Friday Favorites

#55 Friday Favorites

Foodtips Kaapstad

Kaapstad

Het is weer vrijdag, bijna weekend! En weer tijd voor een nieuwe Friday Favorites in Kaapstad. Kijk je mee?

Favo Filmpje:

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=q1y8f3IlD80[/embedyt]

Natuurlijk dit filmpje! Ik heb Jelmer zo ver gekregen om de voice over te doen van mijn make-up tutorial en dat is mega grappig. Laten we voorop stellen dat ik geen beauty guru ben. Ik heb deze video gemaakt omdat ik deze tag vaak voorbij heb zien komen in de beauty wereld en het mij onwijs grappig leek om te doen. Jelmer heeft de voice over fantastisch gedaan en ik kan er alleen maar heel hard om lachen. Neem het dus zeker niet te serieus en gebruik by the way altijd een beautyblender (die van mij was ik kwijt in Kaapstad).

#1 Favo Artikel:

Dit artikel over detoxen is een must read. Jelmer haalt Juice Brothers even helemaal onderuit maar als je kijkt wat voor bullshit ze op hun site hebben staan is het meer dan terecht. Lezen dus!

#2 Favo Artikel:

Er stond eergisteren een artikel in de Volkskrant waar ik een bijdrage aan heb geleverd over het onderwerp orthorexia. Ik ben blij dat er steeds meer (media) aandacht aan wordt geschonken. Orthorexia is een heftige aandoening en het komt vaker voor dan we denken. Ik hoop dat het gauw een erkend ziektebeeld wordt. Heb je het artikel al gelezen?

Favo Toetje:

De op één na lekkerste toetje op aarde heb ik gegeten bij Kloof Street House. Een salted caramel cheesecake met popcorn én popcorn icecream. Dit toetje is echt niet normaal lekker dus mocht je ooit in Kaapstad zijn…

Favo Tag:

Laatste avondmaal

We hadden het hier laatst over tijdens een etentje en ik kon maar niet bedenken wat mijn avondmaal zou zijn. Ik besloot het op te schrijven en er een tag van te maken. Je kunt de tag: mijn laatste avondmaal hier terug lezen.

Favo Wanderlust momenten:

Deze kun je hier lezen!

Wat zijn jouw Friday Favorites?

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *