Brood Lunch Recepten

Avocado geitenkaas tosti

Avocado geitenkaas tosti

Zin in een tosti maar niet weer de standaard ham/kaas variant? Probeer deze avocado geitenkaas tosti eens! Lekker, voedzaam en bovendien zo klaar. Dit recept is voor 1 tosti.

Ingrediënten voor 1 avocado geitenkaas tosti:

 • 2 sneetjes (spelt) brood
 • 30 gram geitenkaas
 • 1/4 avocado
 • 2 plakjes kipfilet
 • Peper & zout

Bereidingswijze:

Prak de avocado en smeer deze over 1 boterham. Kruimel hier de geitenkaas over en leg er de plakjes kipfilet op. Wat peper en zout naar smaak toevoegen. Leg hier nu het andere sneetje brood op en doe je tosti in de oven of in de grill/tosti-apparaat. Even wachten en je hebt een heerlijke tosti!

PS ik heb onwijs veel zin om een kookboek te maken met wereldgerechten maar hier wil ik pas mee aan de slag gaan als ik weet dat er animo voor is. Heb je dus interesse in een kookboek van mij en zou je hem graag willen hebben? Meld je dan hier aan!

10 Comments Add New Comment

 1. Je zou de kipfilet ook eens kunnen vervangen door coburger of iets in die richting, zo maak ik hem wel eens, en met wat plakjes tomaat, ook erg lekker! Maar aangezien ik nu kipfilet in huis heb ga ik vandaag jou versie proberen!

 2. Hmm ziet er heerlijk uit! En voor de verandering eens alle ingrediënten in huis, dat wordt smullen!!

 3. Helaas ben ik niet zo’n geitenkaas liefhebber maar ziet er wel erg lekker uit! Ik denk dat ik dit eens ga proberen met mozzarella o.i.d.
  Liefs Lonneke

 4. Is de avocado erg overheersend? Het ziet er lekker uit, maar ik ben niet zo’n fan van avocado.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *