Reizen Tips & Overig

Op naar bestemming onbekend

Maandag ga ik een paar daagjes weg naar een voor mij nog onbekende bestemming..

Ik ga namelijk samen met Daisy & Claartje 3 dagen op citytrip met srprs.me. Toen ik werd mee gevraagd met de trip met srprs.me, heb ik geen seconden na te hoeven denken. Natuurlijk wil ik mee!

Wat is Sprs.me?
Je boekt een reis op een bepaalde datum en zij zorgen voor jouw vlucht en hotel. Maar waar je precies naar toe gaat? Dat blijft een surprise! Je geeft van te voren aan hoeveel je wilt besteden en of je echt een 100% surprise wilt of dat je liever nog een thema kiest; bijvoorbeeld naar de zon. Een week van te voren krijg je een envelop thuis gestuurd met daarin een code. Deze code vul je, op het vliegveld, in op jouw persoonlijke srprs-pagina.

Schermafbeelding 2015-07-14 om 10.00.28

Spannend…
Maandag kregen we te horen hoeveel graden het nu op onze bestemming is. Het eerste wat ik deed met deze informatie was de weerkaart van Europa erbij halen! Het is er niet zo warm (17 tot 21 graden). Ik heb een lijstje gemaakt van de steden die het wellicht zouden kunnen zijn: Kopenhagen, Oslo, Dublin, Manchester, Riga of Edinburgh.. Misschien zit ik er compleet naast maar ik vind het raden alleen al helemaal geweldig.

1004561_793594360684116_560070676753277528_n

Op het vliegveld
Zonder enig idee waar we heen gaan, staan we maandagochtend dan op Schiphol. Dit is echt zo gek! Normaal gesproken weet ik precies waar ik naar toe ga, waar mijn hotel ligt, heb ik om tips gevraagd bij vrienden en ben ik reisblogs afgegaan. Ik weet normaliter bijna hoe heel mijn vakantie er uit gaat zien. En nu? Nu weet ik gewoon niets! Behalve dat ik samen met Claartje & Daisy heel vroeg in de ochtend op Schiphol wordt verwacht. Dit is zó gek en zó leuk!

Koffer: suitsuit
Koffer: SUITSUIT

Benieuwd waar Claartje, Daisy en ik naar toe gaan? Laat dan hier je email achter en dan zul je een mail krijgen vlak voordat we gaan vliegen óf volg ons natuurlijk op Instagram!
Ik ben zo benieuwd!


Jenny

4 Comments Add New Comment

  1. Dit lijkt mij zoooo gaaf om te doen! A/d ene kant ben ik een controlfreak en wil ik alles in de hand hebben, aan de andere kant wil ik daardoor juist n x zo’n avontuur aangaan! Heb net al gekeken dat het in okt voor 4 dagen ong 300 euro is, helaas heeft mijn vriend (student) dat op dit moment gewoon niet.. Maar ooit wil ik dit zeker doen!

  2. Lijkt me super spannend om te doen! En erg leuk omdat je op een plek komt waar je anders misschien niet snel voor zou kiezen!

  3. Sprs.me wordt steeds populairder.. erg leuk initiatief ook! Durf het voor de zomervakantie niet aan, daar wil ik toch wel controle over hebben. Maar voor een citytrip lijkt het me echt tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *