Diner Recepten Wraps

Pulled beef taco’s

Pulled Beef Taco's
Ik zie het overal verschijnen: pulled pork en pulled beef. Het vlees laat je langzaam garen in de oven en daarna pluk je het heel makkelijk los. Ik maakte er taco’s van!

Pulled beef had ik in tijden niet gegeten maar daar bracht DoorMeal een verandering in met hun Pulled Beef Burger, Pulled Beef Pita & Pulled Beef Pizza. Ik ben er zo gek op! Ik wilde hier ook een recept van maken. Zou het ook lekker zijn in taco’s? Ik testte het voor je uit. Het resultaat? JA! Dit ga ik vaker eten. Het is ook heel makkelijk, alleen het wachten tot de pulled beef klaar is duurt even.

Ingrediënten voor 4 personen:

 • 500 gr pulled beef
 • 4 zachte taco’s
 • Peper & zout
 • Toppings, bijvoorbeeld:
 • Rode kool
 • Jalapeño’s
 • Koriander
 • Mais
 • Avocado
 • Eventueel: Zure room (light)

Pulled Beef Taco's

Hoe maak je deze pulled beef taco’s?

 1. Bereid de pulled beef in de oven, zoals staat op de verpakking.
 2. In de tussentijd snijd je alvast de avocado en jalapeño’s in reepjes/plakjes.
 3. Verder is het eigenlijk heel simpel. Taco, goede lepel zure room, wat rode kool, pulled beef erop, mais, avocado, jalapeño’s & koriander naar smaak. Wellicht nog peper & zout mocht je dat willen en klaar.

Laat je weten wat je ervan vindt?

PS ik heb onwijs veel zin om een kookboek te maken met wereldgerechten maar hier wil ik pas mee aan de slag gaan als ik weet dat er animo voor is. Heb je dus interesse in een kookboek van mij en zou je hem graag willen hebben? Meld je dan hier aan!

2 Comments Add New Comment

 1. Wat voor stuk rundvlees gebruik je hiervoor als je het zelf wilt garen? Wil geen vlees uit de supermarkt..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *