Acties Drank Recepten

Heerlijke fruitige cocktail en mocktail recepten + een winactie!

Teisseire

Gesponsord – Ik heb weer iets heel leuks! Je kunt namelijk weer bloginsider worden van mijn blog en daarmee gratis de 0% suiker limonade van Teisseire testen. Ook deel ik vier hele lekkere cocktail en mocktail recepten!

Limonade zonder suiker

Ik vind 0% suiker limonade altijd fantastisch, want waarom zou je limonade met suiker (en dus meer calorieën) drinken als het ook zonder kan en oprecht net zo lekker? Juist, ik kies daarom altijd voor suikervrije drankjes. Bewust nóg meer genieten. Onlangs kreeg ik een pakketje thuis gestuurd met de 0% suiker limonade van Teisseire. Teisseire is al bijna 300 jaar de expert op het gebied van siropen. Ik kende het limonademerk Teisseire al maar de 0% smaken van Teisseire nog niet dus ik was erg benieuwd. In het pakketje zaten twee smaken: Vlierbloesem en Aardbei & Framboos. Mijn aandacht ging gelijk naar de vlierbloesem omdat ik dit zó lekker vind. Lekker fris én toch zoet. Sowieso mijn favoriet. Overigens vind ik beide smaken erg lekker. Ik ben gelijk de keuken in gedoken om recepten te maken, deze vind je onderaan dit artikel.

Word bloginsider en test samen met mij de 0 % suiker smaken

Lijkt het jou leuk om samen met mij de nieuwe 0% smaken van Teisseire te testen? Dan heb ik goed nieuws! Je kunt je namelijk aanmelden als bloginsider van mijn blog en de aankomende tijd gaan we samen de Teisseire smaken leren kennen, testen en recepten mee maken. Als bloginsider ga je de uitdaging met mij aan en ontvang je thuis de Teisseire box. In de Teisseire box vind je de lekkere 0% smaken en een aantal opdrachten met als thema ‘zomer & fruit’. Hiermee ga je aan de slag! Ik kan nog niks vertellen over de opdrachten maar wel dat beeld erg belangrijk is. Wil je oefenen met foto’s maken én lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met de nieuwe smaken van Tesseire? Geef je dan op als bloginsider! En had ik al gezegd dat er ook iets te winnen valt? Aan degene met het leukste recept of mooiste foto mag ik een Polaroid Mobile Zip Printer weggeven. Daarmee kun je vanaf je telefoon of tablet je foto’s printen. Cool, he?!

Hoe doe je mee?

Durf jij de uitdaging aan? Lijkt het je leuk om recepten te maken met Teisseire en deze vast te leggen met je telefoon of camera? Meld je dan aan als bloginsider. Hoe werkt het? Heel simpel! Je kunt je via deze link aanmelden als bloginsider van mijn blog. De insiders krijgen persoonlijk bericht (kijk in je spam). Als je wordt uitgekozen als bloginsider, ontvang je thuis de Teisseire box waarmee je aan de slag kunt gaan. Dit wordt heel leuk en ik heb er mega veel zin in!

4 x zomerse cocktail en mocktail recepten

Ook heb ik nog vier hele lekkere cocktail en mocktail recepten voor je. Ik heb mijn best gedaan om er mooie zomerse en fruitige foto’s van te maken, zodat jij straks als bloginsider hier inspiratie uit kunt halen. Ik heb al eens eerder een artikel geschreven over hoe je een mooie Instagram foto kunt maken, daar staan goede tips in die je kunt gebruiken. Het artikel is hier te vinden. Speel met licht, de positie van het drankje, gebruik fruit als decoratie etc. Hier komen mijn foto’s en recepten:

Teisseire


Ingrediënten voor 1 Cocktail:

 • Scheutje Teisseire Aardbei & Framboos 0%
 • 30 ml vodka
 • Bruiswater
 • halve citroen
 • 4 aardbeien
 • 4 frambozen
 • Crushed ijs

Hoe maak je het?

 1. Plet de aardbeien en frambozen in een glas.
 2. Voer hier de vodka, Teisseire en het sap van een halve citroen aan toe.
 3. Roer dit even door en vul het glas verder met crushed ijs.
 4. Top nu de cocktail af met bruiswater. Even roeren!
 5. Geniet ervan!

Teisseire

Ingrediënten voor 1 glas zomerse prosecco:

 • Klein scheutje Teisseire Vlierbloesem 0%
 • Prosecco
 • 1 aardbei

Hoe maak je het?

 1. Pak een prosecco glas en schenk daar een klein beetje siroop in.
 2. Vul het glas verder aan met prosecco.
 3. Maak af met een aardbeitje.
 4. Proost!

Teisseire

Ingrediënten voor 1 mocktail:

 • Scheutje Teisseire Vlierbloesem 0%
 • 1 limoen
 • 10 blauwe bessen
 • bruiswater
 • crushed ijs

Hoe maak je het?

 1. Pak een glas en schenk daar het siroop in.
 2. Voeg het sap van een halve limoen toe.
 3. Voeg nu ook de blauwe bessen toe en plet deze een beetje.
 4. Vul het glas met het ijs, doe er nog wat schijfjes limoen in en top af met bruiswater.
 5. Even roeren en enjoy!

Teisseire

Ingrediënten voor 1 mocktail:

 • Scheutje Teisseire Aardbei & Framboos 0%
 • Spa rood
 • 1/2 bloedsinaasappel
 • 5 aardbeien
 • Crushed ijs

Hoe maak je het?

 1. Plet de aardbeien in een glas.
 2. Voer hier een scheut Teisseire en het sap van de bloedsinaasappel aan toe.
 3. Roer dit even door en vul het glas verder met crushed ijs.
 4. Top nu de mocktail af met bruiswater. Even roeren!

Begin je al dorst te krijgen? Wil je ook aan de slag met de Teisseire 0% smaken? Je kunt je via deze link aanmelden als bloginsider van mijn blog. Super leuk! Ik hoop dat jij het net zo leuk vindt. Ik heb er zin in!

Advertorial – Deze blog is in samenwerking met Teisseire.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *