Persoonlijk

Happy – September 2020

De afgelopen drie maanden waren moeilijk. Zoals je misschien hebt gelezen op mijn Instagram werd ik begin juli ziek. Ik dacht eerst dat ik wat verkeerds had gegeten of dat ik een buikgriep had. Ik werd alleen maar niet beter. Na weken ziek zijn en vele onderzoeken later werd er een bacterie gevonden in mijn maag. De bacterie is nu weg (gelukkig!) maar ik ben nog steeds niet de oude. Ik heb nog steeds klachten en daarom gaan we onderzoeken wat er nog meer aan de hand is. Over een week heb ik een gastroscopie in het ziekenhuis en over twee weken een echo van m’n bovenbuik. Ondertussen ben ik al bijna drie maanden ziek en dat is helemaal niet leuk. Daar ben ik ook verdrietig over. Ik heb het gevoel dat m’n leven stil staat. Gezondheid is zó belangrijk, het belangrijkste bezit van een mens. Dat wist ik al maar heb ik me de afgelopen tijd nog meer doen realiseren.

Ik schrijf deze blog niet om medelijden te krijgen. Ik schrijf deze blog zodat jullie weten waarom ik wat meer afwezig ben online, om het van me af te schrijven en ook omdat ik altijd blij word van mijn eigen happy lijstjes. Er is genoeg om verdrietig over te zijn maar er zijn áltijd lichtpuntjes! En die heb ik vandaag op een rijtje gezet. Dit lijstje zal ik er de komende tijd vaker bij pakken, zodat ik weer een lach op m’n gezicht krijg.

Mijn lieve vrienden en familie die er voor me zijn ♡ gezellige avonden bij mama ♡ dat ik af en toe daar ook kan logeren ♡ Jacky en Mowgli die met me knuffelen ♡ facetimen met mijn liefste vriendinnetje Anne ♡ dat ik ook altijd bij haar op de bank kan hangen ♡ wandelen met Jelmer in het bos ♡ de zorg die ik krijg ♡ Instagram stories bekijken van vrienden ♡ urenlang bellen met Vanessa van Culinessa.com ♡ dat Wie is de Mol weer is begonnen ♡ en ik dat iedere zaterdag met de fam kijk ♡ dat ik nu de rust heb om een boek te lezen ♡ m’n zusje die te vinden was op de catwalk tijdens Amsterdam Fashion week, zo trots! ♡ muziek luisteren op bed terwijl Mowgli tegen me aan ligt ♡ muziek luisteren tijdens het douchen ♡ m’n werk ♡ dat ik m’n beste vriendinnetje van de basisschool weer heel af en toe spreek ♡ kookvideo’s kijken op Youtube, vooral die van Joshua, Ethan, Frank en John ♡ dat Casey Neistat weer begonnen is met iedere dag vloggen ♡ begrip van werk en van de mensen om me heen ♡ lange gesprekken met Jelmer op de bank ♡ lieve berichtjes van jullie ♡ dat ik gelukkig nog wel iets van werk kan doen ♡ en daar ook hulp bij krijg ♡ door m’n filmrol op m’n telefoon scrollen en oude herinneringen ophalen ♡ Amazing Asia kookboek ♡ persoonlijke perspakketjes ♡ als ik foto’s en filmpjes van jullie krijg opgestuurd omdat jullie aan de slag zijn gegaan met mijn recepten ♡ reacties hier op mijn blog ♡

Dat was het! Fijn om dit zo op een rijtje te hebben staan nu!

10 Comments Add New Comment

 1. Hoi Jenny! Ik vroeg me af, ben je inmiddels al meer de oude? En hoe heb je die gastroscopie ervaren? Ik moet dit binnenkort zelf ook ondergaan, en moest toen aan deze blog van jou denken! Groetjes, Ilse

  1. Hi Ilse! Ik ben helaas nog niet helemaal de oude. Er zit wel een stijgende lijn in maar het gaat helaas nogal traag. Ik voel me wel al een stuk beter dan toen ik deze blog had geschreven. Dus dat is mooi! Maar helemaal de oude ben ik nog niet. Ik heb er wel vertrouwen in dat het goed komt.

   Ahh jij hebt ook een gastroscopie op de planning. Ik vond het meevallen maar niet prettig. Ik werd namelijk ondertussen wakker dus dat was niet zo fijn. Maar al met al vond ik het meevallen hoor. Niks om je zorgen over te maken. Het is ook zo voorbij en je krijgt van te voren een roesje.

   Liefs!

 2. Veel Sterkte?
  Neem alle tijd voor Jouw Herstel !

  Van Harte Beterschap toegewenst?

  Je hebt een prachtige site???

  Groetjes, een Surinaamse?

 3. Wat vervelend zeg dat je nog steeds niet de oude bent.. Mooi om te lezen dat er zoveel mooie happy momentjes nog zijn! Het zit hem ook vaak in de kleinste dingen ♥️ Dikke knuffel en hopelijk kunnen ze snel de oorzaak vinden en ben je er weer gauw bovenop! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *