Acties

WIN | Yoghurt Barn High Tea + Blended Yoghurt

Ken je Yoghurt barn al? Nee? Lees dan even dit artikel. Ik heb toen mogen genieten van een heerlijke high tea. Oh oh oh wat was die lekker! Vorige week woensdag stond ik weer in de Yoghurt Barn om wat nieuws uit te proberen, namelijk de Blended Yoghurts!

Sinds kort heeft de Yoghurt Barn iets nieuws op het menu staan: De Blended Yoghurts. Er was veel vraag naar smoothies en zodoende heeft de Yoghurt Barn een heel menu samengesteld. Het menu is heel gevarieerd van groente tot fruit combi’s met of zonder superfoods!

Mijn mening? Ik vind het een slimme zet! Ze hadden de producten toch al in de zaak dus waarom niet? Ik mocht wat blended yoghurts proeven en ik vind ze echt heel erg lekker! Mijn favoriet? Dat zijn er twee: De Mango Madness en de Sassy Strawberry (is een special en staat helaas niet op het bord maar kan je wel bestellen!). Ook kun je, net zoals je yoghurt, je eigen blended yoghurt samenstellen.

Vanaf vandaag kan je trouwens ook de nieuwe yoghurt special bestellen: de Terrific Tiramisu. Mmm die ga ik zeker deze week proberen! En dan nu het leukste deel…. Ik mag namelijk 1 keer de High Tea voor 2 personen weggeven en 1 keer de Blended Yoghurts voor 2 personen! Hoe leuk! Dit wil je winnen, trust me! Wat je daarvoor moet doen?

 • Like Healthyfans op Facebook
 • Like Yoghurt Barn op Facebook
 • En laat hieronder een reactie achter met waarom jij dit wilt winnen!

Easy Peasy! Hoe graag wil jij dit winnen? En lijken je de blended yoghurts lekker?

 Ik maak hier vrijdag de winnaars bekend so stay tuned! 

Liefs,

Jenny

Volg Healthyfans ook via BloglovinTwitterInstagram en Facebook 

De winnaars zijn bekend dus je kunt helaas niet meer meedoen! 

De High tea is gewonnen door Dali

& De Blended Yoghurts door Danielle Toen

Gefeliciteerd meiden en heel veel plezier!

108 Comments Add New Comment

 1. Oooh die high tea ziet er echt hemels uit!! Leuke winactie! En meteen een goede reden om weereens een dagje amsterdam te doen;)

 2. Ik heb vanwege een trainings- en voedingsschema 8 weken alleen maar havermout met magere kwark mogen eten als enige zuivelproduct.
  De 8 weken zijn bijna om en wat zouden mijn trainingsmaatje en ik toch graag onszelf willen verwennen met de echte, eerlijke, verse yoghurt met de keuze uit heerlijke toppings en fruitsoorten van de yoghurtbarn. Vooral als ik denk aan de high tea loopt het water me nog uit de mond! Dat zou toch een (h)eerlijke 1e feestmaal zijn? Daar heb ik die 95 km rijden wel voor over!!! En ook al ‘cheaten’ we dan wel, gaan we hiermee ook nog in de gezonde lijn verder!

 3. Ik ga met mijn moeder in de herfstvakantie een nachtje naar Amsterdam. Het lijkt me super leuk om dan daar te gaan lunchen. Ik wil heeeel graag winnen :)

 4. ik hartje yoghurt! ik begin elke dag met een grote bak yoghurt en eindig mijn dag er het liefste ook mee…om dan alweer uit te kijken naar mijn ontbijt. het is een schande dat ik als yoghurt-fan nog niet bij deze leuke zaak in de pijp geweest ben, daar moet snel verandering in komen! Can’t wait om al dat lekkers daar te proeven samen met mijn lieve vriendinnetje, die nu heel druk is en wel een ontspannen middagje snoepen kan gebruiken!

 5. Hi Jenny! Wat een leuke actie! En wat zijn er al veel reacties op! Ik woon sinds kort in Amsterdam en door jouw blog en Instagram ken ik al veel meer leuke en gezonde hotspots! Bij Yoghurt Barn ben ik helaas nog nooit geweest, maar het klinkt top! Ik ben gek op yoghurt omdat het zo heerlijk en veelzijdig is en ook nog heel erg goed past in een healthy lifestyle! Helaas ben ik maar een arme student en zou deze winactie dus heel erg goed van pas komen;)

 6. Wat een geweldige winactie! Er gaat eigenlijk geen dag voorbij waarop ik geen yoghurt eet, een ware addict dus; can’t live without it! Het is daarom ook eigenlijk een schande dat ik nog niet bij de Yoghurt Barn ben geweest. Ik zie zo vaak heerlijke creaties van de Yoghurt Barn voorbij komen op insta en facebook en ik ben nu eigenlijk ook wel heel erg benieuwd geworden naar al die loei-lekkere producten en de gezellige sfeer in de Yoghurt Barn.
  Als ik de high tea zou winnen, zou ik het heel erg leuk vinden om mijn zusje mee te nemen nog als verlaat cadeautje voor het halen van haar P, omdat ze daar zo ontzettend hard voor heeft gewerkt en de enige in jaar was die hem heeft gehaald en daar ben ik natuurlijk heel erg trots op als grote zus!

 7. I Love yoghurt! ik was laatst nog bij Yoghurt Barn in Utrecht en heb toen een heerlijke Energy Explosion gegeten. Een High Tea met o.a. verschillende yoghurts is dan ook helemaal super! Kan ik meerdere smaken proberen en ben ik nog gezond bezig ook!

 8. Because I love high tea’s. Al helemaal wanneer de opties zo gezond en lekker zijn! Heel erg leuk!!

 9. Dat is weer eens andere koek, uh yoghurt! ;) Lijkt me geweldig om te mogen proeven en zou een super aanleiding voor een dagje Amsterdam zijn als verrassing voor mijn vriendinnetje Lies. Als nieuwe mama is ze wel even toe aan iets anders, yoghurt dus! Even geen melkflessen. :)
  Groetjes, Suus

 10. Jaaa deze wil ik wel winnen! Zo kan ik mijn vriendinnetje die vanaf vrijdag zonder werk zit weer helemaal happy maken :-) En natuurlijk word ik daar ook heel blij van.

  Groetjes Yvette

 11. Ik zou heeeeeeeel super mega mindy graag willen winnen. Dat opzich is al een prima reden :p
  Ook omdat ik vorig jaar op 22 oktober jarig was en voor iedereen allemaal taartjes en lekkers had en ik niks zoets of lekker mocht ivm een 3 maanden sport challenge. Dat was AFZIEN!!!
  Vandaag over 2 weken verjaar ik (helaas :p ) weer en zou dit heel leuk zijn om nu met al het lekkers van de yoghurt barn te vieren samen met 1 van mn liefste vriendinnetjes! <3

 12. Super leuke actie! Ik lees al de berichtje en besef dat de kans wel heel klein is dat ik het word maar hé, proberen kan altijd toch!
  Voor mij zou het winnen helemaal super zijn want ik zou mijn zus hiermee kunnen verassen. Ze heeft wat lichamelijk problemen wat haar heel erg onzeker maakt. Sinds ze is begonnen met hardlopen gaat het veel beter met haar en daar en ik super trots op. Over 1,5 week loopt ze zelfs de halve marathon in Amsterdam!! Zo knap! Dus ik zou me zus mee nemen om een hele gezellig middag te hebben en al haar behaalde doelen te vieren.
  Wie weet!

  Groetjes Marjolein

 13. Heeerlijk!! Ik ben er nu al een tijdje niet geweest en al die nieuwe dingen zien er weer super lekker uit! Ik stuurde altijd jaloersmakende foto’tjes naar mijn moeder van mijn zelfbedachte creaties, dus een high tea samen zou heel erg leuk zijn :) Toffe winactie!

 14. Ik wil graag deze winti winnen om is gezellig dagje uit te gaan met een vriendin! Wij willen graag een keer wat nieuws proberen naast de standaard high tea’s!

 15. Oh yes, wat een super winactie dit!
  Wat ontzettend toevallig vooral ook. Vandaag is er een artikel op onze blog online gekomen waarin ik een lijstje maakte met wat ik dit jaar nog wilde doen en bereiken. In dit lijstje stond een high tea bij de yoghurt barn haha, super toevallig! Ik ben er nog nooit geweest maar het ziet er altijd zo ontzettend leuk en lekker uit. Ik zou graag met mijn beste vriendinnetje daarheen willen omdat we zij is gaan studeren en ik helaas nog het examenjaar om de middelbare school moet afmaken. We zien elkaar niet meer zoveel dus dit zou een super verassing zijn om lekker even samen tijd te nemen bij de yoghurt barn, lijkt me geweldig!
  Nu maar duimen. (ik heb natuurlijk beide pagina’s geliked)

  Liefs Lonneke

 16. Ik zou heel graag willen winnen, omdat ik een keer lekker heb kunnen genieten van de yoghurt barn brunch tijdens het shoppen in Amsterdam. Toen ik weer thuis kwam, vertelde ik vol enthousiasme hoe lekker alles was aan mijn moeder. Zij wil nu ook graag een lekker yoghurtjes van yoghurt barn proeven. We zouden nog steeds een keertje samen gaan, maar het is er nog niet van gekomen. Met het winnen van deze prijs, hebben we een goede reden om gelijk maar langs te gaan. Ik kan me moeder dan ook lekker laten genieten van de heerlijke product!

 17. Wauw wat een vette winactie! Ik zou graag willen winnen omdat ik had beloofd een vriendinnetje die net in Amsterdam woont allemaal coole plekje te laten zien, en daar hoort de Yoghurt Barn natuurlijk ook bij. Het zou dan helemaal leuk zijn om haar te verrassen met een high tea!

 18. Aaaahhh ik ben vorig jaar voor het eerst bij de yoghurtbarn geweest met mijn moeder en vanaf toen hebben we elkaar beloofd om een keer een high tea of brunchje samen te doen! We zijn het alleen steeds vergeten of hebben er geen tijd voor gehad. Mijn moeder is binnenkort jarig en ik zou het echt heel leuk vinden om deze high tea voor haar te winnen en even samen van alle lekkere yoghurtjes, taartjes, brownies, theetjes te kunnen genieten omdat ze zo’n lief, ontspannen, gezellig & vooral heel lekker verjaardagscadeautje zoooooo heeft verdiend!!! <3

 19. Superleuke winactie!! De Yoghurt Barn lijkt me zo leuk! Ik ben er nog nooit geweest want ik woon niet in Amsterdam! Maar het lijkt me heel leuk om dit te winnen en er naartoe te gaan met vriendinnen!
  I love yoghurt !

  X

 20. Het is vandaag mijn moeders verjaardag en aangezien ik nog geen cadeautje had bedacht en we beiden altijd bezig zijn met gezonde voeding, zou dit goed uitkomen! We zijn beiden gek op yoghurt en havermout, our day is never complete without it! Zo kan ik mijn moeder hiermee verwennen, want stiekem is ze toch wel heel lief :)

 21. Wat een heerlijke winactie! Geen dag zonder yoghurt voor mij, beste start van mijn dag!
  De yoghurtbarn veel over gehoord maar helaas zelf nooit geweest, dus een geweldige kans om er op deze manier kennis mee te maken. En hoe leuk en lekker is dat met een heerlijke high tea met mijn beste vriendin of mijn dochter.
  En een goede stimulans om mijn eigen blog weer wat nieuw leven in te blazen.

 22. Oh dit ziet er heerlijk uit! Sinds een paar weke ben ik begonnen met 3 keer per week sporten en gezond eten en dus volop op zoek naar nieuwe healthy eettentjes, dit lijkt me te gek om eens te proberen! X

 23. Wauw ik heb nog nooit een high tea gezien die er zo goed en aantrekkelijk uitzag! Ik zou dit super graag willen winnen en met mijn oma willen doen. Zij is 80 geworden en is niet meer zo goed ter been dus hoe fijn als ik dit nog meer haar kan gaan doen. Daarnaast ben ik sinds kort voor een bekende foodblog gestart en zou ik graag mijn ervaring met zoveel mogelijk mensen willen delen!
  Ik zou dan ook super graag willen winnen en hier binnenkort een geweldige middag doorbrengen. Veel liefs Eliane!

 24. Yoghurt + superfoods + lekkere groentjes + heerlijke taartjes + fruit + thee + smoothies + mooie decoratie + gezelligheid…. moet ik nog uitleggen waarom ik graag deze actie van de Yoghurt Barn wil winnen?!

 25. Hallo, wie wil er nou niet winnen na het zien van al die lekkere foto’s?! Ik wil al superlang graag een keer bij Yoghurt Barn high tea’en, dus wil heel graag winnen! :)

 26. Als je tijdens een weekendje Breda met je beste vriendinnetje speciaal helemaal naar Utrecht rijdt omdat je beide zo’n zin hebt in de Yoghurt Barn zegt dat genoeg lijkt me :-)

 27. Ik ben nog nooit bij de Yoghurt Barn geweest, maar nu mijn zusje sinds een paar weken in Amsterdam studeert is dat natuurlijk de perfecte gelegenheid! Ze heeft een lekkere High Tea of blended yoghurt dubbel en dwars verdient!

  Het ziet er super lekker uit allemaal en wat een heerlijke foto’s! Ik hoop er snel zelf een kijkje te mogen nemen! :D

 28. Lijkt me heel leuk om dit te winnen! Ik vind de Yoghurt Barn erg leuk. De high tea lijkt me een goede gelegenheid om weer eens met vriendinnen af te spreken die ik niet zo vaak zie en de Blended Yoghurts lijken me ook superlekker!

 29. Oh my god, wat lijkt het me heerlijk om dit te winnen!! Ik wil het al zolang proberen, maar helaas geen yoghurtbarn bij mij in de omgeving:( Goed excuus voor een dagje Adam

 30. Wauww leuke winactie.
  Ik ben nog nooit bij Yoghurtbarn geweest,
  En eens moet de eerste keer zijn.
  Mij lijkt de hightea echt super leuk!
  Mijn beste vriendin en ik zijn in november jarig
  & hoe vier je je verjaardag dubbel zo goed?
  Met een hightea toch?
  Fingerscrossed! Liefs Pascale Aay

 31. ooooh dit ziet er heerlijk uit! Waarom ik dit wil winnen??! Nou heeeel simpel na dit artikel MOET ik dit gewoon proberen :)!

  Liefs

 32. Hoe graag wil ik dit winnen? Net zo graag als ik de nieuwe Terrific Teramisu wil proeven! Zelfs al heb ik mijn diner net op, I am getting the hungry feeling again door dit artikel!

  En de reden waarom ik meedoe: Dit weekend ben ik één jaar inwoner van Amsterdam mag best goed gevierd worden bij een van de leukste tentjes van A’dam!

  Liefs, Laura

 33. Omdat ik binnenkort met een oude vriendin weer is wat leuks ga doen en ik wil hier al HEEEL lang naartoe!
  I LOVE YOGHURT
  Lijkt me super gezellig om met haar naar Yoghurt Barn te gaan!
  Super winactie!

 34. Whaaaaahh, klinkt hemels! Youghurtijs is het lekkerste eten wat er bestaat en laat ik momenteel toch staan. Tsja, die suikers enzo he.. Maar wat is er nou een betere vervanging dan allemaal andere yoghurtproducten om uit te proberen? Klinkt echt suuuperlekker!

 35. Ik ben nog nooit bij Yoghurt Barn geweest, maar het lijkt mij erg leuk om hier met mijn moeder heen te gaan op haar 50ste verjaardag! :)

 36. Hoewel ik er pas twee keer ben geweest, ben ik helemaal weg van Yoghurt Barn, dit is écht mijn ding! De High Tea heb ik daar gedaan en dat was fantastisch! Deze gun ik dan ook graag iemand anders, maar naar de Blended Yoghurts ben ik reuze benieuwd, dus die zou ik wel heel graag winnen om eens uit te proberen!

 37. Omdat het er zooo lekker uitziet! En ik het heel graag wil proeven en meemaken :-)
  *fingers crossed*

 38. Deze win-actie is echt iets voor mij & mijn vriendinnetje Chris’, Yoghurt Barn addicts!! Dit verdienen we omdat we beide een zware tijd achter de rug hebben, vandaar dat we ook al lang niet meer langs de ‘barn zijn geweest om de nieuwe lekkernijen van het menu uit te proberen.. Plus, Chris heeft haar propedeuse binnen gehaald, dus dat is leuk om ook nog eens bij de barn te vieren! ;)
  Liefs Susanne

 39. Cool! Ik doe mee :)

  Als ik win dan wil ik heeel graag mn vriendinnetje trakteren. Ze heeft n moeilijke periode achter de rug en dit zal haar goed doen!!

 40. Omdat hard trainende meiden af en toe een rustdag in moeten plannen waarop ze zichzelf verwennen. Jammer dat je hier geen mensen kan taggen, maar sportbuddy Marieke Miltenburg verdient dit!

 41. Ooooh suoer toffe winactie! Bij mij zit er helaas geen yoghurtbarn in de buurt dus ik kan niet zomaar al hun lekkers uit proberen.. Ik ben wel echt gek op yoghurt en het lijkt me heerlijk om bij hun te lunchen!!

 42. Wauw, wat een super leuke actie.
  Ik vind het heerlijk om yoghurt te eten en te combineren met allerlei soorten fruit en noten die ik lekker vind. Ik probeer het zo vaak mogelijk te eten en zoveel mogelijk gezond te eten,alleen woon ik nog thuis dus helaas heb ik niet altijd evenveel invloed op het boodschappenlijstje en eten als dat ik zou willen. :) Ik heb al vaak gekeken op de site van Yoghurt Barn omdat ze er geweldige producten hebben en ik graag inspiratie op doe. Ik zou graag alles een keertje uit proberen! :) Helaas ben ik er nog nooit geweest omdat het simpelweg te ver is. Ik hoop dat daar doormiddel van deze winactie verandering in kan komen! ;)

 43. Ik wil graag winnen, omdat de yoghurt barn lekker eten verkoopt. Ik hou van lekker eten dus ik hou van de yoghurt barn. Zo simpel als dat :)

 44. Voordat ik antwoord geef op de vraag waarom ik de win-actie zou willen winnen, wil ik je eerst graag iets vertellen.
  Ik volg jouw nu een tijdje op Facebook, ik heb je “ontdekt” via GirlsLove2Run. Door jou ben ik helemaal enthousiast geworden over healthyfood. Ik sportte altijd al wel en liep ook regelmatig hard (ondanks mijn Reuma), maar dacht daarbij nooit zo na over mijn voeding. Sterker nog; ik lette er helemaal niet op :P Ik kan best zeggen dat jij mij geïnspireerd hebt om gezonder te eten en dus ‘goed te zijn voor je lichaam’. Ik merk nu dat ik energieker ben en beter in mijn vel zit. Ook heb ik daardoor minder last van ontstekingen. Bedankt daarvoor!:) Ik vind je berichten op FB echt super, je weet op een leuke manier mensen te informeren over gezonde (en ook lekkere!) voeding. Ook je vernieuwende en creatieve kijk op dingen vind ik top, zoals bijvoorbeeld de ‘voedzooi’. Go Jenny met de Healthy Lifestyle ;) #respect

  Ik zou heel graag de winactie van de Yoghurt Barn willen winnen omdat ik nu écht benieuwd ben of alles daar net zo lekker smaakt als dat het eruit ziet op jouw FB foto;s ;) Ik ben nog nooit in zo’n soort eetgelegenheid geweest, ik woon in Deventer en daar zijn helaas niet echt soortgelijke healthyfood-eettentjes. Eind oktober ben ik voor werk samen met mijn zus 3 dagen in Amsterdam. Het zou erg leuk zijn als ik dan met haar een bezoekje kan brengen aan de Yoghurt Barn om zo onze dag goed en gezond te beginnen of om even bij te tanken tijdens de lunch ;)

 45. Oh wauw! Wat een ontzettend gave actie! Ik hou van yoghurt. Het liefst eet ik het iedere ochtend, middag en avond.
  Samen met mijn moeder vinden we het leuk om thuis nieuwe dingetjes uit te proberen. Jou blog is daar vaak een inspiratie voor. Echt tof.

  Waarom ik het zo graag wil winnen?
  Lijkt me super om mijn lieve mama hiermee te kunnen verrassen en een lekker dagje erop uit te gaan en samen te genieten van het lekkerste dat er is. Yoghurt!
  Mama praat nu nog over de high tea van jaren geleden. Dus dit zou ze super vinden en gezonder!

  Fingers crossed!
  Liefs Anke

 46. Ik ben een mega yoghurt-fan, het liefst eet ik het elke maaltijd. Tis dat andere voedingsstoffen ook belangrijk zijn ;)
  De YoghurtBarn staat dus zeker op mijn lijssie om nog eens te proberen, dit zou helemaal een mooie gelegenheid zijn om dit eens te testen. Gevaar is alleen dat ik dan vaker omwegen ga maken naar Utrecht of Amsterdam :)

 47. Ik zou die high tea of yoghurt dolgraag willen winnen omdat het past in mijn gezonde lystyle en ik mezelf ook wel eens verwennen wil.
  yoghurt barn staat al heel lang op mijn to do list

 48. Vanaf woensdag ga ik sporten weer oppakken. Tijd niet gemotiveerd geweest, maar met een nieuw plan de campagne gaat het weer lukken.
  De high tea zou een mooie beloning zijn om te doen als ik 3 maanden weer in het ritme van 3x per week sporten zit en me aan het voedigsschema heb gehouden.

 49. Ooh heerlijk! Ik wil nog steeds m’n moeder een keer meenemen om een high tea te doen bij de yoghurt barn. Ik ben groot fan! Leuke actie!

 50. Ik studeer in Utrecht en ga vaker naar de Yoghurtbarn, zo lekker en leuk daar! ❤️ Zou het super leuk vinden om deze High Tea te winnen! Quality time voor mn vriendin en mezelf hihi

 51. Hoi vandaag ga ik voor het eerst meedoen met een win actie, ik zit in de trein kom van school vandaan. Ik ben aan het afstuderen en kan dus zeker wel wat relaxing time gebruiken. Daarnaast vind ik het interessant om mijn leefstijl te veranderen naar een gezondere leefstijl. Het lijkt me leuk om inspiratie op te doen vanuit yoghurtbarn. Zo nu nog even facebook liken!! :)

 52. Jenny ik bedenk me net,
  jij bent inspiratie nummer 1 voor mij!

  ik wil graag met jou die high tea doen!

  kun je me meteen alle leuke plekken en restaurantjes in Amsterdam laten zien hihi :D

  kus Dani

 53. Hee Jenny,

  wie wil dit nou niet winnen??

  Ik zou dit super graag willen winnen omdat vrijdag mijn ellendig lange dieet eindelijk stopt!
  en hoe kun je dat nou beter vieren als een romantisch dagje Amsterdam met een goddelijke high tea of een blended yoghurt..
  Ik sterf bijna nu al ik deze lekkere dingen zie, wat wordt ik gelukkig als ik dat mag eten wauw!

  pleeeaase kies mij

  kus Dani

 54. Waarom zou ik graag deze prijs winnen?
  Ik ben een studente fotografie in Antwerpen. In januari vertrek ik voor 2 maanden naar Amsterdam om stage te volgen. Super spannend! Een paar weken geleden moest ik op gesprek ivm mijn stage en heb ik al een weekendje kunnen genieten van Amsterdam. Ik zie het helemaal zitten om erop uit te trekken in deze inspirerende stad te en nieuwe mensen te leren kennen. Het lijkt me dan ook heel tof om allerlei nieuwe adresjes te ontdekken, zoals Yoghurt Barn. Dan kan ik ineens één van mijn nieuwe vrienden mee op high tea nemen! ;)

 55. Ja gezellig met mijn huisgenootjes! Hier staat altijd een pak yoghurt in de koelkast, dus we zullen ook gek zijn op de blended yoghurts!

 56. Als ik in de barn kom kan ik eigenlijk nooit kiezen. De keuze is reuze maar toch moet je kiezen voor één yoghurtje. Wat nou als dat eens niet hoefde? Dat je gewoon lekker alles tegelijk kon proeven? Zonder dat ik daarna met een schuldgevoel op de bank zit, want vergeleken met andere high tea’s is dit een hele gezonde toch?

  Vooral als arme student maak ik het mezelf lastig doordat ik de yoghurtbarn heb ontdekt en nog steeds niet alles geproefd heb. Daar gaat m’n (aller aller laatste maand) stufi

 57. Aaahhh superleuk! Het zou me echt zo leuk lijken om daar een keer heen te gaan! Ik zit er al ZO lang over na te denken, helemaal omdat ik gek ben op dit soort dingen, maar aangezien ik in Maastricht studeer en de reis naar Zwolle al lang is, kom ik er nooit aan toe… Nu is 11 Oktober toevallig mijn verjaardag en zou ik er graag met mijn mama heenwillen, om wat quality time te hebben, aangezien dat nu niet meer zo vaak gebeurd!

 58. I have a confession to make, ik zag je afgelopen woensdag heel toevallig bij Yoghurt Barn maar ik was te bescheiden om te zeggen hoe tof ik je vind!

 59. Hoe graag ik wil winnen? Heeeeeeel graag!!
  Ik wil mijn moeder zo graag een keer meenemen naar de Yoghurt Barn, em wat is een mooiere aangelegenheid dan dit? De keuze is enorm daar en de smoothies zien er heel goed uit! Nu heel hard duimen :)

 60. Omdat ik:
  – graag iemand anders blij zou maken
  – vaker samen wil (leren) eten
  – er vaker uit wil
  – wil leren genieten en ontspannen

 61. Wat een leuke actie! Origineel en lekker! Nog nooit bij de yoghurt barn geweest helaas! Ga het zeker proberen. Ik ben zelf elke dag creatief met yoghurt of kwark.

  Ik heb geen FB, maar bij deze I LIKE!

  Groetjes Marlies

 62. Hee!
  Ik zou graag mijn zusje mee willen nemen naar Yoghurt Barn! Onze thuis situatie loopt al drie jaar rot en ik heb niet veel hoop op goede vooruitzichten. Gelukkig gaat t de laatste maanden goed met mn zusje en mij, maar nu is ze verhuisd en zie ik haar weer zelden.. dit zou een goede reden zijn om weer eens fijn samen af te spreken en onze band te onderhouden/verbeteren!

 63. Omdat ik:
  – graag iemand anders blij zou maken
  – vaker samen wil (leren) eten
  – er vaker uit wil
  – wil leren genieten en ontspannen

 64. Super leuke actie dit!
  Ik ben gek op de yoghurts van de Yoghurt Barn. Helaas al een tijdje niet in de buurt geweest, dus nog niet de Tiramisu Yoghurt geprobeerd, maar wat lijkt hij mij heerlijk!
  Ik zou samen met vriendinnen voor mijn verjaardag een high tea doen bij de Yoghurt Barn (want ja, een stuk gezonden dan een ‘reguliere’ high tea). Helaas is deze door nogal vervelende omstandigheden niet door gegaan. Lijkt me super tof om op deze manier toch nog mijn verjaardag bij de Yoghurt Barn te kunnen vieren!
  (En natuurlijk volgt het daarna ook op mijn blog!)

 65. Leuke actie! Ga binnenkort naar een grote stad met een vriendin dus dan kunnen we hier lekker langs gaan.

 66. Oh wat heerlijk! Ik ga binnenkort met een vriendinnetje lunchen in Amsterdam. Zij heeft sinds kort, na heel wat ge-jo-jo haar lifestyle aangepast naar healthy zonder alleen maar te lijnen. Supergoed van haar. De high tea past vast in haar nieuwe lifestyle!

 67. Wat een super leuk artikel en leuke actie. Ik als beginnend blogger bij BoostYourHealth (joepie!) zou dit een erg leuke kans vinden om kennis te maken met Yoghurt Barn en er zelf een leuk artikel over te schrijven. duimen!

 68. Waarom ik het graag wil winnen? Omdat ik mijn vriendinnetje wil verwennen met een dagje uit en daar hoort natuurlijk ook lekker eten bij. Ze is nu zwanger van een tweeling en als die geboren wordt dan gaat alle aandacht en zorg uit naar de kinderen. Ze verdient het om nu zelf de aandacht te krijgen

 69. I love yoghurt! En I love Amsterdam! De tekst & foto’s maken hongerig, dus zou dit héél graag uitproberen – en een vriendinnetje die even in een wat mindere fase zit verrassen met een vrolijke middag.

 70. Hoi Jenny,

  Al een tijd volg ik je op Instagram, Facebook en ook je site hou ik goed in de gaten. Afgelopen jaar ben ik al ruim 10 kilo kwijt geraakt en door jou blijf ik nu doorgaan om nog wat kilo’s kwijt te raken en vooral lekker in mijn vel te zitten door te sporten en gezond te eten. Ik ben pas één keer bij de Yoghurt Barn geweest en het lijkt me heel erg leuk om hier samen met mijn vriendje (die ook van het sporten is) heen te gaan. Ik vind dit echt een leuke winactie!

  Groetjes Inge

 71. Hi Jenny,

  Ik volg je al een tijdje maar reageer niet veel. Toch wil ik mee doen met deze ontzettend leuke winactie!
  Waarom? Omdat ik bijna jarig ben (17 oktober) en dit wel een heel leuk verjaardagscadeautje vind! De high tea maar ook de blended yoghurts. Dan kan ik samen met een van mijn liefste vriendinnetjes op die manier mijn verjaardag vieren. Het is ook een soort bedankje naar haar toe dan omdat ze er altijd voor me is no matter what! Een topper is het!

  Dus ik duim heel hard dat ik een van de gelukkige winnaars ben ;)

 72. Op 25 oktober ben ik zes jaar samen met mijn vriend en wij willen ontzettend graag samen een high tea doen om dit te vieren! Mijn vriend is bezig met afvallen en daarom zou deze lekkere en gezonde high tea de perfecte optie zijn. Ik hoop echt dat ik dit win en we samen kunnen genieten van een heerlijke high tea!

  XO

 73. Wat super leuk!
  Mij lijkt het heeeel leuk om te winnen, omdat mijn beste vriendin vanaf 1 november gezellig in Utrecht komt wonen en we dit dan gezellig bij de Yoghurt Barn kunnen vieren!

  Groetjes Carolien

 74. Jaaa, dit wil ik graag winnen! Ik ben er nog nooit geweest omdat ik helaas niet in de buurt woon, maar alles ziet er daar echt heerlijk uit! En aangezien ik in de herfstvakantie toch naar Amsterdam ga, zou zo’n heerlijke high tea niet verkeerd zijn! De yoghurt blends ben ik ook erg benieuwd naar:)

 75. Wow Jenny
  Ik volg je nu al een tijdje op instagram en je bent zo’n inspiratie voor me.
  Ik zou heel graag dit winnen omdat ik nooit tijd maak om zulke lekkete dingen te maken. In heb het zodanig druk dat ik vaker op mijn 12m² kamer moet trainen dan in de gym.
  Ik ben nog nooit bij yoghurt barn geweest en kan da’ eindelijk met mijn vriendje genieten van n uitstapje.

  Groetjes

  Aurore

 76. Wauw wat een leuke actie! Ik ben een groot fan van Yoghurt Barn.
  Helaas zit er niet 1tje in Hilversum want dan zou ik er elke dag wel wat lekkers gaan halen! Haha!
  Ik wil al een tijdje een keer een High Tea doen bij Yoghurt Barn, maar het komt er maar niet van… ik ben erg benieuwd!?! Het lijkt me echt heerlijk!
  Die blended Yoghurts zien er ook super goed uit! Deze ga ik ook zeker uitproberen als ik er weer ben! Leuk! :-) X

 77. hi Jenny!

  Oeh wat ziet die high tea er overheerlijk uit. Ik zou dit heel erg winnen omdat ik dan weer een goed excuus heb om naar het mooie Amsterdam te komen. Daarnaast vind ik het super dat de Yoghurt Barn zoveel leuke en gezonde dingen aanbieding met een toffe sfeer.

  Een hele fijne maandag!

  Liefs Marlon :)

 78. Super leuk actie! Ik volg YB al een tijdje op instagram en zie altijd de lekkerste gerechtjes en drankjes voorbij komen! Dus ik doe heeeeeel graag mee met deze actie!
  Liefs Jessica

 79. Ohhhh – this is great! I’d love to win the high tea as I have never been to The Yoghurt Barn and the high tea is/was supposed my treat cheat after I have finished my first marathon :-)
  XX

 80. Het lijkt me super leuk om een high tea te winnen bij yoghurt barn! Het ziet er altijd zo heerlijk uit en ik vind het top dat ze staan voor biologische, verantwoorde producten. Ik zou heel graag een van mijn beste vriendinnetjes hiermee verrassen. Ze zit in een moeilijke periode en kan wel even een opkikkertje gebruiken! Leuke actie Jenny, bedankt :)

 81. Ik ben gek op yoghurt barn!! De perfecte oplossing voor gezond&gezelligheid! Ik ga hier altijd graag heen met m’n huisgenootje en zou dit dan ook suuper graag willen winnen om met haar naar de yoghurt barn te gaan. Zij vertrekt namelijk voor een half jaar naar Australië en het zou super zijn om van te voren gezellig hier wat te gaan eten/drinken!

 82. Super leuk Jenny! Ik zou graag willen winnen omdat ik nog nooit bij Yoghurt Barn ben geweest, maar het water wel elke keer in m’n mond als ik jouw foto’s voorbij zie komen haha. Kan ik er meteen een leuk dagje uit van maken met een vriendinnetje :-)

 83. Wat een orginele winactie! Super gaaf. Ik wil
  Graag winnen om mijn moeder te verwennen! Ze heeft vanaf mijn zus en mijn geboorte reuma gekregen en migraine. Ze heeft er iedere dag last van, maar laat het nooit merken en blijft altijd lachen. De laatste tijd gaat het niet zo goed met haar, ze heeft veel hoofdpijn en pijn achter haar oog. Ze heeft nu nieuwe medicijnen waar ze erg aan moet wennen. Ze is vandaag jarig, en het zo super leuk zijn als ik haar een dagje mee kan nemen als verassing naar de yoghurt barn!
  Groetjes jessie

 84. Hoera! Ik wil mijn yoghurt liefde graag combineren met een gezellige High Tea! I Amsterdam en Loei Lekker Yoghurt Barn ;-)

 85. Ik hou echt van de yoghurt barn en ik wil graag mijn nicht een keer meenemen. Ik wil haar laten zien wat je allemaal voor (gezonde) opties hebt voor je yoghurt.Dan hebben we ook weer lekker de mogelijkheid om weer even samen te zitten en bij te kletsen

 86. Aah dit is super leuk en toevallig! Volgende week maandag is één van mijn beste vriendinnetjes jarig en we gaan samen een dagje naar Amsterdam. De high tea of blended yoghurt zou een hele leuke verjaardagssurprise voor haar zijn. Ik zei nog tegen haar dat ik wel naar Yoghurt Barn wilde als we naar Amsterdam gaan haha.

  Deze prijs wil ik dus graag winnen voor mijn beste vriendinnetje als (extra) verjaardagscadeautje, want we zijn beide echte foodies en gek op lekker eten!

 87. Natuurlijk doe ik mee met deze win actie! Ik zou graag willen winnen omdat wanneer ik naar Amsterdam ga, ik hier altijd een leuk dagje uit van maak. De komende keer moet dat natuurlijk mét een bezoekje aan Yoghurt Barn zijn. Dus wanneer ik zou winnen neem ik een goede vriendin van me mee en smikkelen we samen van al het lekkers en genieten we van Amsterdam. Het lijkt me nog erg lastig om te kiezen welke yoghurt ik het lekkerst vind, maar ik denk toch dat ik zou kiezen voor de Mango Madness aangezien ik een groot fan ben van mango’s!

 88. Het ziet er ontzettend lekker uit! Een tijd geleden heb ik ontbeten met mijn moeder en was het heerlijk! Het lijkt mij hartstikke leuk om haar dit keer te verwennen met een hight tea en de blended yoghurts!

 89. Yeey wat een leuke winactie! Een goeie vriendin van mij is verhuisd naar Amsterdam. Laatst was ik op bezoek en fietsen we langs dit leuke tentje en ik zei gelijk dol enthousiast ‘heee hier gaat een meisje waarvan ik haar blog volg altijd heen, moeten we ook een keer doen!’. De volgende keer gaan we toch echt een keer naar binnen hebben we met elkaar afgesproken, maar zo’n prijs is dan wel extra welkom ;)!

 90. Jee wat leuk! Ik heb op verschillende blogs al veel voorbij zien komen over Yoghurt Barn, iedereen houdt ervan! Ik kom zelf uit Den Haag en ben de afgelopen tijd niet in Amsterdam geweest, daarom ben ik super benieuwd en doe graag mee aan deze win-actie. Dan kan ik er meteen een leuk dagje Amsterdam van maken! =)

 91. Ik woon ‘helemaal’ in het zuiden van het land maar voor een high tea bij de Yoghurt Barn heb ik wel een tripje naar Amsterdam over! Het ziet er zoo lekker uit! En waar kun je tegenwoordig nog high tea-en met zulke verantwoorde producten? Yum!

 92. Ahh het lijkt me echt superleuk om dit te winnen! Dan kan ik samen met mijn beste vriendinnetje, die vanwege studie nu 2 uur verderop woont, in de herfstvakantie heeerlijk hightea-en bij de yoghurt barn!! Een goed excuus om voor te reizen natuurlijk!

 93. Ik doe graag mee, ben hartstikke benieuwd naar alle lekkere dingen daar mede door jouw enthousiaste posts. Daarom roep ik ook al tijden dat ik daar écht een keer naartoe moet gaan en nu met nog meer leuke dingen wordt het de hoogste tijd.

 94. Hoi! Ik woon sinds vorige week in Amsterdam en ik zou graag zo veel mogelijk leuke/nieuwe/gezonde/lekkere adresjes willen vinden nu ik daar eindelijk een beetje tijd voor heb :D! Ik ben een echte yoghurt fan en dit zit er zo lekker uit!! Wie wil dit nou niet winnen…?!

 95. Die blended yoghurts zien er echt geweldig uit! Als ik zo het menu zie zal ik ze allemaal wel willen proberen. De Yoghurt Barn staat al een tijdje op mijn lijstje om er naartoe te gaan, maar het is er helaas nog niet van gekomen. Dus een High Tea lijkt me ook heel erg leuk om kennis te maken met deze plek! Yumm..

 96. Super gave en lekkere winactie. Ik zou een van mijn beste vriendinnen mee nemen. Zij is gek op high thea en wil het altijd nog keer met mij samen doen dus geef ik ons op voor deze verrassing

 97. Wat een ontzettend mooie winactie! Yoghurt Barn lijkt me geweldig! Ik ben er nog nooit geweest, dus een high tea of blended yoghurt winnen lijkt me helemaal super! Waarom? Ik ben echt een yoghurt fan en ik eet het dan ook dagelijks. Als gewoon ontbijt, door mijn smoothie heen, als toetje, het maakt me allemaal niet uit! En om het dan ook geserveerd te krijgen bij een high tea, maakt het helemaal compleet, zoiets heb ik namelijk niet vaak gezien bij een high tea. Ik heb ook even de Yoghurt Barn geliket op FB en jouw pagina likete ik al!

 98. Hey!
  Ah wat lijkt me dit heerlijk om te winnen!! Ik laa er inderdaad ook al bij andere foodbloggers over, het lijkt me zo lekker! Ik zou de high tea lekker met men zusje gaan doen, we hebben het de laatste tijd niet heel makkelijk dus even wat quality time is wel nodig!

  Bedankt voor alle leuke artikelen die ik elke dag mag lezen op jouw blog!
  Liefs

 99. ik ben gek op yoghurt barn!!! Het lijkt mij leuk om mijn zusje die daar nog
  Nooit is geweest mee te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *