Acties Drank Recepten

Wil jij hét nieuwe zomerdrankje van het jaar proeven?

Gesponsord – Ik heb iets leuks voor jullie! Je kunt bloginsider worden van mijn blog en daarmee hét nieuwe zomerdrankje van het jaar proeven. Ik ben super excited en hoop jij net zo na het lezen van dit artikel!

Proef het nieuwe zomerdrankje

Ik wil je graag uitnodigen om een nieuw zomerdrankje te proberen! Ik ga even heel mysterieus doen want ik mag nog niet zeggen om welk drankje het gaat. Wel kan ik zeggen dat het gaat om een verfrissend lichtbruisend drankje in vier smaken. Het zijn natuurlijke fruitsmaken en het drankje bevat geen calorieën (ik ben fan!). Ik heb ze al mogen proeven en ik vind ze erg lekker. Het is een perfect zomerdrankje! Geschikt voor op elk moment van de dag. Ben je benieuwd naar dit drankje en wil je het ook proberen? Lees dan snel verder.

Word bloginsider van mijn blog!

Wil je het nieuwe zomerdrankje thuis ontvangen om te proberen? En wil je met vrienden en familie het drankje gratis proberen in de horeca? Meld je dan aan als bloginsider!

Hoe werkt het? Heel simpel! Je kunt je via deze link aanmelden als bloginsider van mijn blog. Als je wordt uitgekozen als bloginsider, ontvang je thuis een box met daarin het nieuwe zomerdrankje. Bovendien ontvang je ook een bonnenboekje waarmee je samen met vrienden/familie het nieuwe drankje kunt uitproberen in horeca gelegenheden. Het is perfect weer om lekker het terras op te gaan dus tel uit je winst! We vragen je na afloop alleen of je een korte enquête wil invullen. We zijn namelijk erg benieuwd wat je er van vindt. Verder hoef je niets te doen.

Je kunt je via deze link aanmelden als bloginsider van mijn blog. Super leuk! Ik hoop dat jij het net zo leuk vindt. Je hebt twee weken de tijd om je aan te melden. De gekozen insiders krijgen persoonlijk bericht. Ik heb er zin in!

Advertorial – Deze blog is in samenwerking met een mysterieus merk.

2 Comments Add New Comment

    1. He, dat is gek! Ik zie je berichtje nu pas, sorry. Ik heb het gelijk voor je gecheckt en hij zou het wel moeten doen. Zou je het nogmaals willen proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *