Beauty

ARTISTRY Special Care Collectie

Om je huid een extra boost te geven, heeft ARTISTRY de Special Care Collectie gelanceerd. Perfect timing nu met de feestdagen, want dan wil je graag een verzorgde en stralende huid. Ben je benieuwd wat ik er van vind? Lees dan gauw verder!

ARTISTRY Special Care Collectie: Vier nieuwe producten

ARTISTRY staat in de top vijf van ’s werelds grootste kwaliteit huidverzorgingsmerken. Toen ik het pakketje binnen kreeg met de vier nieuwe producten was ik daardoor meteen nieuwsgierig en enthousiast om het uit te testen. De Special Care huidverzorgingslijn bestaat uit een make-up remover, een scrubcrème en twee maskers. De producten zijn gemaakt van ingrediënten die niet alleen doeltreffend, maar ook lekker zacht zijn voor de huid. Ik heb alle vier de producten uitgetest.

De verpakking

ARTISTRY Special Care Collectie

Dit zijn de vier producten nog in verpakking. Ik vind het erg mooi, het straalt luxe en kwaliteit uit. Omdat de producten van goede kwaliteit zijn, vind ik het belangrijk dat de verpakking daarop aansluit.

ARTISTRY Special Care Collectie

Bovenstaande foto van links naar rechts:

  • Eye & Lip Makeup Remover (120ml) – €21,95
  • Polishing Exfoliant (125ml) – €35,55
  • Deep Cleansing Mask (100ml) – €32,59
  • Refreshing Moisture Mask (100ml) – €44,45

Zoals je ziet zijn de producten niet spotgoedkoop maar voor deze kwaliteit is het zeker weten een aardige prijs. Daar ga ik je nu alles over vertellen!

Eye & Lip Makeup Remover

ARTISTRY Special Care Collectie

Ik begin met de Eye & Lip Makeup Remover. De verpakking ziet er prima uit. Het is een ronde fles van stevig plastic, waarbij je de dop er af moet draaien. Het is een lichte en milde 2-fasen make-up remover wat snel en effectief oogmake-up en lippenstift zou moeten verwijderen, zonder je huid en ogen te irriteren. Geschikt voor alle soorten huidtypen.

ARTISTRY Special Care Collectie

Op een watje doe je wat remover. Dit watje leg ik op mijn gesloten oog en dat laat ik even inweken. Hierna veeg ik als het ware mijn oogmake-up eraf. Dat werkt heel makkelijk en snel. De remover is licht en zacht en toch verwijdert hij mega snel alle make-up van mijn ogen, zowel gewone als waterproof make-up. Mijn ogen en de huid eromheen prikken inderdaad niet en het voelt na het reinigen ook niet trekkerig, vettig of geïrriteerd. Mijn huid voelt juist fris, zacht en goed aan.

Ik heb vaak met make-up remover dat als ik mijn oogmake-up ’s avonds verwijder, ik de volgende ochtend toch nog ‘restjes’ op mijn ogen vind. Daar heb ik met deze remover helemaal geen last van. Deze remover verwijdert écht alle make-up van mijn ogen. Ook is deze remover zuinig in gebruik dus kun je er lang mee doen. Je legt er wat meer voor neer maar je krijgt er dan ook heel wat voor terug. Ik vind het een hele fijne make-up remover.

Polishing Exfoliant

ARTISTRY Special Care Collectie

Het tweede product uit deze collectie is een reinigende scrubcrème dat grondig schilfers en onzuiverheden van de huid verwijdert en de huid laat stralen. Het zorgt voor een diepe reiniging maar heeft de zachtheid van een crème. De scrubcrème is geschikt voor alle huidtypen. Ik ben benieuwd! Allereerst vind ik het fijn dat deze scrub in een tube zit, op die manier kan je er hygiënisch mee werken en het is ook gewoon lekker praktisch.

ARTISTRY Special Care Collectie

De scrubcrème voelt meer aan als een gel dan als een crème. Dat kun je ook wel goed zien op bovenstaande foto.

ARTISTRY Special Care Collectie

Als je hem een beetje uitsmeert zie je dat er hele kleine bolletjes in zitten, wat voor het scrub effect zorgt. Op die manier haal je de dode huidcellen en overtollige huidolie weg. De scrub voelt inderdaad zacht aan op de huid. Op een hele comfortabele manier doet de scrubcrème zijn werk. Met warm water spoel je het makkelijk van je gezicht af. Na gebruik voelt mijn gezicht zacht en glad aan. Als je op zoek bent naar een lekkere gezichtsscrub die goed scrubt en die óók nog eens heel voedend en zacht is voor je huid, dan kan ik je deze scrubcrème zeker aanraden.

Deep Cleansing Mask

ARTISTRY Special Care Collectie

Wederom in een tube! Heel chic. De Deep Cleaning Mask is een romige kleimasker. Voor een zachte en toch doeltreffende werking heeft ARTISTRY witte klei uit het Amazonegebied gecombineerd met kaolienklei. Deze formule heeft krachtige absorberende eigenschappen en dringt diep door in de huid om overtollige talgafscheiding en onzuiverheden te verwijderen. Dit masker wordt aanbevolen voor een gecombineerde tot vette huid en is niet geschikt voor een gevoelige huid.

ARTISTRY Special Care Collectie

Nadat ik mijn huid goed heb gereinigd (linksboven), breng ik het kleimasker met dun laagje aan (rechtsboven). Aanbrengen gaat lekker makkelijk doordat de masker vrij luchtig is, dat is zeker anders dan met andere kleimaskers. Ik laat het masker 5 minuten inwerken, zoals staat aangegeven in de bijsluiter. Bij dit masker heb ik écht het gevoel dat het zijn werk doet. Het masker voelt lekker aan op de huid en na een minuutje voel ik een subtiele tinteling.

Na 5 minuten zie je dat het masker een beetje is opgedroogd (linksonder). Ik durfde niet te lachen omdat ik het masker niet wilde breken voor de foto maar eigenlijk viel dat reuze mee. Het lijkt zelfs dat het masker ook iets is ingetrokken, zien jullie dat ook? Met een washandje met warm water verwijder ik de masker en dit gaat heel makkelijk. Het masker laat vrij snel los, het is geen hardnekkig masker waar je op moet boenen.

Na gebruik (foto rechtsonder) voelt mijn huid totaal niet trekkerig of droog aan. Dit ervaar ik meestal wel met andere kleinmaskers. Als ik de before foto (linksboven) vergelijk met de after foto (rechts onder) dan zie ik dat mijn huid iets egaler is en dat mijn gezicht minder glimt. Ik ben enthousiast over dit masker. Hij is lief voor mijn huid maar is wel diep reinigend. Dit masker is welkom in mijn wekelijke routine.

Refreshing Moisture Mask

ARTISTRY Special Care Collectie

Dit is het tweede masker uit de collectie. De ARTISTRY Hydra-V Refreshing Moisture Mask is een rijk, hydraterend masker dat het vochtgehalte van je huid helpt aan te vullen voor langdurig effect. Dit masker is geschikt voor alle huidtypen en kun je iedere dag gebruiken als verfrissende oppepper. Het is een crème masker dus het trekt in je huid en het wordt niet hard. Dit masker kun je overigens ook gebruiken als nachtmasker. Dan breng je het masker aan als een nachtcrème.

ARTISTRY Special Care Collectie

Ook voordat ik dit masker aanbreng, reinig ik mijn huid eerst goed (linksboven). Daarna breng ik de masker weer met een dun laagje aan (rechtsboven). De romige structuur van de masker voelt prettig aan en verdeelt ook makkelijk. Ook dit masker laat ik 5 minuten inwerken, zoals staat aangegeven in de bijsluiter. Lekker masker dit! Heel romig. Hij trekt bij mij heel erg in. Mijn huid slurpte dit masker gewoon op! Ik voel niks prikkelen, het voelt lekker aan. Na 5 minuten (linksonder) haal ik het masker er af met een washandje met warm water.

Mijn huid voelt soepel en mega zacht aan, alsof het inderdaad een hydratatie-boost heeft gekregen. Alle velletjes en droge plekjes zijn verdwenen. Ik zie ook duidelijk verschil tussen de before foto (linksboven) en de after foto (rechtsonder). Mijn huid ziet er zichtbaar rustiger, stralender en egaler uit. Ik vind het een heerlijk masker en zeker een aanrader! Ook dit masker is welkom in mijn wekelijke routine.

Dat waren alle vier de producten uit deze huidverzorgingslijn. Ze doen wat ze beloven, ze zijn lekker zacht en comfortabel voor de huid, ze reinigen goed en verzorgen, bovendien irriteren de producten op geen enkele manier. Ik ben enthousiast over de ARTISTRY producten. De producten van ARTISTRY zijn overigens niet verkrijgbaar in de winkel, maar enkel via de onafhankelijke distributeurs van Amway. Voor informatie kun je een kijkje nemen op www.amway.nl.

Vond je deze review leuk om te lezen?

Deze blog is in samenwerking met ARTISTRY.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *