Nederland Reizen

Met vriendinnen een weekendje weg bij Soof Retreats

Soof retreats

We hebben allemaal behoefte aan een pauze van onze dagelijkse drukte en verantwoordelijkheden. Vooral sinds ik moeder ben geworden, is tijd voor mezelf en mijn vrienden schaarser geworden. Onlangs besloten twee goede vriendinnen en ik een lang weekend weg te boeken bij Soof Retreats, en dat bleek een top idee te zijn.

Het idee voor dit langverwachte weekendje weg in de natuur stond al jaren op onze verlanglijst, maar om de een of andere reden kwam het er nooit van. Totdat ik bij Kelly Camfferman zag hoe geweldig ze het had bij Soof Retreats, en zo ontstond het idee om eindelijk ons langverwachte uitje te boeken. We boekten de luxe lodgde met hottub. Soof Retreats bevindt zich in de stad Rhenen, in de provincie Utrecht. We reden er met de auto naartoe vanaf Amsterdam, slechts een uurtje rijden. Bij aankomst werden we meteen begroet door de serene sfeer van de omgeving. Het geluid van fluitende vogels wekte ons elke ochtend en binnen enkele minuten konden we ons in het bos bevinden voor een frisse wandeling. Ik vond het echt heeeerlijk.

Soof retreats

Een van de hoogtepunten van ons verblijf was zonder twijfel onze eigen privé hot tub bij de lodge. We hebben hier uuuuren in gespendeerd. Zo lekker en mega gezellig. We hebben hier zitten kletsen en zelfs in de avond de sterren boven ons kunnen bewonderden.

De lodge zelf was een perfecte mix van moderniteit en comfort. Ik was onder de indruk van hoe mooi het was. De keuken was goed uitgerust met een magnetron/oven, inductiekookplaat, Nespresso-apparaat, waterkoker, een grote koelkast met een vriezer. Dit gaf ons de vrijheid om lekker zelf te kokkerellen. We hadden ook boodschappen laten bezorgen door Crisp, super handig.

Op de eerste ochtend lieten we een luxe ontbijtmand bezorgen, een extraatje dat we bij onze boeking hadden aangevinkt. Dat was een heerlijke start van de dag. Ook hadden we gekozen voor een fles bubbels, die koud stond te wachten in de koelkast bij aankomst. Als klap op de vuurpijl was er zelfs de mogelijkheid om een massage aan huis te boeken, iets waar we geen nee tegen konden zeggen. Op de eerste avond kwam Regina bij ons langs om ons te verwennen met massages – wat een luxe!

Soof retreats

De rest van het weekend hebben we genoten van uitslapen, uitgebreide ontbijten, lunchen bij Soofs Brasserie, uitgebreid borrelen, gezellig samen koken, uitgebreide wandelingen in het bos, bankhangen met een dekentje terwijl we series keken, en natuurlijk veel praten in de hot tub. Het was enorm gezellig en ik heb intens genoten. Genoten van de oase van rust maar ook van elkaar.

Het lijkt me heerlijk om terug te keren en de volgende keer misschien wel met mijn gezin. Ik kan me al voorstellen hoe leuk het zal zijn om samen met mijn vriend en dochter van de natuur te genieten. En als de kleine op bed ligt, weer te ontspannen in de hot tub.

Ik heb een reel gemaakt van ons verblijf en deze kun je hier bekijken. Zo krijg je nog meer mee van de sfeer. Voor meer informatie over Soof Retreats, zoals de type lodges en de faciliteiten, kun je terecht op hun website.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking. Ik mocht op uitnodiging komen logeren maar dat weerhoudt mij er niet van om mijn eerlijke mening te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *