Drank Recepten

Nagenieten van de zomer met Teisseire

https://www.instagram.com/jaimyskitchen.nl/

Gesponsord – Terwijl ik dit aan het typen ben, vliegen de grijze wolken in de lucht en dwarrelen er zelfs al bladeren op straat. Jongens, het is herfst!

Helaas hebben we dan echt afscheid moeten nemen van de zomer en dat doet een beetje pijn. Ik houd namelijk zo van de zomer! De zon schijnt, het is warm en iedereen is blij. De zomer maakt me vrolijk. Van grauw en koud weer word ik een beetje verdrietig. Gelukkig heb ik een aantal mooie reisjes in het vooruitzicht. Zo zit ik over een maand in het zonnige Mexico en in januari voor anderhalve maand in Zuid-Afrika. I love it.

Nu de zomer voorbij is mag ik dan eindelijk bekend maken wie de grote winnaar is van mijn bloginsiders campagne met Teisseire. Wie wint dé Polaroid Mobile Zip Printer? Mocht je het hebben gemist; een tijdje terug plaatste ik een oproep wie er samen met mij de lekkere siropen van Teisseire wilden testen. Deze siropen hebben een echte natuurlijk fruitsmaak en bevatten géén suikers. Ik deelde mijn recepten met de siropen en gaf fotografie tips!

Teisseire

Met deze tips gingen mijn bloginsiders aan de slag. Ze kregen de 0% suiker siropen thuis opgestuurd en voerden een aantal opdrachten met de siropen uit. Ik heb zulke leuke én mooie foto’s voorbij zien komen. Grappige selfies met het Teisseire drankje en onwijs mooie foto’s van het drankje zelf met fruit als decoratie. De foto’s kun je bekijken als je zoekt op #TeisseireSummerShoot. Ik heb mijn ogen uitgekeken.

Maar er kan natuurlijk maar één de winnaar zijn. De bloginsider die alle opdrachten netjes heeft uitgevoerd en dit natuurlijk op een originele manier heeft gedaan wint de Polaroid Mobile Zip Printer. Een pocket size printer om thuis of onderweg mooie foto’s die op je mobiel staan te printen. Cool, hè?! En de winnaar is..

Zomer met Teisseire

Jaimy van Dijke! Jaimy ging aan de slag met haar vriendinnen om de 0% suiker siropen van Teisseire te proeven.

Ook maakte ze een heerlijk fris zomerdrankje wat je om kunt toveren naar een prosecco cocktail. Perfect voor het weekend! Daar hebben we geen zomer voor nodig hoor ;) Kom maar op met die cocktail! Het recept kun je vinden op haar website, klik hier.

Ook maakte zij er een smoothie van. Ik heb nog nooit limonade aan mijn smoothie toegevoegd en vond het een hele goede tip! Ik ga dit ook eens proberen. Dank voor de inspiratie, Jaimy! Terechte winnares van deze toffe campagne. We nemen contact met je op. Ik wil je alvast heel veel plezier wensen met je Polaroid Mobile Zip Printer!

Dan wil ik als laatste nog even alle andere bloginsiders die mee hebben gedaan bedanken. Ik vond het ontzettend leuk om elke keer getagd te worden in jullie foto’s en te zien hoe jullie de opdrachten hebben uitgevoerd. Jullie zijn awesome en hoop dat jullie gauw nog eens mee doen aan een van mijn toekomstige bloginsiders campagnes. Bedankt!

Advertorial – Deze blog is in samenwerking met Teisseire. 

1 comment Add New Comment

  1. Omgggg ?Yassss, ik ben zo happy! Haha thanks voor alle lieve woorden, dat vind ik echt zo tof. Bedankt voor de opdracht, want ik heb echt onwijs veel plezier gehad met het uitvoeren hiervan :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *