Persoonlijk Reizen

Het vastleggen van onze reisherinneringen met Fotofabriek

Fotofabriek

Onze telefoons zitten vol met kostbare momenten. We maken dagelijks tientallen foto’s, ook op onze vakanties, maar hoe vaak nemen we de tijd om deze foto’s echt te bekijken? Hoe vaak gaan we terug naar die bijzondere momenten?

Ook ik heb duizenden digitale herinneringen op mijn telefoon staan, in honderd verschillende mapjes. Ik bekijk ze regelmatig, vaak aangespoord door mijn telefoon (dan krijg ik een melding om een herinnering te bekijken) en dan begin ik met scrollen. Maar het zijn wel héél veel herinneringen. Mijn moeder heeft thuis dus heel veel leuke fotoboeken.. dat wil ik ook! En zo ontstond het idee om deze herinneringen tastbaar te maken, om ze te omarmen en te bewaren voor de toekomst.

Fotofabriek

Als een gezin van reisliefhebbers besloot ik een nieuwe traditie te starten: na elke vakantie een fotoboek te maken om onze avonturen en herinneringen vast te leggen. Enkele jaren geleden had ik al eens een prachtig fotoboek gemaakt bij Fotofabriek, dus toen dit idee opkwam, wist ik meteen waar ik moest zijn.

Nu, drie vakanties verder, hebben we nu een prachtige verzameling fotoboeken die ons reisverhaal vertellen. Onze eerste bestemming was Ericeira, gevolgd door een vakantie naar Thailand en een vakantie naar Bali. Wat Fotofabriek bijzonder maakt, is hun gebruiksvriendelijke bewerkingsprogramma. Ik begon met het selecteren van mijn favoriete foto’s uit de duizenden die we hadden genomen. Daarna maakte ik gebruik van de automatische vullingsoptie, waarmee het programma op basis van mijn geselecteerde foto’s automatisch een fotoboek samenstelde. Dit bespaarde me ontzettend veel tijd en moeite.

Natuurlijk wilde ik ook wat persoonlijke aanpassingen maken, zoals het toevoegen van bijschriften. Het bewerkingsprogramma bood me alle ruimte voor creatieve vrijheid.

Na een paar laatste aanpassingen en de toevoeging van tekst was ik klaar om mijn bestelling te plaatsen. Enkele dagen later werden de fotoboeken al bezorgd. Het was ZO leuk om het pakket te openen en samen met mijn gezin door de boeken heen te bladeren. We haalden herinneringen op, lachten om grappige momenten en bewonderden de prachtige plekken die we hadden bezocht.

Ik ben vastbesloten om deze traditie voort te zetten. Over tien jaar hoop ik een hele plank vol met fotoboeken te hebben. Het mooiste is dat onze dochter later deze boeken kan doorbladeren en kan zien welke geweldige reizen we als gezin hebben gemaakt. En laten we niet vergeten dat deze fotoboeken ook geweldige cadeaus zijn! Mijn moeder ging mee op onze reis naar Bali en ik gaf haar een fotoboek van deze vakantie cadeau. Ze was er ontzettend blij mee!

Als je je afvraagt hoe je die digitale herinneringen nou nieuw leven kunt inblazen, overweeg dan om ze ook in een prachtig fotoboek te vereeuwigen. En als je op zoek bent naar een betrouwbare partner om dit te doen, dan kan ik je Fotofabriek zeker aanbevelen. De boeken zijn van mooie en hoge kwaliteit.

Fotofabriek
Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking. Ik kreeg de fotoboeken cadeau van Fotofabriek maar dat weerhoudt mij er niet van om mijn eerlijke mening te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *