Events Sport

Nike Womens 10K Trainingen met Run2Day

Nike 10k

De Nike Women’s 10km Amsterdam op 16 mei wordt een race om nooit meer te vergeten. Heb je je al ingeschreven? Kom met ons mee trainen!

AJ0A3818_mini

16 mei is de dag van de race: We Run Amsterdam. Een race waar we jou naar toe willen helpen! Samen trainen is namelijk veel leuker. Vanaf 9 april organiseert Run2day op de Overtoom elke donderdagavond samen met Girls Love 2 Run, Annemerel en mij trainingen die jou gaan helpen naar de finish 16 mei. Deze trainingen zijn voor iedereen (gratis) toegankelijk en op Facebook kun je jouw trainingsschema’s alvast zien:

Beginners – Jenny
Intermediate – Francien
Advanced – Annemerel

run2dayRun2dayAJ0A3756_mini

In totaal zullen wij zes trainingen geven. We verzamelen om 18.30 bij Run2day op de Overtoom en vertrekken om 19:00 richting het Vondelpark om te starten met de training. Iedere training heeft ook nog eens een leuk thema/onderwerp. De training begint elke keer als één grote groep en Lizet (onze vaste Run2Day trainster) zal elke training de warming-up te verzorgen en vervolgens het schema van de avond uitleggen. Per groep (beginner, Intermediate & Advanced) verschilt de training! Heel fijn dus, dan kun je echt jouw tempo aanhouden.

Run2dayIMG_4051_mini

Jouw journey naar de finish op 16 mei begint hier! Zien we jou donderdag 9 april om 18.30 bij Run2Day?


Jenny

Ps. Inschrijven voor de 10k race kan nog steeds! Schrijf je hier in!

PPS. Het adres van Run2day: Overtoom 345-351, 1054 JM Amsterdam

15 Comments Add New Comment

 1. Dag dag,

  Ik wist niet zo goed waar ik het moest vragen dus ik doe het via deze weg. Ik zit een beetje ergens mee.. Ik ben een dans student en eigenlijk heel veel in beweging, ook wil ik nog veel naar de sportschool maar daar kom ik nooit aan toe. Ik vind gezond eten ook heel erg van belang. Ik heb alleen een probleem.. Doordat ik veel doe en niet zo goed weet te plannen heb ik bijvoorbeeld al snel last van blessures en ben ik snel oververmoeit, ik val snel terug in oude eet gewoontes waardoor ik soms weer opnieuw kan beginnen voor mijn gevoel. Ik wil teveel te snel waardoor ik dus eigenlijk steeds terug val omdat het to much is.. Ik heb een beetje hulp nodig. Heb jij wat advies voor mij? Ik zie je als een voorbeeld voor mij.

  Liefs

  1. Wat leuk dat je danst! Helaas weet ik niet al teveel van blessures af.. Heb je geen coach of fysio op school? En over dat te snel willen; dat willen we allemaal. We willen allemaal snel resultaat, liever gisteren dan vandaag. De kunst zit hem juist in geduld hebben. Het kost tijd en je moet hier ook echt de tijd voor nemen! Rustig opbouwen, zo houd je het ook het langst vol!

 2. Woonde ik maar in de buurt van Amsterdam! Ik kan met het openbaar vervoer niet meer terug naar Zeeland later op de avond rijden er geen treinen… BALEN! Have fun Jenny :)

 3. Super mooie foto’s! Hoe heet het model van de schoenen die jij aan hebt? Fijne pasen! Liefs Isa

 4. Super leuk! Ik wil graag meedoen.
  Alleen hoe bepaal je onder welke categorie je valt? Mijn snelste 10k was 52:00!
  X

  1. Leuk dat je mee wilt doen Elisabeth! Meer informatie over de groepen volgt snel, deze zul je donderdag tijdens de training wel horen. Leuk dat je mee komt trainen. See you donderdag!

 5. Hi meiden,

  Ik wil me graag opgeven voor 10k race maar ik kan het niet vinden op de site. Kunnen jullie mij een link doorsturen?

 6. Hee !
  Ik doe al mee, hopelijk ren ik dit jaar beter dan vorig jaar!
  Ik ben nu nog echt super sloom, hopelijk houd ik het bij de trainingen wel vol..
  Ben altijd bang om de langzaamste te zijn :s

  Maar het klinkt altijd zo gaaf,dus ik ben er weer bij:)

  Liefs Sandra

  1. Don’t be scared! Super leuk dat je bij de trainingen komt en dat je de run weer mee gaat doen. Goed bezig Sandra en tot donderdag!

 7. Hee !
  Ik doe al mee, hopelijk ren ik dit jaar beter dan vorig jaar!
  Ik ben nu nog echt super sloom, hopelijk houd ik het bij de trainingen wel vol..
  Ben altijd bang om de langzaamste te zijn :s

  Maar het klinkt altijd zo gaaf dus ik ben er weer bij:)

  Liefs Sandra

 8. Wat een gave foto’s! Heerlijk al die kleurtjes in jullie outfits! Het is dat ik niet aan hardlopen doe, maar het ziet er wel aanstekelijk uit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *