Acties

WIN | Peanut Butter Lover Trui

peanut butter lover

Ze waren in no-time uitverkocht! De peanut butter lover truien. Goed nieuws: je maakt nu kans om er eentje te winnen! Ik geef er namelijk een weg. Deze wil ik graag geven aan een ware peanut butter lover. Wat je moet doen? Heel simpel; laat aan mij zien waarom jij een echte peanut butter lover bent! Hoe? Dat mag je he-le-maal zelf weten! Laat je fantasie de vrije loop!

peanut butter lover
Laat bijvoorbeeld een reactie achter onder deze blogpost! Maar je mag ook een recept met peanut butter maken, een andere peanut butter related foto posten op instagram, op twitter of op Facebook. Vergeet in ieder geval mij niet te taggen en vooral niet te hashtaggen (#healthyfans) anders kan ik de foto niet meer terugvinden. Ik ben benieuwd!

Het gaat om een maatje M. De winnaar maak ik volgende week donderdag bekend!
Good luck!


Jenny

Photo Credits: Joyce Bongers


De winnaar van de actie is bekend gemaakt.
Gefeliciteerd CKuijk!

53 Comments Add New Comment

 1. Hi Jenny, ik heb een vraagje, is deze trui op een mogelijkheid nog ergens te krijgen? Is hij te laten maken of heb je er misschien nog eentje toevallig ergens liggen?
  Ik zou er heel erg blij van worden als ik hm misschien nog kan kopen bij jou of een andere manier!

  Ik hoor het graag van je☺

  Veel liefs,

  Kim

 2. Omg ik vind dit echt geweldig! Ik zag de trui al op verschillende instagramaccounts voorbij komen en ik wil hem zo graag hebben! Ik las deze post vorige week al maar ik wilde echt met iets geniaals komen om te winnen, daarom heb ik een gedicht geschreven over pindakaas. Ik schrijf nooit gedichten, dus dit is echt heel speciaal. Lees, en geniet (natuurlijk onder het genot van een grote lepel pindakaas) :)

  “Pindakaas of hagelslag, ja de keus is snel gemaakt,
  Want zonder pindakaas in mijn voorraadkast, voel ik me zo naakt.
  Gelukkig hoef ik niet bang te zijn want voor ieder noodgeval,
  Staat er een pindakaaspot in mijn voorraadkast die ik met gemak aanval.

  Een gebroken hart, heel erg vermoeid of heftige hoofdpijn,
  Grijp dan maar weer naar de pot want pindakaas zal er altijd voor je zijn.
  Of ben je op een zwaar dieet en moet je constant op je voeding letten,
  Dan hoef je je nu niet druk te maken want pindakaas zit vol gezonde vetten.

  Pindakaas eet je niet alleen, je hoort het te delen met je vrienden,
  Maar niet met allemaal natuurlijk, alleen die het echt verdienen.
  Om mijn liefde voor pindakaas uit te dragen mis ik nog 1 ding,
  Dat is de peanutbutterlovertrui, dus ik hoop dat ik hem win!”

 3. Ik ben niet fan van pindakaas, maar pindakaas is fan van mij!
  Overal word ik achtervolgd door die pindapasta, aaargh! Waar ik ook ga of sta, overal ligt een lepel klaar. Elke dag weer. Die kleine nootjes dwingen me elke dag ze op te eten, niet alleen braaf op een bammetje, maar ook op rijstewafels, crackers, appels of met augurk, sambal, komkommer, wortel. MET ALLES! Zelfs s avonds in mn avondeten, als pindasaus..maar nu ook bij mn ontbijt! Met scheppen op mn havermout. elke dag, de hele dag: PINDAKAAS. Ik denk dat jouw trui de enige redding is Jenny..als ik deze fabulous sweater draag, ziet pindakaas in dat ik die lieve nootjes niet zal vergeten. Ik zal m elke dag trouw dragen als teken van zijn hartstochtelijke liefde voor mij!

 4. Hi Jenny! Deze trui kan natuurlijk niet gemist worden in mijn kledingkast. Mijn liefde voor pindakaas ontgaat helemaal niemand. Wanneer ik langskom, neem ik het liefst mijn eigen pindakaas mee (die van Horizon met stukjes noot vind ik het allerlekkerst!). Overal waar ik ben, staat wel een potje pindakaas voor mij klaar (yep, zelfs op school!). De volgende keer hoop ik mijn boterhammetje met pindakaas op te kunnen smullen met deze trui aan..

 5. Super blij met mijn peanutbutterlover trui… Maar mijn sportvriendinnetje was zwaar teleurgesteld dat ik de laatste had en dat er geen trui voor haar meer was!
  Elke boksles hebben we het over onze pindakaas verslaving….
  Zelf eet ik pindakaas met een lepel gelijk uit de pot! Ik eet het als ontbijt, snack of toetje! De twee beste momenten zijn als in een nieuwe pot je lepel kan zetten of bij het laatste beetje hagelslag erbij gooien en zo opeten! Pindakaas is rechtstreeks uit de pot het lekkerst!
  Ik hoop de trui voor mijn sportvriendinnetje te winnen!
  Dank je wel! Liefs Merel

 6. Jaaaaaa ik wil ‘m zó graag! Had hem samen met m’n vriend besteld, maar hij heeft ‘m eigenlijk gewoon keihard ingepikt.. :( Ik ben sowieso een heeule grote peanut butter lover. Er gaat voor mij geen dag voorbij waarop ik geen likje PB uit de pot neem hihi, oepsie!

 7. Mijn naam staat op die trui! Peanut butter lover is my middle name! Hier mijn ultieme PB recept!
  Banana softserve with PB en cacao!
  1 banaan in plakjes bevroren
  een scheutje amandelmelk (of melk naar keuze)
  1 el pindakaaspoeder van Body & fitshop (heathy!)
  1 el cacao, want PB en cacao is a match made in heaven!

  Doe de bevroren banaan in een keukenmachine en laat draaien, doe hier een scheutje van je melk naar keuze bij en de pindakaaspoeder en cacao en laat weer draaien. Tadaa je eigen gezonde Ben & Jerry’s is ready to eat! Zelf doe ik er meestal nog wat gehakte amandelen overheen omdat ik die crunch erbij lekker vind, maar hé doe wat jij lekker vindt!
  En nu ga ik KEIHARD duimen voor de PBL trui!

 8. Het is bijna onmogelijk om tussen al deze fantastisch leuke Peanut Butter lovers nog een uitblinkende reactie te geven…
  Toevallig heb ik je vorige week net gemaild over deze heerlijke trui dus dat geeft al wel aan hoe graag ik ‘m zou willen. (Helaas geen enkele meer leverbaar) Het kan bijna geen toeval zijn dat juist nu deze super actie voorbij komt.. Dus… Ik kan alleen maar zeggen; Pick me, Pick me, Pick me, Pick me!! Dikke kus van een PBL.

 9. Joehoeee! Aaah ik wil die toffe trui zo graag winnen! Heb je al getagd in een Instagram-fotootje, maar hier ook nog eens het recept dat wel laat zien dat ik een peanut butter lover ben: PINDAKAASBROOD. https://boterkaaseieren.wordpress.com/2015/04/14/pindakaasbrood/ Ook maakte ik bijvoorbeeld al eens pindakaassmoothies en pindakaasblokjes (net als fudge, echt een aanrader). Ik krijg regelmatig te horen “pleur jij nou echt overal pindakaas in, op of tussen?” of “als jij over pindakaas praat, is het net alsof je over je geliefde praat”. Haha! Duimen voor deze trui! Liefs, Lindy

 10. Jaaa hoe kan ik jou Jenny ervan overtuigen dat ik een echte peanutbutter lover ben! M’n foto kunsten zijn verreweg van mooi, dus dat ga ik je niet aan doen haha! In iedergeval kan ik niet genoeg pindakaas zien/eten! Pindakaas gebruik ik echt overal bij zelfs als ik kauwgom uit m’n broek moet halen (jaaa helaas al vaker gehad xD)! Pindakaas is een wondermiddel! Een echte peanutbutter lover dus

 11. Mijn vriend is een echte peanut butter lover! Een ontbijt is not compleet zonder een boterham met een héle dikke laag pindakaas en hij krijgt in zijn eentje in no time 1kg potten van Calvé leeg. Gelukkig houdt hij ook van koken zodat ik ik ook van zijn pindakaaskoekjes kan genieten :) (meestal deze: http://uitpaulineskeuken.nl/2012/05/pindakaas-koekjes.html). Ik zie het al helemaal voor me: pindakaaskoekjes bakken in een ‘peanut butter lover’ trui :).

 12. Ooooooh wat leuk! Hier moet ik aan meedoen :) Binnekort maar weer de keuken induiken om een leuk iets te maken met pindakaas. Maar eerst mijn pindakaasverhaal vertellen. Zo af en toe ga ik met mijn moeder, of een vriendin, naar de winkels, en soms kom je dan zo’n pot pindakaas voor vogeltjes tegen. Ik wordt dan helemaal enthousiast en begin een heel verhaal te vertellen over hoe goed het wel niet is van de mensheid dat ze een pindakaas voor de vogels maken zodat die er ook van kunnen genieten. En oh ja, laatst betrapte ik mijn kat erop dat ze de restjes uit de lege pindakaas pot stond te likken, en ik vond het nog leuk ook..

 13. Ik houd van pindakaas (Calvé met extra stukjes noot) Ik kan het niet omschrijven. We kennen elkaar al een tijdje en ik was opslag verliefd. Ik en pindakaas zijn één, voor altijd samen, hij is mijn ware. Ik ben verliefd….

 14. Yeeeeey wat een ontzettend leuke winactie!
  Ik lepel het liefst de hele dag pindapasta uit de pot en het ontbreekt ook geen dag bij mijn havermout ontbijtje!! Pindakaas maakt alles beter, echt alles. Ik eet het liefst die van de body en fit, maar zelf maken is ook heerlijk!

 15. Pindakaas op brood, pindakaas door havermout, pindakaas met banaan… ik ben er gek op en ik ga geen dag zonder! Ik ben gek op de pindakaas van Calve, maar ik haal ook regelmatig met 100% pinda’s. Of ik maak het zelf met de keukenmachine! Zelfs in de periode dat ik wilde afvallen, zorgde ik ervoor dat mijn boterham met pindakaas kon blijven. Ik ben een echte peanut butter lover!

 16. Super leuke winactie!!! Voor de verkoop was ik elaas net te laat…. Ik ben echt dol op pindakaas en ik maak het vaak zelf en ik maak er ook echt van alles mee muffins, koekjes en mueslirepen!

 17. Hi Jenny,

  Net zoals ik heb kunnen lezen tussen de vorige commentaren bij andere meiden, ben ik ook woonachtig in het buitenland. Ik woon al ruim drie jaar in Spanje en hetgeen wat ik het meest mis is natuurlijk pindakaas, van Calvé, mét stukjes noot. Pindakaas is hier totaal niet geliefd en mijn Spaanse vriend ging bijna over zijn nek toen hij het voor de eerste keer proefde. Dus, mocht in de trui winnen, dan zou ik een mooi statement kunnen maken door er lekker in te paraderen.
  Daarnaast vind ik mezelf ook best wel zielig omdat als er bezoek komt, ik alleen het tweede deel van het woord uit hun handbagagekoffer zie komen (kaas mag wel het vliegtuig in), terwijl ik toch echt om pindakaas had gevraagd.

  Need more say? Succes met het uitzoeken van de winnaar Jenny!

 18. “There is nothing PEANUT BUTTER and a spoon CAN’T fix!’
  Hoeveel pindakaas ik eet en de combinaties die ik er mee maak, drijft mijn huisgenoten wel eens tot waanzin! Pindakaas met: jam, hagelslag, kaas, bruine suiker, banaan, appel, zoute drop, nutella etc… Daarnaast doe ik een flinke lepel in mijn havermoutpap, door mijn bananenpannekoekjes beslag of voeg ik pindakaas toe aan verschillende gerechten (van zoet tot hartig). Waar ik ga ook naartoe ga, er gaan altijd een pot pindakaas mee!

 19. ik heb een tijdje geleden een fantastische foto gemaakt van mijn maand opbrengst aan lege Calvé (want het moet wel echte zijn) potjes. Helaas kan ik die nu niet delen omdat ik aan het backpacken ben in Peru, waar ze geen pindakaas hebben. Gelukkig scoor ik heel af en toe in de grote steden wat reesies peanutbutter cup chocolaatjes!!

  Afgelopen jaar heb ik een triathlon gedaan in Barcelona, en zonder mijn potje pindakaas had ik niet zo lekker gepresteerd als ik heb gedaan. Aankomende november loop ik de marathon van New York en gaat er zeker weer een potje mee!

  Ik heb veel favoriete recepten met pindakaas maar het liefst kruip ik gewoon op de bank met een pot pindakaas, een bakje hagelslag en een lepel :)

 20. Wat een leuke trui!!! Ik doe nooit aan win acties maar deze kan ik niet overslaan..
  Ik ben zo’n fan van pindakaas dat ik in mijn te kleine backpack op wereldreis de grootst verkrijgbare pot pindakaas uit de supermarkt heb meegenomen.
  1e stop Australië, waar de douane bijna mijn pot afpakte, gelukkig is het ze niet gelukt, anders had ik nooit een pindakaas boterham kunnen delen met meneer aboriginal. Meneer aboriginal was zo’n pindakaas lover geworden dat ik met een klein beetje pijn in mijn hart de pot heb achtergelaten.. Hij had mij ten slotte geleerd te vissen dus die pot pindakaas verdiende hij wel. Gelukkig kon ik, weer terug in de bewoonde wereld van Australië, een paar potten skippy pindakaas halen waar ik de rest van mijn wereldreis bammetjes van heb kunnen smeren.

 21. Twee jaar geleden heb ik er voor gekozen om mijn levensstijl om te gooien en te beginnen met sporten en letten op mijn voeding. Ik ben nooit erg dik geweest maar lekker in mijn vel heb ik nooit gezeten. Ik verloor in een jaar zeven kilo en heb in dit jaar mijn pindakaas verslaving in een hoekje moeten zetten: ik at er namelijk ontzettend veel van! Nu heb ik een balans gevonden tussen genieten van eten en er een gezond leven op nahouden, ik voel me op dit moment beter dan ooit. Ik eet nu ook weer dagelijks pindakaas (vooral op mijn havermout in de ochtend) en ik kan zeggen dat ik een echte addict ben! Toen ik vorig jaar april was opgelicht met een studio in Amsterdam en huisloos was ben ik heel snel gaan hospiteren. Ik werd door twee meiden uitgenodigd en mij werd gevraagd om iets mee te nemen waar ik een mooie herinnering aan heb/wat iets over mij zegt. Je kunt het wel raden, wat nam ik mee? Pindakaas! Ik legde mijn band met pindakaas uit en jippie ik was gekozen! Nu woon ik er nog steeds met heeel veel plezier. Ik wil deze trui zooo graag omdat pindakaas mij een super leuke woning met super leuke huisgenootjes heeft bezorgd!

 22. Kan ik aan onze katten laten zien dat ik de enige echte pindakaas lover ben… Want ja ook die twee zijn enorme lovers!

 23. Deze trui is gemaakt voor mij (voor wie niet hier bij de comments, haha). Ik smeer het serieus op bijna alles! Mijn lijfspreuk is: een dag geen pindakaas is een dag niet geleefd ;) Ik wilde deze trui daarom zó graag hebben, alleen voor ik het wist was hij al uitverkocht…

  Succes met kiezen!

 24. Ik kan jullie niet beschrijven hoeveel ik van pindakaas hou <3….
  ik ben zelf nederlands kampioen met bodyfitness wedstrijden… Ifbb atleet. en wij zitten heel jaar op dieet en voedingsschema. Maar ik kan het toch soms niet laten als ik een cheatday heb een lepel te pakken ofja vinger liever natuurlijk en in de pindakaas pot te roeren en zo te genieten van 1 lepel pindakaas eens in de zoveel tijd! het maakt mijn dag weer goed en ben ik weer helemaal happy! mijn cheatmomenten zijn mijn pindakaasmomenten <3 penut butter

 25. Because nothing beats a giant spoon of peanut butter!!

  En dat samen met een peanut butter lover trui, ik zeg 1 & 1 = match made in peanutbutterheaven :)

 26. Pindakaas! De vraag is natuurlijk, wie is er niet groot mee geworden? Ik in ieder geval wel en het is nog steeds mijn guilty pleasure! Vroeger waren ik en mijn broers voornamelijk verslaafd aan Peter Pan Peanut Butter, toen helaas niet in Nederland te verkrijgen. Gelukkig moest mijn vader vaak op zakenreis naar Amerika en nam dan één of twee potten van 2,5 kg per stuk mee naar huis. Wat een feest, het hele gezin aan de pindakaas!

  Nog steeds delen mijn vader en ik onze voorliefde voor pindakaas. Favoriet is momenteel Calvé met echte stukjes pinda’s, maar ik ben nog steeds op zoek naar de allerlekkerste pindakaas ooit! Deze trui zou toch perfect zijn om mijn zoektocht voort te zetten?!

 27. Wat een geweldige trui! Ik hou van pindakaas! Vroeger als kind al at ik niks anders op brood. En nu ben ik nog steeds gek op pindakaas, peabutbutter-jelly sandwich, zelfgemaakte peanutbuttercups, pindakaas met marshmallowfluff.jaa je kan wel.zeggen dat ik een pindakaasmonster ben haha.

 28. Lover & my best friend <3

  Peanut butter in the morning: check
  Peanut butter in the afternoon: check
  Peanut butter in the evening: check
  Peanut butter as a snack: check

  Een recept delen schiet niet zo op, ik doe simpelweg overal pindakaas bij!
  Ik ben veel onderweg en het eerste wat op mijn 'paklijst' staat is een pot pindakaas (per week, en ja, een grote). Zo was ik vorige week in Dubai en maakte ik mijn collega's razend enthousiast met mijn creatieve recepten, nadat ze hun ogen hadden uitgekeken bij het bekijken van mijn kofferinhoud.

  Pindakaas alleen om te eten? Nee hoor, ook ter decoratie! Mijn huisgenoten zijn zich overbewust van mijn peanut butter addiction en hadden daarom voor mijn verjaardag de AH moestuin gepot in, jawel, alleen maar pindakaaspotten! Inmiddels straalt onze keuken dus een 'peanut butter' spirit uit :)

  Wat ontbreekt er dan nog? Deze trui! Wilde hem bestellen, maar helaas was hij zo snel uitverkocht dat ik te laat was… Helaas pindakaas, maar deze winactie is de perfecte kans voor een pb lover als ik! <3

 29. Sinds kort heb ik pas een pindakaas verslaving. Oh men.. met lepel (of als die te ver weg is met een vinger) stiekem pindakaas uit de pot snoepen. Ik kwam er achter dat pindakaas alles beter maakt: dadels met pindakaas, appel of banaan met pindakaas, pindakaas in m’n havermoutpap, pannenkoeken met pindakaas of toch wel mijn favoriete: komkommer met pindakaas! Perfecte snack na een bokstraining, waar die trui ook goed bij zou staan!!

 30. Jenny!
  sinds ik jullie community heb ontdekt (PBP) heb ik pindakaas opnieuw uitgevonden door niemand minder dan Jelmer de Boer (@geentroep). Ik heb een keer zijn nasi goreng zonder nasi gemaakt en ben verliefd geworden op zijn zelf gemaakte pindasaus!

  Waar ik eerst boterhammen met pindakaas en suiker verslond, toen pindakaas met banaan, ben ik nu overgestapt op de #noguilt pindasaus.
  Voor de peanut butter lovers, probeer deze! : http://jelmerdeboer.nl/nasi-goreng-zonder-nasi/
  #healthyfans

  dikke kus!

 31. Oef… lastig al die Pindakaas-lover-verhalen overtreffen!

  Ik zou me elke ochtend wel helemaal in willen smeren met pindakaas! Hmmmm!!

  Hoop dat ik kans maak met dit overheerlijk receptje!

  Verse dadel, vullen met je favoriete pindakaas! Als garnering Extra pure chocolade-stukjes er over!! LOVE IT!

 32. Aah pindakaas! Uit een pot Calvé met stukjes vond ik het altijd al lekker. Van kleins af aan kreeg altijd al op mijn broodje gesmeerd met af een toe een keer jam, hagelslag of wat ik toen het allerlekkerst vond met wat kristal suiker erover heen.

  Nu ik op mij zelf woon en eindelijk mijn liefde voor koken echt kan uiten (inmiddels laat ik de hagelslag en jam in De kast staan) Ben ik begonnen met zoveel mogelijk zelf te maken, waaronder pindakaas. Waarbij ik het altijd al lekker vond, vind ik het nu echt SUPER ONWIJS ONTZETTEND LEKKER!! Als je het zelf maakt is de smaak echt zoveel lekkerder en proef je echt de nootjes (je huis ruikt na het maken als mooie bijkomstigheid ook nog eens erg lekker). Hoe maak ik het? Een zakje pinda’s van eigen merk van ah, 60 gram suikeramandelen van een lekker notenwinkeltje hier uit de stad. De pinda’s even roosteren, in de keukenmachine met klein scheutje neutrale olie en dan gewoon laten draaien. Onder tussen even de suikeramandelen in stukjes hakken, als de pindakaas inmiddels je gewenste structuur heeft roer je deze stukjes erdoor. In een potje, en dik smullen. Eigenlijk lepel ik de pot in dezelfde week wel weer leeg!

 33. Wauw, ik zie deze actie en voel me meteen aangesproken!! Deze Peanubutter Lover wil zeker weten zo’n mooie trui winnen! Ik ga gelijk aan de slag op Facebook en Instagram @christelvdl om te laten zien waarom deze trui mij perfect past! #healthyfans

 34. Ik mag het helaas niet meer eten, maar ow wat vind ik het lekker!! :(
  Ik word er soms gek van mensen elke keer uit te moeten leggen waarom ik bepaalde producten niet meer kan eten. Soms krijg je echt stom commentaar erop, daar ben ik klaar mee. Met deze trui kan ik laten zien dat ik wel super fan ben misschien dat er dan geen vragen meer worden gesteld.

 35. Ik twijfelde tussen twee vakantie bestemmingen, in het ene land kende ze geen pindakaas…
  Easy choice

 36. Ik ontbijt elke ochtend met havermout met pindakaas. Als ik s’avonds naar bed ga kan ik al niet wachten op m’n ontbijtje! Mijn dag is niet compleet zonder een beetje pindakaas haha! Ik zou alles kunnen eten met pindakaas… Je zou bijna denken dat ik eens naar een pindakaas afkick kliniek moet hahah! Perfecte trui voor mij dus!

 37. Oke, zo liet ik mijn fantasie op de vrije loop en bedacht ik me: ik ga een heel tof kunstwerk maken van pindakaas. Ik bedoel; wie doet dat nou? Hoe origineel is dat? En hoe leuk kan dat er toch uit zien? Toen bedacht ik me alleen dat ik daarvoor mijn heerlijke pindakaas van de Body&Fit shop moet opofferen en heb ik direct het idee uit mijn hoofd verbannen. Want verspilling van pindakaas, dat is zo zo zo zoo zonde. Ik wil ervan kunnen genieten in mijn mond, elke lepel, hapje, mespuntje, likje. Ja ik ben echt een peanutbutter-addict. Eerlijk gezegd zo erg dat ik niet eens baksels durf te maken met pindakaas, bang dat het mislukt en ik die pindakaas dus moet weggooien (shame on me). Ik ben soms zelfs zo erg dat ik niet eens wil dat mijn vriend een rijstwafel met pindakaas neemt, omdat ik die pot zelf wil leegmaken (dit terwijl ik verder alles deel met hem). Uiteraard maak ik dan alsnog keurig een rijstwafel met pindakaas (banaan/chocola) voor hem klaar, maar met tegenzin. De trui past dus wel errug goed bij mij en ik hoop dat ik er kans op maak, ik eet er alvast een lepel pindakaas op! (ondanks dat ik niet extravagante pindakaas-baksels maak of pindakaas op mijn hoofd smeer om origineel te zijn).

 38. Mijn vader is nederlander en mijn moeder belgische, en elke ochtend bij het ontbijt was mijn vader de enige die pindakaas at. Wij, belgen eten dat totaal niet, kan je ook niet vinden in de supermarkt…
  Maar mijn vader zei altijd :” Diegene die met mij samen pindakaas eet, die wordt mijn lievelingskind van de dag!” Nou of course als enig meisje met nog 2 broers, wou ik natuuurlijk die plek winnen. Toen ik jong was vond ik het helemaal niks maar omdat de motivatie zo groot was bleef ik proberen. Nu vind ik het zalig! Ik ben ook heel sportief en met voeding bezig en nu is pindakaas ook onmisbaar in mn dieet! Et voila, mijn verhaal. Lijkt me zalig om die trui te winnen, al is het om te showen aan mn papa! Haha ! Als je receptjes zoekt met pindakaas volg me anders op @happy_healthy_balance_
  Super bedankt! Fijne dag!!

 39. Mijn life quote is al jaren ‘I will never love you more than peanut butter’
  (Wel stiekem gepikt uit dit semi vrolijke liedje https://www.youtube.com/watch?v=wdZhQrhtRac op 2:45)

  Mijn vriend deed hier lacherig over toen hij dit 4 jaar geleden in onze date periode op mijn FB als favo citaat zag staan, maar hij weet zijn plek inmiddels dondersgoed. Als ik HANGRY ben, schuift hij voorzichtig de pindakaas pot mijn kant op en is het leven weer leuk ;-)

 40. Ik HOU van pindakaas en ik HOU van deze trui! Een van mijn sportschoolvriendinnetjes heeft nog geprobeerd er 2 bij je te bestellen, maar helaas waren ze al uitverkocht en was er slechts één retour gekomen. Ik zou nu HÉÉL graag deze trui winnen zodat ik samen met haar onze liefde voor pindakaas aan de wereld kan showen! :D

  Een klein voorbeeldje van mijn peanut butter love – mijn vader gaat 3x per jaar op vakantie naar Engeland en hetgeen waar ik altijd echt het meest naar uitkijk als hij terug komt….Whole Earth original crunchy peanut Butter! Mijn favoriete souvenir ever, helaas overleefd zo’n pot het nooit heel lang in mijn keukenkastjes ;)

 41. Precies 6 jaar geleden, was ik een internationale baanwielrenster. Toen ik vanwege motivatie gebrek, passie en discipline stopte. Ja toen ging het snel. Binnen 1 jaar 45 kilo aankomen is best veel. Ik heb twee jaar aangesukkeld met verschillende sportscholen, diëten en trainers maar niks sloeg echt aan. Tot vorig jaar. Ze zeggen: break ups leads to fit girls.. So true. Ik vond de motivatie, de passie en de discipline om weer in een jaar 25 kilo af te vallen. En door wat? Rijstewafels met PINDAKAAS! Ja zeker pindakaas.. Ik ben nog lang niet op het gewicht waar ik graag zou willen zijn. Maar een goed begin is al de helft. En om in de ochtend een peanut butter lover trui aan te mogen trekken. Is al een beste start!

  Liefs,

  Mardiani

  PS: tevens ben ik ook pindakaas. (Indo=pinda, NL er=kaas, indo+ NL er= Pindakaas!)

 42. Hee Jenny,

  Je kan het zo gek niet bedenken of ik smeer er pindakaas op. Appel met pindakaas, cashewnoten met pindakaas, havermoutkoekjes met pindakaas, twix met pindakaas en ga zo nog maar even door. Je trui is fantastisch en past bij alle momenten dat ik pindakaas eet.
  Je recepten zijn trouwens heerlijk, leuk om te maken of alleen al leuk om even te lezen voor nieuwe ideeën. Bedankt dat je het met ons deelt.

  Groetjes Ellis

 43. Deze trui lijkt wel speciaal gemaakt te zijn voor mij! Nu ik stage loop in Barcelona is het een stuk lastiger om goede pindakaas te vinden want de Spanjaarden vinden het over het algemeen niet zo lekker, maar gelukkig zijn er wat ecologische winkeltjes te vinden met 100% natuurlijke pindakaas. En guess what… van een Nederlands merk! Feels like home. Ik heb heel m’n leven al pindakaas gegeten (Calve, wie is er niet groot mee geworden?) maar sinds mijn verblijf in Sydney in 2012 heb ik een absolute verslaving opgelopen aan Reeses Peanut Butter Cups. Jamjam! Sindsdien koop ik alles met peanut butter en doe het zelfs door m’n havermout heen ’s ochtends voor een kickstart van de dag.
  Wil je deze Peanut Butter Lover echt blij maken? You know what to do!

 44. O Yeah! Die wil ik wel graag hebben als verschrikkelijke pindakaas verslaafde. <3

 45. Graag zou ik deze trui willen winnen, zodat ik hem over een paar jaar kan overdragen aan mijn zoontje van bijna 3. Mannetje leeft op pindakaas, dus dit zou een fantastisch cadeau voor hem zijn!

 46. Pindakaas, pindakaas, pindakaas…. het liefst doe ik overal een schep pindakaas bij!! Ik hou van pindakaas en je trui is geweldig… dus ja ik wil heel graag mee doen met de winactie…

  Dan ga ik nu een lekker havermoutpindakaasontbijtje maken :)

 47. Whaaaaaaaaaaaaaa daar is die te gekke win actie wel

  Nu ga ik me helemaal uitleven!!

  Ik moet die trui echt gewoon winnen want ik en peanut butter zijn een perfecte combi en met gemak onafscheidelijk! en wat ben ik dan zonder die trui, juist niet compleet dus ik wil zo graag die trui winnen……

  Ga snel nog een goeie manier proberen te vinden om hem te winnen want dit is natuurlijk niet genoeg! fingers crossed!

 48. Ik laat normaal nooit een comment ergens achter, maar deze trui vind ik zo gaaf en past ook helemaal bij mij. Ik heb echt een ‘peanut butter’ verslaving, zo kan je het inmiddels wel noemen! Ik moet het élke dag eten, als het niet op brood is dan wel gewoon met een lepel uit de pot, heeeeerlijk!! Wat hagelslag of jam erbij maakt het soms nog lekkerder! Ik vind de trui echt geweldig en echt bij me passen!!

 49. Toen ik nog bij mijn ouders woonde, kochten ze speciaal voor mij altijd een pot pindakaas tijdens het boodschappen doen. Niemand vond het lekker behalve ik. ;)
  Ik doe eerst een laagje boter op mijn brood en daar smeer ik de pindakaas overheen. Hagelslag of vlokken over de pindakaas maken het helemaal af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *