Persoonlijk

Happy – Januari 2019

Happy

Mijn eerste happy lijstje van 2019!

Dat ik na zoveel jaar weer met m’n familie op vakantie ging en het zo leuk was ♡ knuffelen met jacky en mowtje ♡ kerst en oud en nieuw vieren met m’n vriendinnen ♡ onze onwijs mooie Chinese bruidskast die we van Marktplaats hebben geplukt voor een prikkie ♡ de gedachte dat ik samen met Jelmer over 1.5 maand naar Argentinië en Brazilië vlieg ♡ oja en we vliegen business class, jeeeej ♡ mijn eerste fotoalbum die ik nog af moet maken maar waar straks 200 foto’s in zitten van afgelopen jaren ♡ date nights met Jelmer ♡ het nummer Tora – Jaiganti ♡ verse munt thee ♡ dagen dat ik m’n wekker niet hoef te zetten, zo heerlijk ♡ wegdromen bij vakanties ♡ m’n nieuwe rijstkoker, wat een fantastisch ding ♡ de lekkerste cappuccino van het koffietentje Public Space ♡ samen sporten met m’n zusje (ze begint volgende week met haar Personal Body Plan!) ♡ mijn story highlights op m’n Instagram profiel bekijken ♡ Jelmer die de simpelste gerechten zo mega lekker kan maken ♡ mijn nieuwe vlogcamera waar ik vanaf nu iedere vakantie mee ga vloggen ♡ deze heerlijke pasta ♡ Jelmer die op vakantie is, het naar z’n zin heeft en mij de mooiste foto’s stuurt ♡ fijne avonden met vriendinnen ♡ jullie lieve reacties, berichtjes en mailtjes ♡

Waar kan jij heel blij van worden?

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *