Beauty

Video: my everyday make-up routine

my everyday make-up

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=WwRxps93af0[/embedyt]

Daar is hij dan; mijn allereerste make-up tutorial. In deze video laat ik je zien hoe ik mijn dagelijkse make-up doe. Ik hoop dat je het leuk vindt!

Beauty en Make-up

Ik ben me de afgelopen tijd steeds meer en meer gaan verdiepen in beauty en make-up. Ik houd ervan om mezelf op te maken in de ochtend. Ik neem daar ook lekker de tijd voor. Op mijn blog deel ik wie ik ben, ik schrijf over alles wat ik leuk vind. Daar speelt eten en reizen een grote rol in en vanaf nu wil ik ook af en toe gaan schrijven over beauty. Dat hoort namelijk ook bij mij.

Deze video wilde ik dan ook heel lang maken en ik vind het eerlijk gezegd best spannend. Ik sta meestal niet voor de camera maar achter de camera. Het is dan ook heel erg wennen maar oefening baart kunst. Ik hoop dat jullie er inspiratie uit kunnen halen en het leuk vinden. Laat je me weten wat je er van vindt?

De producten die ik heb gebruikt voor my everyday make-up look:

Verzorging:
Voordat ik mijn make-up opbreng, doe ik altijd een paar druppels gezichtsolie op en mijn dagcrime. Dit laat ik beide wat minuutjes intrekken. Hiervoor gebruik ik Combray Facial Oil en Nivea Cellular Anti-Age dagcrème met extra bescherming (spf 30).

Foundation:
Hiervoor gebruik ik een matte foundation van L’oréal Paris: Infallible in de kleur rose beige. Ik gebruik maar een klein beetje want ik vind het helemaal niet mooi als je duidelijk ziet dat ik foundation op heb. Dit breng ik aan met mijn beautyblender.

Concealer:
Ik gebruik twee concealers die ik met elkaar meng. NYX HD Photogenic in de kleur CW03 en M.A.C. Pro Longwear Concealer in de kleur NW25. Ik meng deze met elkaar om de juiste kleur te krijgen en breng het aan met mijn beautyblender.

Translucent powder:
Voor het ‘bakken’ (zo wordt deze stap genoemd) van mijn gezicht, gebruik ik talkpoeder van Zwitsal. Na het aanbrengen van mijn concealer, breng ik onder mijn ogen en kin wat talkpoeder op met mijn beautyblender. Dit blend ik niet uit en laat ik zo 5 tot 10 minuten op mijn gezicht zitten, zodat het zijn werk kan doen. Doordat de concealer samensmelt met de poeder, worden lijntjes als het ware opgevuld en ziet het er veel mooier uit.

Wenkbrauwen:
Terwijl de talkpoeder zijn werk doet, ga ik over op mijn wenkbrauwen. Hiervoor gebruik ik een kwast/borsteltje van de Hema geloof ik en een oogschaduw poeder van M.A.C. in de kleur espresso. Om ze goed op hun plek te houden, gebruik ik de clear brow set van M.A.C.

Setting poeder:
Voor deze stap gebruik ik mijn M.A.C. Studio Fix Powder in kleur NW25. Dit is eigenlijk een foundation en poeder in één. Omdat ik maar een klein laagje van de L’oreal foundation op heb, maakt deze M.A.C. poeder het helemaal af. Ik gebruik hiervoor ook een kwast van M.A.C. maar ik weet niet meer welke kwast dit is. Het nummertje is uitgevaagd.

Contour:
Ik ben helemaal gek op de Anastasia Beverly Hills Contour kit. Het is een wat duurdere pallet maar er zitten dan ook 6 kleuren in en je doet er lang mee. Ik vind het helemaal waard! Ik heb de light to medium poeder variant. Ik gebruik hiervoor dezelfde kwast.

Blush:
Ik ben niet zo heel erg van de blush maar een heel klein beetje kleur vind ik wel mooi. Om die reden gebruik ik een blush die niet al te gepigmenteerd is. Ik vind de Very Vegan Blush van W7 in de klein sugar sugar hiervoor ideaal. Ik gebruik hiervoor een kwast die ik heb besteld bij AliExpress.

Oogschaduw:
Voor mijn everyday make-up look, vind ik het wel leuk om oogschaduw op te doen maar niet teveel. Ik gebruik hiervoor KIKO Radiant Fusion Baked Powder in de kleur 06 Cocoa. Dit geeft net dat beetje kleur wat ik mooi vind. Kwast is weer van AliExpress.

Mascara:
Voordat ik mascara op breng, borstel ik mijn wimpers altijd even door met een schoon borsteltje. Daarna gebruik ik de Maybelline The Colossal Volum’ Express waterproof mascara. 

Highlighter:
Dan mijn favoriete stap: de highlighter. Ik ben fan van de Solstice Highlighting Palette van Sleek. Ik vind hem prachtig en bovendien is deze helemaal niet duur. Hiervoor gebruikte ik altijd een fan brush van de Hema maar sinds kort één die ik heb besteld bij AliExpress. Helaas kan ik die niet meer vinden op de site dus heb ik geen linkje.

Lippenstift:
Ik doe altijd een klein beetje lippenstift op. Ook weer niet teveel! Ik doe een klein beetje Taupe lipstick van M.A.C op en blend deze uit met mijn vinger.

Setting Spray:
Tot slot gebruik ik een setting spray van NYX. Dit voelt altijd zo fris aan en het zorgt ervoor dat mijn make-up langer op blijft zitten.

2 Comments Add New Comment

  1. Leuk dat je eens een video maakt! Je ziet er prachtig uit, hoe lang ben je nu met deze hele routine bezig? Ik smeer altijd alleen wat mascara op en vind die ene minuut al te lang haha. Ben erg benieuwd!

    1. Dankjewel! Leuk om te lezen:) Hmm ik weet niet precies hoe lang ik erover doe eigenlijk. Gemiddeld zo’n 10 tot 15 minuten denk ik? Ik zal het eens moeten timen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *