Acties

WIN | Believe the Hype Sweater

Believe the hype! Ik kende het helemaal niet totdat ik vorige week deze awesome trui voorbij zag komen. “All I want for X-Mas is food”. Deze trui MOET ik hebben! En ik was zeker niet de enige die er zo over nadacht want toen ik hem op mijn instagram had gepost werden jullie helemaal gek. Ik nam gelijk een kijkje in hun webshop!

Believe the Hype is een conceptstore gevestigd in Amsterdam, om precies te zijn aan de Hazenstraat 67. Ik nam gisteren een kijkje in de winkel en ze hebben veel creatieve dingen staan. Waaronder natuurlijk deze geweldige sweaters. De sweaters zijn costum made, dus geen enkele trui is helemaal hetzelfde! Je kiest een maat en kleur en laat er een leuke tekst op zetten. De truien zijn basic maar wel voorzien van een coole wassing en doordat je er een eigen tekst op kunt zetten; zijn ze bijzonder en uniek. Super leuk voor jezelf, maar ook leuk om weg te geven (kerst tip)!

 

Voor een customized sweater betaal je €45. De sweaters kun je hier laten maken! Zoals ik net zei; super leuk om weg te geven.. Ik mag namelijk van Believe the Hype de bovenstaande sweater cadeau doen aan iemand!

Wat je moet doen? Ga naar mijn instagram, daar vind je de win-actie! Like de foto, volg @bthamsterdam en reageer onder het bericht waarom jij deze trui moet winnen! 

Ik maak vanmiddag de winnaar bekend. Kom dus vanmiddag terug naar deze post!

Goooood luck!

Liefs,

 Jenny


De winnaar is inmiddels bekend gemaakt!

Gefeliciteerd Rachelle!

2 Comments Add New Comment

  1. Er zijn wel miljoenen redenen waarom ik deze sweater moet winnen. The main reason is dat het gewoon een ontzettende leuke actie is en ik mijzelf stiekem een mooi kerstcadeautje wil geven! (dan zie ik al voor me dat ik het cadeautje uitpak en ‘nep-verbaasd’ zeg dat ik het een supercadeautje vind, ondertussen weet ik allang dat dat cadeautje er voor mij onder de boom ligt ;))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *