Sport

Review: Triumph Sportbeha (+ korting!)

Triumph Sportbeha

Triumph Sportbeha

Gesponsord – Als ik ga sporten, wil ik dat alles goed zit en óók blijft zitten. Een sportbeha is dan ook echt een must. Hoe verpak jij ‘de meisjes’ als je gaat sporten?

Waarom een sportbeha?

Tijdens het sporten hebben je borsten een goede ondersteuning nodig. Denk maar even aan je workout: je springt veel op en neer, heen en weer, je beweegt, danst etc. Dit kan het weefsel in je borstspier beschadigen en dat zorgt ervoor dat ze.. gaan hangen. En dat willen we natuurlijk niet. Ook kan het bewegen van de borsten pijnlijk zijn. Het is dus belangrijk dat onze borsten goed op hun plek worden gehouden tijdens het sporten.

Het mag dus duidelijk zijn dat een sportbeha een must is voor tijdens het sporten. Ik wil dan ook graag dat deze goed zit, de juiste ondersteuning biedt en er natuurlijk ook nog leuk uit ziet. Ik ben heel kieskeurig wat sportbeha’s betreft dus toen ik hoorde dat ik de nieuwe triaction sportbeha van Triumph mocht testen uit hun nieuwe collectie, was ik heel benieuwd.

Triumph Sportbeha

triaction by Triumph sportbeha

Triumph heeft onlangs de triaction Dynamic Lite serie gelanceerd. Deze Dynamic Lite-lijn bestaan uit drie verschillende soorten verstelbare beha’s voor elk figuur, elke cupmaat en iedere lifestyle. Met deze lijn verzekert triaction dat iedere vrouw de perfecte bh kan vinden passend bij haar sportiviteit; van yoga, tot fitness, tot hardlopen tot kickboksen without those extreme bouncy balls ;)

De triaction by Triumph beha’s zorgen er dus voor dat je meisjes de juiste ondersteuning krijgen en alles op z’n plek blijft zitten tijdens alle activiteiten. Overigens hebben ze naast sportbeha’s ook nog andere items zoals leuke sportbroekjes. Deze hebben dan weer een shaping effect.

Triumph SportbehaIMG_0053 Triumph Sportbeha

triaction Control Boost

Ik mocht de triaction Control Boost sportbeha testen! Wat ik het fijnst vind aan deze beha, is dat de sluiting met rits aan de voorkant zit. Zo kan je de sportbeha heel makkelijk aan en uit trekken en het zorgt een beetje voor een push up effect. Daarnaast heeft deze sportbeha voorgevormde cups die stevig om je borsten sluiten (bye bye stijve tepels!).

Early Bird Workout

Ter ere van de lancering van de nieuwe collectie, was ik uitgenodigd om mee te doen met een intensieve Early Bird Workout in het Element Hotel. Pff, ik ben het niet gewend om zo vroeg m’n nest uit te gaan. Om 07.30 werkten we ons in het zweet samen met Paultje van My Model Workout. Denk aan Jumping jacks, burpees, touwtje springen, rennen etc. De sportbeha’s werden even flink op de proef gesteld!

Triumph SportbehaTriumph Sportbeha

Test, test, test!

Ik heb de sportbeha inmiddels al een aantal keer aangehad en hij doet zeker wat hij belooft. Hij houdt mijn borsten goed op hun plek, geeft voldoende support en door de voorgevormde cups heb ik ook geen last meer van stijve tepels die door m’n shirtje heenprikken. Groot pluspunt! (Al lijkt het op de foto wel zo maar dat komt omdat ik een tepelpiercing heb. Dat houd je.). De stof is ook heel zacht en voelt heel fijn aan op de huid. En nogmaals: die sluiting aan de voorkant vind ik echt awesome. Geen gedoe meer met het uittrekken van je sportbeha terwijl je lichaam erg bezweet is. I like it!

Triumph Sportbeha

Voor mijn activiteiten én lichaam (lees; kleine borsten), was de beha zeker geschikt en dus ook zeker de investering waard. Ook vind ik de kleur van de sportbeha geweldig. Ik draag altijd shirtjes waar de sportbeha goed zichtbaar is. Voor mij moet een sportbeha er ook gewoon leuk uit zien. Deze sportbeha is dus zeker een aanrader!

Tip: Om de lancering van deze sport-beha’s te vieren, krijg jij nu tijdelijk 10 euro korting op de nieuwe triaction by Triumph sportbeha’s! Voor meer informatie, zie website: klik hier.

Advertorial – Deze blog is in samenwerking met Triumph

2 Comments Add New Comment

  1. Daarnaast heeft deze sportbeha voorgevormde cups die stevig om je borsten sluiten (bye bye stijve tepels!).

    Op jouw foto’s zijn bepaalde dingen toch duidelijk te zien ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *