Ontbijt Recepten

Mango avocado Alpro ontbijt

alpro ontbijt

Gesponsord – In New York heb ik veel inspiratie opgedaan. Voor een foodie is New York echt fantastisch! Wat een geweldig aanbod aan gevarieerd eten. Zo heb ik ook een aantal keer dit super lekker ontbijt receptje gespot die ik vandaag met jou wil delen.

Ik ontbijt iedere dag het liefst met kwark of yoghurt. Je kan er lekker mee variëren met verschillende toppings.Voor dit ontbijtje heb ik Alpro Mild & Creamy naturel gebruikt, een plantaardige variatie op yoghurt. Het bevat eiwitten, weinig verzadigd vet en weinig suikers. Ik ontbeet vroeger dagelijks met Alpro en voor dit receptje vond ik de smaak er perfect bij. Dit receptje klinkt wellicht een beetje gek maar het is verrassend lekker!

Wat heb je nodig voor dit Alpro ontbijt?

Hoe maak je het?

  1. Schenk de Alpro Mild & Creamy naturel in een kommetje
  2. Voeg hier de gesneden mango en avocado aan toe.
  3. Schenk de honing hier overeen (zoveel je wilt) en maak af met koriander (zoveel je wilt).
  4. Geniet!

Alpro ontbijt

Advertorial – dit bericht is in samenwerking met Alpro.

PS ik heb onwijs veel zin om een kookboek te maken met wereldgerechten maar hier wil ik pas mee aan de slag gaan als ik weet dat er animo voor is. Heb je dus interesse in een kookboek van mij en zou je hem graag willen hebben? Meld je dan hier aan!

12 Comments Add New Comment

  1. Gistermiddag als lunch gegeten (zonder de koriander want dat had ik niet in huis), aparte combinatie maar wel erg lekker! Alleen vergeten een foto op Instagram te zetten, hahaha, ga ik nog wel doen. Vanmorgen had ik de Mild & Creamy met havermout, chocoladewhey en mango als ontbijt, ook erg lekker!

  2. Nou, ik vind het er heeeerlijk uitzien en ik ga het zeker proberen!
    Vanmiddag zal ik de ontbrekende boodschappen in huis halen :-)

    1. Mijn vorige was een beetje mislukt, voornamelijk vanwege een ontbrekend assortiment hier in de supermarkt, haha. Maaaar, zojuist heb ik een foto op Instagram gezet met My Mild & Creamy, alleen met een iets andere touch. Haha, het kan bij mij ook gewoon nooit zoals het moet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *