Brood Lunch Recepten

Chopped Sandwich: Trendy maar…

Chopped sandwich

Heb je de nieuwe foodtrend al geprobeerd? Een Chopped Sandwich. Het concept is heel simpel: een broodje rijkelijk belegd met ingrediënten die eerst fijn zijn gesneden, zodat elke hapje hetzelfde is. Klinkt geweldig, toch?

Ik dook erin met hoge verwachtingen, maar na een paar happen was ik toch niet helemaal overtuigd. Hoewel de smaak absoluut niet teleurstelde, is het toch niet mijn ding. Ik dacht dat ik het juist geweldig zou vinden als ieder hapje hetzelfde is, maar ik geef toch de voorkeur aan dat je alle ingrediënten in hun volle glorie proeft, niet uniform verspreid over elke hap. Dus ja, het was een vet lekker broodje, maar eerlijk gezegd geef ik de voorkeur aan de ‘old way’. Geef mij maar de verrassing van verschillende smaken bij elke hap. Overigens ook minder moeite, want dan hoef je niet alles eerst fijn te snijden.

Chopped Sandwich op z’n Italiaans

Voor de nieuwsgierigen onder jullie, mijn Chopped Sandwich was belegd met rucola, tomaat, flakey zout, gegrilde paprika, salami, prosciutto, burrata, groene pesto, balsamico crème en versgemalen zwarte peper. Alle ingrediënten fijngesneden en geserveerd op een knapperige ciabatta, eerst getoast met olijfolie. Check deze reel maar.

Dus, wat is jouw voorkeur? Liever normaal of fijngesneden? Ik ben benieuwd naar jouw mening!

Chopped sandwich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *