Azië Bali Indonesië Reizen

Wat te doen op Bali als het regent?

Wat te doen op Bali als het regent? Wees niet getreurd want ook als het regent zijn er nog genoeg leuke dingen te doen op dit mooie eiland. Ik heb 6 tips voor je! 

Op bali kan het, zeker in het regenseizoen, flink regenen. Als je geluk hebt, regent het maar voor een half uurtje en dat overleven we wel. Maar mocht je pech hebben, kan het ook een middag of zelfs heel de dag regenen. Maar laat dat de pret niet drukken want er zijn genoeg dingen te doen op Bali als het regent. Kijk maar:

6 x Wat te doen op Bali als het regent

Wat te doen op Bali als het regent

1. Shoppen

Er zijn genoeg leuke shoppings malls op Bali. Mijn favoriet is de Beachwalk Shopping Centre in Kuta, tegenover het strand. Ben je wel een middagje mee zoet!

Kookcursus Bali

2. Een kookcursus

Wat dacht je van een leuke kookcursus om je Balinese cooking skills wat omhoog te krikken? Wij hebben een hele leuke kookcursus gedaan in Ubud. Lees er hier alles over!

Wat te doen op Bali als het regent

3. De bioscoop

Ook op Bali kun je naar de bioscoop en de bioscoop is zelfs velen maler leuker dan hier in Nederland. In de Beachwall Shopping Centre heb je de Cinemaxx waar je, als je kiest voor Cinemaxx Gold, je kunt genieten van een film terwijl je ligt onder een dekentje op een ligstoel. En heb je honger? Sla dan de menu kaart open en bestel iets van de kaart. Leuk he?

Wat te doen op Bali als het regent

4. Naar de sportschool

Op vakantie probeer ik altijd een gym op te zoeken maar als het zonnetje schijnt is de verleiding natuurlijk groot om toch maar niet te gaan ;) Maar als het regent heb je geen excuus! Ik vind Soham Wellness Centre in Seminyak een hele fijne sportschool. Bovendien heeft deze sportschool ook een zwembad!

Wat te doen op Bali als het regent

5. Laat je van top tot teen verwennen in een spa

Hoe heerlijk is het om eens helemaal verwend te worden in de spa? Op Bali is het ook nog eens goedkoop! Wat dacht je van een (sport)massage, facial, manicure en pedicure? Spa’s op Bali zijn er genoeg! Aanraders: Spring Spa en Bodyworks, beide in Seminyak.

Foodtips Canggu

6. Uitgebreid lunchen

Last but not least: ga eens uitgebreid lunchen! Op Bali zijn er genoeg leuke tentjes waar je heerlijk kunt eten. Zoek je nog food tips? Ik heb ze voor je: Uluwatu, Seminyak en Canggu.

Oja en het regent dus neem lekker de Uber, die zijn er op Bali ook. Ze doen alleen soms wel een beetje moeilijk want het is nog niet overal helemaal toegestaan. Soms doen andere taxi chauffeurs er namelijk moeilijk over. Maar ze rijden er wel en het is super goedkoop dus probeer het zeker.

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt! Laat je het me weten?

Hier vind je trouwens alle artikelen over Indonesië.

3 Comments Add New Comment

 1. aaahh! Wat een leuke tipss!
  Ik ga deze zomervakantie zelf naar Bali en ik vroeg me af of je misschien nog tips hebt voor een goede reisgids om alvast door te lezen en om mee te nemen?
  En ik vind je blogs (vooral over reizen) echt heel leuk en inspirerend om te lezen! <3

  Liefs,
  Merel

  1. Hi Merel! Wat lief!! Heel leuk om te horen:) Ik koop zelf altijd de Lonely Planet dus kan deze je dan ook zeker aanraden. En voor de rest ook leuk om travel blogs te lezen. Heb je mijn andere Bali artikelen al gelezen?

   1. Heee,

    Jaa die heb ik zekerr allemaal al gelezen! Ik ben ook van plan om een paar hotspots te gaan bezoeken hihi :)
    Aahh okee ik ga eens kijken voor een lonely planet reisgids, dankjeewel!
    Enn geniett nog van je reis in Thailand <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *