Europa Newcastle Reizen Verenigd Koninkrijk

#1 Newcastle – Diary & Food tips

Dit weekend was ik in Newcastle samen met Francien, Daphne en Fieke! Wat hebben we uitgespookt en natuurlijk het belangrijkste; wat hebben we gegeten?

Zaterdag

Fieke woont in Newcastle en wij kwamen haar een bezoekje brengen. We vlogen met KLM en Fieke kwam ons ophalen met de auto. We hebben er zin in!

We duiken meteen de stad in om te lunchen. We liepen langs een burger tentje en Francien moest en zou hier eten. Wij stemmen toe en besluiten hier te lunchen. Ik heb veel burgers op (echt!) en deze burger zat zeker weten in mijn top 5. Ik zweer het! Burgers & Champagne, top combinatie. Dit tentje is dus zeker een bezoek waard: Byron Burger

Byron Burger Byron Burger Byron Burger

Nu we toch de stad in waren, plakken we er meteen een shopping spree aan vast! Ik koop een nieuwe trui bij AllSaints. Wat vinden jullie?

IMG_4559 IMG_4558-1

Zondag

We starten de dag met een wandeling door New Castle en eindigen bij een ontbijtplekje: Willi’s café. Francien zou Francien niet zijn als ze haar dag niet begint met zoet. Warme chocolademelk met slagroom en marshmellows voor haar dus. In de avond willen we een kerstdiner houden. Je leest het goed; nu al ons eerste kerstdiner van het jaar! We gaan boodschappen doen!

IMG_4399FullSizeRender-3

Natuurlijk hebben we ook nog gesport tussen al het eten door! Fieke, Daphne en Francien liepen zaterdag de 10km, de Mo running race. Ik deed niet mee, ik dook de sportschool in! Even wat calorietjes verbranden voordat we uitgebreid dineren! Kaasfondue & de lekkerste rode wijn ooit.

IMG_4445 IMG_4470IMG_4424IMG_4420

We sluiten het weekend af met twee documentaires: Food Inc & True Cost. Deze docu’s gingen over de food en fast fashion industrie. Onderwerpen waar we eigenlijk onze ogen voor sluiten. Ik ben niet zo van de documentaires, normaal gesproken kijk ik deze nooit maar dit was echt goed.

Morgen komt deel 2 online waar maandag & dinsdag in staan! Stay tuned!

Jenny

Volg mij ook via BloglovinFacebook & Instagram

3 Comments Add New Comment

  1. Even lekker ertussenuit Jenny, groot gelijk! Ik vlieg over anderhalve week naar Engeland (London) en heb je tips alvast uitgeprint :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *