Beauty

Dit is wat mijn lezers vinden van NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water

NIVEA Micellair Water

Gesponsord – Samen met mijn bloginsiders heb ik de afgelopen drie maanden de NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water getest. Dit is wat we ervan vinden!

Je gezicht reinigen is belangrijk

Je gezicht reinigen is een must-do als je een stralende en gezonde huid wil. Maar in de tijd waarin we leven is iedereen druk, druk, druk. Hoe laat het ook is of hoe weinig zin ik er ook in heb; ik haal al-tijd mijn make-up er af. Dit is iets wat ik heb moeten leren maar inmiddels tot mijn dagelijks ritueel hoort. Ik ben niet altijd even zuinig geweest op mijn huid. Als puber boeide het me niet zo, ik dacht dat het niet nodig was. Gelukkig denk ik daar nu anders over en hoeft het ook helemaal niet zoveel tijd te kosten.

Tip: zorg ervoor dat je het reinigen en verzorgen van je gezicht dagelijks toepast. Hopelijk wordt het dan een blijvende gewoonte en denk je er na een tijdje niet eens meer zoveel bij na. Net als tandenpoetsen bijvoorbeeld, die poets je ook standaard twee keer per dag.

Wat is micellair water?

Voordat ik verder ga met mijn verhaal, leg ik je eerst nogmaals even uit wat micellair water ook alweer is. Micellair water dankt zijn naam aan de micellen die je erin kunt vinden. Dit zijn hele kleine, reinigende deeltjes die als een soort magneet het vuil, talg, dode huidcellen en make-up van je gezicht aantrekken. Doordat dit als een magneet werkt, is het niet nodig om hard over je gezicht te wrijven om zo het vuil te verwijderen. NIVEA heeft een product ontwikkeld dat je huid een zuurstofboost geeft en het laat ademen, een 3in1 formule die tevens je gezicht reinigt, je make-up verwijdert en je huid verfrist.

Dit product hebben mijn bloginsiders en ik de afgelopen drie maanden mogen testen. Mijn bloginsiders kregen allemaal een pakketje thuis gestuurd met daarin hun gekozen NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water. Er zijn namelijk drie varianten: een voor de droge huid (roze fles), een voor de gevoelige huid (paarse fles) en een voor de normale tot gemengde huid (blauwe fles).

NIVEA 3in1 Micellair Water

Dit is wat wij vonden van NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water

Ik kan je alvast vertellen: NIVEA heeft er een heleboel fans bij! Het was ontzettend leuk om de afgelopen drie maanden telkens getagd te worden en mijn bloginsiders druk aan de slag te zien gaan met NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water. Op de hashtag #niveamicellairwater kun je heel wat posts zien. Ik kan me voorstellen dat jullie heel benieuwd zijn naar het eindoordeel van mijn insiders over NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water na deze uitgebreide test.

NIVEA 3in1 Micellair Water

https://www.instagram.com/p/BfG5ocdBPq2/?taken-by=whitdomenique

NIVEA 3in1 Micellair Water

Ik denk dat jullie nu wel een idee hebben wat mijn lezers ervan vonden. Ik vind hem zelf ook erg fijn en gebruik hem twee maal per dag, zowel ’s ochtends en ’s avonds. Als je net als ik ook van snel en gemakkelijk houdt en graag een product gebruikt met een milde formule, dan is NIVEA MicellAIR® Skin Breathe Water de oplossing voor jou. Het is simpel in gebruik en je bent zo klaar met het reinigen en verzorgen van je gezicht.

Bloginsiders, super bedankt voor meedoen! Ik hoop dat jullie het net zoals ik heel leuk vonden om te doen.

Advertorial – Deze blog is in samenwerking met NIVEA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *