Beauty

Gezocht: testers voor NIVEA 3in1 Micellair Water!

NIVEA Micellair Water

Gesponsord -Ik ben gestart met het testen van NIVEA 3in1 Micellair Water. Wil jij (gratis) met mij mee testen? Lees dan gauw verder!

Hoe laat het ook is of hoe weinig zin ik er ook in heb; ik haal al-tijd mijn make-up er af. Dit doe ik al een jaar lang met micellair water. Ook als ik geen make-up op heb gehad, reinig ik mijn huid met micellair water. Gedurende de dag komen er namelijk stof- en vuildeeltjes op je gezicht terecht en daarom is het belangrijk om je gezicht zowel iedere ochtend als avond te reinigen.

Wat is micellair water?

Micellair water dankt zijn naam aan de micellen die je erin kunt vinden. Dit zijn hele kleine, reinigende deeltjes die als een soort magneet het vuil, talg, dode huidcellen en make-up van je gezicht aantrekken. Doordat dit als een magneet werkt, is het niet nodig om hard over je gezicht te wrijven om zo het vuil te verwijderen. Nivea heeft een product ontwikkeld met micellair water waarmee je je gezicht reinigt, je make-up verwijdert én je huid verfrist. NIVEA 3in1 Micellair Water is er in drie varianten.

 NIVEA 3in1 Micellair Wate

Drie varianten NIVEA 3in1 Micellair Water

Zoals je aan bovenstaande foto’s ziet, bestaan er varianten van NIVEA 3in1 Micellair Water. Zo kun je je reinigingswater perfect afstemmen met wat het beste bij jouw huid past. Heb je een droge of gevoelige huid? Ga dan voor ‘Verzachtend en Verzorgend’ met amandelolie. Heb je een normale tot gemengde huid? Ga dan voor ‘Verfrissend en Verzorgend’ met Vitamine E. Heb je een hele gevoelige huid? Ga dan voor ‘Sensitive en Verzorgend’ met dexpanthenol & druivenpitolie. Deze variant bevat helemaal geen kleurstoffen, parabenen en parfum.

NIVEA Micellair Water

De test: Verfrissend en Verzorgend

Ik heb een normale tot gemengde huid en test daarom ‘Verfrissend en Verzorgend’. Deze variant verfrist de huid en ondersteunt de huid dankzij de formule met Vitamine E. Dit stimuleert het natuurlijke vochtgehalte van de huid. Ik gebruik het nu een week en vind het een heel fijn product. Het is ontzettend makkelijk en snel in gebruik en dat vind ik ideaal omdat ik nooit zin heb in een uitgebreide gezichtsverzorging routine. Zoals jullie weten ben ik veel bezig met make-up waardoor ik dit veel en vaak draag. Ik merk dat 3in1 Micellair Water van NIVEA mijn make-up er makkelijk en op milde wijze afhaalt. Dat vind ik ook heel belangrijk natuurlijk. Na gebruik wordt mijn gezicht bijvoorbeeld niet rood en voelt mijn huid fijn en verzorgd aan.

Voor dit artikel heb ik expres veel make-up op mijn gezicht aangebracht. Ik heb een beetje van het product op een watje aangebracht. Dit watje leg ik op mijn gesloten oog en laat het heel even inweken. Hierna veeg ik als het ware mijn make-up eraf. Dat zie je op onderstaande foto. Tot nu toe ben ik heel tevreden over dit product en het is ook niet zo duur. Een fles van 200ml koop je voor €4,49 bij de drogist. Aangezien hij zuinig in gebruik is kun je hier lang mee doen.

NIVEA Micellair Water NIVEA Micellair Water

Word bloginsider en test samen met mij NIVEA 3in1 Micellair Water

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze producten? En lijkt het je leuk om samen met mij NIVEA 3in1 Micellair Waters te testen? Dan heb ik goed nieuws! Je kunt je namelijk aanmelden als bloginsider van mijn blog. Als bloginsider ga je de uitdaging met mij aan en ontvang je thuis gratis de drie flessen NIVEA 3in1 Micellair Waters. Hoe werkt het? Heel simpel! Je kunt je via deze link aanmelden als bloginsider van mijn blog. De insiders krijgen persoonlijk bericht (kijk in je spam). Als je wordt uitgekozen als bloginsider, ontvang je thuis de producten waarmee je aan de slag kunt gaan.

Ik ben benieuwd en kijk er naar uit om samen met jou te testen!

Jenny

Volg mij ook via Bloglovin, Facebook & Instagram

Deze blog is in samenwerking met NIVEA.

4 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *