Events

Leukste run so far: De Urbanathlon

Vorige week zondag liep ik met team Body&Fit de Urbanathlon. Ik keek er een beetje tegenop to be honest. Tien hele kilometers en dan nog 24 obstakels, oei. Wat stond ons nou te wachten?

Ik had werkelijk geen idee, ik was helemaal onvoorbereid naar deze run toegegaan (zelfs zonder shirt!). Ik zag het wel, dacht ik. Eenmaal aangekomen in de Arena haalden we ons startbewijs op en gingen we nog even duizend naar de wc, as usual. Plassen tijdens je run, dat wil je echt niet. Ook konden Ash en ik het echt niet laten om onze geliefde preworkout Unstoppable te gebruiken dus namen we ieder een scoop! Nu gaan we de race echt wel rocken.

Om 15.00 begonnen we! Nadat we een warming-up hadden gekregen begon ons avontuur. Zonder dat ik dit ooit had kunnen denken, begon mijn leukste run tot nu toe! We begonnen te rennen en al snel volgde ons eerste obstakel. Ik wist echt niet wat me te wachten stond maar ik moet eerlijk zeggen dat alles echt nog wel mee viel! We renden op aardig tempo en ik heb elk obstakel gewoon netjes gedaan! Ik stond soms van mezelf op te kijken en met name bij de Monkey Bars!

Wat voor obstakels waren er? De monkeys bars dus, klimrekken, muren, autos, autobanden, netten over water en nog veel meer! In m’n eentje had ik hier waarschijnlijk echt niet zo veel plezier in gehad. Juist dat we het met z’n vijfen deden, deed het hem! Het team gevoel was echt heel sterk. We hielpen elkaar en bleven op elkaar wachten als de ander nog bezig was met een obstakel. We bleven bij elkaar en we waren echt een team. We hadden echt steun aan elkaar en dat was heel tof om te zien.

Vooral de laatste kilometer vond ik het vetst! Ik weet niet wat het was maar mijn energielevel ging toen omhoog! Ik kon echt rennen als een gek en gelukkig was dit het moment om nog energie te hebben want we moesten echt een paar keer op en neer de trappen af van de Arena! Met een bom vol energie, ging ik deze trappen op een neer. Sneller en sneller! Aangekomen op het grasveld stonden ons de laatste obstakel te wachten. Ik was nog lang niet moe en vond het eigenlijk echt heel stom dat dit het einde was, ik wilde door! Nog even klimmen en klauteren was de finish toch echt in zicht. We did it girls en wel in 1 uur en 11 minuten! Tien hele kilometers met 24 obstakels in zo een tijd vind ik toch echt wel een prestatie. Ik ben trots!

Ik had dit echt niet willen missen! Ik ging er een beetje met angst heen en na de race had ik echt een lach van oor tot oor. Ik wil nog een keer! Dit was zo een uitdaging! Ik kan niet wachten op de volgende obstakel-run.

Thanks Aranka, Ashley, Chris en Laura voor deze super leuke dag en thanks Body&Fit voor het regelen hiervan. We zijn echt wel een dream team! Toppers zijn jullie! De rest van de foto’s staan op facebook. See you next year, Urbanathlon!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebookSnapchatTwitter & Instagram

3 Comments Add New Comment

  1. Wauw wat vet! Doen jullie ook mee aan de strongmanrun? En wanneer is er weer zo’n soort run? Ga me dan ook inschrijven :)!

    1. Die run ken ik nog niet! Ik wil zeker weten snel weer mee doen met een obstacle-run dus alle opties staan zeker open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *