Beauty

WIN | Professionele laserontharing door Jasmine Laser Clinics

Jasmine Laser Clinics

Voor altijd gladde oksels, daar dromen we toch allemaal van? Ik ben aardig op weg want twee weken terug had ik mijn derde behandeling bij Jasmine Laser Clinics!

Nooit meer scheren of epileren.

Veel dames (me too!) ontharen met een scheermesje. Dat gaat natuurlijk lekker snel maar stoppeltjes zijn na een korte tijd toch weer zichtbaar en dat is gewoon balen. Het levert niet het optimale resultaat op. Zo nu en dan maakte ik ook gebruik van een epilator en dat vond ik veel fijner werken. De haartjes zijn met wortel en al verdwenen en ik krijg er een super gladde huid van. De haartjes komen zachter terug en blijven ook langer weg. Ze komen alleen wel terug..

Permanent ontharen met laser

Als je écht voor een hele lange tijd van je haar af wilt zijn, dan is laseren wat voor jou. Meestal ben je na een paar behandelingen (6-10 behandelingen) zo goed als definitief van je haartjes af. Het hangt van je huidskleur en of je lichte of donkere haartjes hebt af hoeveel behandelingen je nodig hebt. Het verschilt dus per persoon. Na deze behandelingen zal je hooguit nog één keer per 1 of 2 jaar terug moeten komen om het even bij te laten werken. Het is wel iets duurder (echt niet extreem duur trouwens, kijk maar) maar dan heb je ook wat. Nooit meer scheren, epileren of waxen. Dat is toch fantastisch? Daarom ben ik een iets meer dan een half jaar geleden begonnen met laseren bij Jasmine Laser Clinics.

Jasmine Laser Clinics

Professionele laserontharing door Jasmine Laser Clinics

Voordat ik in aanraking kwam met Jasmine Laser Clinics, was ik eerst onder behandeling bij een andere laser clinic. Hier was ik helaas niet tevreden over, want na zes behandelingen zag ik heel weinig resultaat. Dit vond ik heel jammer en daarom werd ik een beetje sceptisch over laseren.

Op een bloggersevent waren de meiden van Jasmine Laser Clinics aanwezig en deelden ze ter plekke proefbehandelingen uit. Ik heb dat toen geprobeerd op één van mijn oksel en gek genoeg zag ik een aantal weken later een groot verschil met mijn andere oksel. Vreemd! Ik ben toen langs gegaan bij Jasmine Laser Clinic met dit verhaal en zij legde mij uit dat niet alle laser clinics op dezelfde manier te werk gaan. Waarschijnlijk hadden de meiden bij mijn vorige laser clinic mij niet goed behandeld en stond het laserapparaat veel te laag ingesteld. Met mijn huid en haar kon ik een hogere stand aan, waardoor de behandeling veel effectiever geweest zou zijn en ik meer resultaat zou zien. Soms doen laser clinics dit ook expres zodat je vaker terug moet komen.

Nu ben ik onder behandeling voor mijn oksels, bikinilijn en benen bij Jasmine Laser Clinics en twee weken terug was alweer mijn derde behandeling. Ik ben nu al zo blij met het resultaat en ik denk dat ik nog vier behandelingen nodig heb. Het werkt écht. Wat ik ook heel fijn vind aan Jasmine Laser Clinics is de locatie. Het bevindt zich in hartje Amsterdam en meteen bij binnenkomst ervaar je een soort rust, alsof je een spa binnenloopt. De meiden zijn bovendien ook heel lief en behulpzaam.

Jasmine Laser ClinicsJasmine Laser Clinics

Hoe gaat de behandeling?

Toen ik er voor het eerst kwam, werd er uitgelegd hoe ze precies te werk gingen. Het is de bedoeling dat je je van te voren scheert (gewoon thuis dus). Ik kreeg een bril op die je ogen beschermt tegen het licht van de laser. Mijn oksels werden ingesmeerd met een gel en met de laser gaan ze over mijn huid heen terwijl je kleine schokjes voelt. Ze werken trouwens met de allernieuwste lasertechnologie. Dit is de Soprano Ice laser, de meest effectieve en meest veilige ontharingslaser die op dit moment op de markt is. Ik moet eerlijk zeggen dat het niet geheel pijnloos is. Soms heb je een gedeelte wat nou eenmaal wat gevoeliger is dan de rest. Geef het dan vooral aan, dan wacht ze even en gaat ze daarna weer verder.

Beide oksels laseren duurt in totaal zo’n 5 minuten. Je bent dus zo klaar! Je kunt het laten laseren om de 8 weken, tussendoor moet je huid namelijk rust krijgen. Zoals ik al zei heb ik nu drie behandelingen gehad. Ik ben er nog lang niet volledig vanaf maar het komt steeds minder snel terug terug en ik zie al veel verschil met eerst.

Jasmine Laser Clinics Jasmine Laser Clinics Jasmine Laser Clinics

Win een laserontharing pakket voor je oksels!

En nu het leukste: van de lieve meiden van Jasmine Laser Clinics mag ik een laserontharing pakket voor de oksels t.w.v. €139,- aan één van mijn lezers + een vriend(in) cadeau doen. Hoe tof!

Mee doen aan deze geweldige winactie is heel simpel. Neem gauw een kijkje op mijn Instagram of Facebook en de rest volgt vanzelf. Ik maak de winnaar over twee weken bekend! Nieuwsgierig geworden? Op www.jasminelaserclinics.nl vind je nog meer informatie en natuurlijk de tarieven.

De winactie is gesloten. De winnares heeft persoonlijk bericht gehad!

Heb jij wel eens gedacht aan laseren? Of doe je het al?

1 comment Add New Comment

  1. Fijn om te lezen dat het soms dus wel echt werkt! Ik ben nog niet zo lang geleden naar Amsterdam verhuisd en was al op zoek naar een goede kliniek die dit deed. Ik heb al eerder behandelingen gehad die niet goed aansloegen. Dus dit is zeker het proberen waard!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *