Azië Beijing China Reizen

Beijing in foto’s

Beijing

Beijing is een geweldige stad waar je als toerist heerlijk in kunt verdwalen. Overal eettentjes op straat waar je de raarste dingen kunt proberen, heerlijke Peking eend en natuurlijk de Chinese Muur!

 

Beijing BeijingBeijingBeijingBeijingBeijing BeijingBeijingBeijing BeijingBeijing BeijingBeijing BeijingBeijingBeijingBeijingSchermafbeelding 2016-06-30 om 10.48.29 BeijingBeijing

Foto’s zijn gemaakt met een:

Canon 80D
Canon 600D
Groothoeklens
Allround lens
Superzoom lens

Mijn drie tips voor deze stad:

1.  Een wandeling maken over de Chinese Muur vond ik heel bijzonder. We hebben er ook nog een mooie drone shot van gemaakt, welke je hier kunt bewonderen. Wij hebben de ‘Mutianyu section’ bezocht.

2. Dé lekkerste Peking eend eet je in Restaurant Da Dong. Wij zijn naar de Da Dong geweest in Jin Bao Hui. Het was zo onwijs lekker dat we hier twee keer zijn wezen eten. Ga hier heen.

3. Neem een bezoekje met een gids aan de Verboden Stad, één van de hoogtepunten van Beijing. Het is het enorm Keizerlijke Paleis van Beijing waar vroeger de Keizer van China, zijn familie en zijn bediendes woonde. Voor de ‘normale’ bevolking was de stad verboden terrein. Interessant om hier even (of urenlang) rond te slenteren!

4 Comments Add New Comment

    1. Hi Eva – Dank voor je reactie! Toevallig heb ik net de Photo Update van Hong Kong online gegooid. Was zeker bijzonder! Staat Hong Kong bij jou op je to-go list?

  1. Wow wat een super toffe reis ben je aan het maken Jenny! Het lijkt me daar zo gaaf en aan de foto’s te zien heb je het ook enorm naar je zin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *