Beauty Persoonlijk

My boyfriend does my voice over!

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=q1y8f3IlD80[/embedyt]

Wil je een flink potje lachen? Ik heb Jelmer zo ver gekregen om de voice over te doen van mijn make-up tutorial en dat is mega grappig. Kijk je mee?

Laten we voorop stellen dat ik geen beauty guru ben. Ik heb deze video gemaakt omdat ik deze tag vaak voorbij heb zien komen in de beauty wereld en het mij onwijs grappig leek om te doen. Jelmer heeft de voice over fantastisch gedaan en ik kan er alleen maar heel hard om lachen. Neem het dus zeker niet te serieus en gebruik by the way altijd een beautyblender (die van mij was ik kwijt in Kaapstad).

Let me know what you think!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *