♥ Jelmer die altijd, maar dan ook al-tijd, heerlijk voor me kookt ♥ De gedachte dat ik aankomende week op de San Blas eilanden zonder internet (heerlijk!) ♥ en de week daarop naar Bali ga ♥ Dat ik Jelmer eindelijk zo ver heb gekregen om Dexter te kijken ♥ Kokoswater ♥ In bed met een masker make up tutorials kijken ♥ Alles met truffel ♥ Dat ik een maand in Kaapstad ben geweest ♥ Wijn drinken en daar steeds meer over leren ♥ Ontbijt op bed krijgen ♥ Lieve berichtjes en mailtjes van jullie ♥ Met Roos lunchen bij De Plantage en daarna een kaasplankje en nóg meer wijn bestellen ♥ Een berichtje krijgen van Jelmer met een ticket deal en deze spontaan boeken ♥ De nieuwe Pastami Melt Sandwich van DoorMeal ♥ Dat ik nu ben aangesloten bij mediabureau Adfactor ♥ Wakker worden en meteen een serie op zetten ♥ Dat het steeds langer licht blijft ♥ De mensen op wie ik altijd terug kan vallen ♥ Dansen en zingen met m’n zusje ♥ Memes ♥ Jelmer die in Juni bij een heel groot en belangrijk event mag spreken ♥ Winacties voor jullie op mijn website ♥ Mijn Travel Agenda voor 2017 ♥ Dat ik steeds minder vlees of kip eet ♥ Dat ik zoveel in het buitenland ben ♥ Mijn Eight Hour Cream die na meer dan een jaar nog steeds niet op is ♥ Pinguïns op Boulder Beach in Kaapstad ♥ Jacky en Mowgli op Snapchat, krijg ik altijd van m’n broertje of zusje ♥ Dat ik nu een weekje vakantie heb ♥

What makes you happy? Ga jij ook een happy lijstje maken?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

3 Comments Add New Comment

  1. Heerlijk om te lezen, wat een fijne dingetjes allemaal Jenny! En de San Blad eilanden lijken me prachtig om te zijn, geniet er maar goed van. Soms even zonder internet kan ook geen kwaad, ultiem genieten zou ik zeggen. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *