Panama Reizen Zuid-Amerika

Panama in foto’s

Panama

Om de Nederlandse winter te ontsnappen ben ik voor een weekje naar Panama gevlucht. Heerlijk! Vooral de San Blas eilanden waren een paradijs. Kijk je mee naar de foto’s?

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

Panama

San Blas eilanden

Panama

Panama

Ik land over een aantal uur weer in Nederland. Zie heel erg op tegen de kou op maar ik mag zéker niet klagen. Overmorgen ga ik namelijk (alweer) naar Bali.

Laat je me weten wat je van de foto’s vindt?
Hier vind je trouwens alle artikelen over Panama!

Ze zijn gemaakt met een:

Canon 80D
Superzoom lens
Groothoeklens

4 Comments Add New Comment

 1. Hee Jenny,

  Wat een prachtige foto’s! En wat een mooie reizen maak je. Wat ik me wel afvraag, misschien is het geen verkeerd idee om je te verdiepen in CO2-compensatie? Ik reis zelf ook veel en dit is een continu lastig punt.. Maar feit is dat als we willen zorgen dat deze mooie eilanden (juist die!) bewaard blijven, continu vliegen daar niet echt aan bijdraagt. Lijkt me een interessant punt om ook op je blog aan te stippen. Reizen is natuurlijk fantastisch maar die vliegkm’s tikken wel aan zo. Kijk maar wat je ermee doet maar misschien is bijv een organisatie als TreesforAll interessant om eens te checken, of dit artikel van de Correspondent https://decorrespondent.nl/5491/bomen-planten-als-compensatie-voor-je-vliegreis-naar-new-york-werkt-dat/1663747175827-31657089

  1. Hi Suzanne,

   Dank! Je hebt helemaal gelijk en ik ben het me ook zeker van bewust. Ik heb me er (I know, heel erg) nog niet in verdiept maar dat moet ik wel gaan doen. Vind het dan ook heel goed dat je dit aankaart. Ik ga me er binnenkort eens goed in verdiepen en wellicht schrijf ik er nog wel een artikel over. Het is namelijk wel héél belangrijk. Thanks again!

 2. Supermooie foto’s! Wat een paradijsje, die San Blas eilanden.
  En alweer naar Bali joh, idd niks te klagen ;-). Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *