Brood Lunch Ontbijt Recepten Sauzen, spreads en dips

Eiersalade met truffel

Eiersalade met truffel

Voor ongeveer alles met truffel kun je me wakker maken. Ik ben er dol op. Een eiersalade met truffel stond om deze reden al een tijdje op mijn to make list. Ik gebruik voor dit recept truffelmayonaise en druppelde er nog truffelolie overheen. Lekker met Parmezaan ook! Goede aanvulling op het weekend ontbijt. Dit recept is voor één flinke portie, hiermee kun je zeker zes broodjes mee beleggen.

Ingrediënten:

 • 6 grote eieren
 • 2 eetlepels truffelmayonaise
 • 1 eetlepel volle yoghurt
 • 1 eetlepel fijngehakte bieslook
 • Lekker voor erbij: Parmezaanse kaas en truffelolie
 • Peper & zout
Eiersalade met truffel

Hoe maak je de eiersalade met truffel?

 1. Kook de eieren in acht minuten gaar.
 2. Pel de eieren en prak ze in een kom fijn met een vork.
 3. Voeg de (truffel)mayonaise, yoghurt en bieslook toe en meng.
 4. Proef en breng op smaak met peper en zout.
 5. Serveer de eiersalade met de truffelolie en Parmezaan. Dan kan ieder dit naar smaak op zijn of haar eiersalade doen.
 6. Eet smakelijk!
PS ik heb onwijs veel zin om een kookboek te maken met wereldgerechten maar hier wil ik pas mee aan de slag gaan als ik weet dat er animo voor is. Heb je dus interesse in een kookboek van mij en zou je hem graag willen hebben? Meld je dan hier aan!

1 comment Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *