Hotspots over de hele wereld Panama Reizen Zuid-Amerika

8 x eten in Panama-Stad

Op vakantie naar Panama-Stad? Sla deze 8 hotspots dan niet over. Hier moet je eten in Panama-Stad! Tip: sla ze alvast op in je google maps.

Wij waren maar een aantal dagen in Panama Stad omdat we ook naar de San Blas eilanden gingen. In deze paar dagen hebben we een aantal hotspots bezocht en dit zijn de hotspots die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan deze stad.

Tip: als je op één van de namen klikt in de lijst hieronder, kom je terecht bij de omschrijving. Als je dan weer terug gaat naar de vorige pagina, kom je weer bij de lijst terecht.

8 x eten in Panama-Stad

  1. Tacos La Neta
  2. The Fish Market
  3. Café Unido
  4. Ice-cream Shop of Grancelement
  5. Mercado de Mariscos
  6. Athanasiou
  7. Beirut
  8. Sushi Market

1. Tacos La Neta

De lekkerste taco’s die ik buiten Mexico heb gegeten. Neem hier Tacos La Neta ook zeker de nachos met de guacamole. Om je vingers bij af te likken. Je betaalt hier tien dollar voor 3 soorten taco’s (worden per twee geserveerd). Goedkoop, gezellig en onwijs lekker dus. Oja de Mexicaanse Margarita is hier ook een aanrader. Gaan!

Food Tips PanamaFood Tips Panama Food Tips PanamaFood Tips Panama

2. The Fish Market

Zin in vis? Bezoek dan zeker ookThe Fish Market! Deze Fish Market is een foodtruck en bevindt zich in een oude ruïne in de oude stad (Casco Viejo). Vanaf 18:00 kun je hier vers gevangen vis eten! Let op: er zijn meerdere fish markets in town dus zorg dat je de juiste hebt.

Food Tips Panama

3. Café Unido

Voor een goede kop koffie en wat lekkers voor erbij ga je naarCafé Unido. Café Unido bevindt zich naast/in The American Trade Hotel. Tip: ga voor de cinnabon en/of salted pecan caramel tart.

Food Tips Panama

4. Ice-cream Shop of Grancelement

Even afkoelen? Dat kan heel goed bij Ice-cream Shop of Grancelement. Dit blijkt dé place to be te zijn voor de lekkerste ijsjes in Panama Stad dus we moesten hier natuurlijk wel een ijsje halen. Yummy!

Food Tips Panama

5. Mercado de Mariscos

Je zit bij Mercado de Mariscos op plastic stoelen aan plastic tafels maar dat hoort bij het sfeertje die er hangt. Genieten van vers gevangen vis in de zon. Neem zeker weten ook de ceviche, heerlijk!

Food Tips Panama

6. Athanasiou

Voor ontbijt ga je naar Athanasiou. Van hartige broodjes, salades en sapjes tot aan zoete taartjes en nutella croissants. Beste cappuccino in town trouwens!

Food Tips Panama

7. Beirut

De Libanese keuken behoort tot een van mijn favoriete keukens. We kwamen dit restaurantje tegen en besloten hier te gaan eten. Als je ook van de Libanese keuken houdt, is Beirut zeker een aanrader. Lekkere hummus, gevulde wijnbladeren, tabouleh etc.

8. Sushi Market

Ze hebben bij de Sushi Market gefrituurde sushi – enough said.

Food Tips Panama

Ik hoop dat je wat aan deze food tips hebt! Laat je het me weten?

PS ik heb onwijs veel zin om een kookboek te maken met wereldgerechten maar hier wil ik pas mee aan de slag gaan als ik weet dat er animo voor is. Heb je dus interesse in een kookboek van mij en zou je hem graag willen hebben? Meld je dan hier aan!

2 Comments Add New Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *