Acties Kookboeken

WIN | Donna Hay kookboek

Mijn droom is om uit eindelijk een eigen kookboek te hebben. Deze droom ga ik zeker nog een keer vervullen. Voor nu droom ik weg bij andere kookboeken. Mijn favorieten? De kookboeken van Donna Hay. Niet alleen is ze heel creatief met eten en zijn al haar gerechten héérlijk. haar presentatie ervan en de fotografie vind ik echt super! Het is allemaal heel rustig, veel wit, het eten spring eruit. Donna Hay is mijn grootste inspiratie en ik bezit ook al haar kookboeken. Haar kookboek “Fresh & Light” is mijn favoriete kookboek !

Zoals de titel al doet geloven gaat het voornamelijk om het bereiden van lichte voeding. Het geeft een andere dimensie aan het bereiden en het genieten van eten. In haar kookboek deelt ze meer dan 180 recepten voor de perfecte balans. In de inleiding schrijft Donna Hay dat dit geen dieetboek is, daar houdt zij niet van. Daaraan tegen is een goede balans wel belangrijk! Wat voor gerechten vind je terug in haar boek?

 

De fotografie is gedaan door William Meppen. Waarom heeft deze man geen instagram? Ik ben echt fan! Op zijn manier van fotograferen ben ik verliefd. Ik wil alles uit het boek gelijk eten als ik er doorheen blader! Ik vind het echt zo mooi!

Je kunt Donna Hay haar kookboek Fresh & Light (of al haar andere kookboeken) bestellen bij de uitgever van het boek Uitgeverij Unieboek Het Spectrum! Met hun heb ik ook een mooie deal gesloten! Ik mag drie exemplaren van het boek weggeven onder mijn lezers!

Wil jij mijn favoriete kookboek hebben? Het enige wat je hoeft te doen is een reactie plaatsen en mij vertellen waarom jij dit kookboek in je kast moet hebben staan! Ik maak de winnaars vrijdag bekend. Succes!

Liefs,

jenny

De win-actie is afgelopen en ik heb de drie winnaars gemaild! Gefeliciteerd Esther, Marieke & Marloes!

 

108 Comments Add New Comment

 1. Oooooh die wil ik graag winnen! Zo hoef ik niet meer lang na te denken over welke gezonde dingen ik wil eten in een week en kan ik me boodschappen lekker vooruit plannen. ’s Avonds laat thuis, gebrek aan inspiratie en een supermarkt die bijna sluit zijn, zorgen niet altijd voor gezonde eetgewoontes.

 2. Hi Jenny!

  Wat een toffe winactie! Graag zou ik het boek willen winnen omdat ik dol ben op gezond koken/eten! Vooral van lichte gerechten zoals salades en de gerechten hierboven afgebeeld gaat mijn hartje sneller van kloppen;) Ik ben echter vaak inspiratieloos en zit dan met de handen in het haar wat ik weer moet gaan maken… Een kookboek met receptjes die je kunt overnemen zou dus ideaal zijn!

  Groetjes en succes,
  Suzanne

 3. Hee Jenny,

  Het lijkt me fantastisch om zulke mooie gerechten te kunnen maken die gezond zijn voor me! Vind het soms moeilijk hoe je gezonde dingen kan combineren in gerechten.

  Groetjes x Elske.

 4. Jaaaaaa wat zou ik daar blij mee zijn :). Ik houd van koken! Ik kan een heel betoog houden Jenny, maar ik zou niet weten waar ik moet beginnen! Laat ik het zo zeggen, door koken komt mijn creativiteit naar voren! Sinds ik ben overgestapt op zoveel mogelijk clean eten, is mijn leven werkelijk waar veranderd. Nog meer inspiratie en voorbeelden kan ik wel gebruiken. I love Donna Hay, haar programma op 24kitchen wordt vaak door mij gekeken (en mijn vriend moet ook echt meekijken haha). Please?! :)
  ps op mijn IG debbycools zie je hoe dol ik ben op eten en koken!!!

 5. Prachtig exemplaar! Na 4 maanden reizen door SE-Asia, kijk ik er naar uit om thuis weer te gaan koken! Dit boek zal mij dan zeker op weg helpen :) #winwinwin

 6. Poeh! Geen idee hoe jij de winnaars selecteert maar ik vind het de moeite waard om te motiveren waarom ik zou moeten winnen :-) Opgelet….hier komt ie:

  Al enige tijd ben ik weer bezig met veel sporten en lekker en gezond eten. Helaas ontbreekt het me vaak aan inspiratie, hierdoor verval ik snel in oude, makkelijke, snelle en niet zo gezonde gewoontes. Wat ik achteraf weer jammer vind omdat m’n lijf hier ook niet goed op reageert. Dus voor mij is een nieuw, fris boek vol met inspiratie heeeeeeel erg welkom. Ik wil het zo graag, heb alleen een steuntje nodig! :-):-)

 7. Jaaa, die wil ik heel erg graag! Ik kijk altijd op 24kitchen. Geweldig dat ze niet zoveel ingrediënten gebruikt, dat houd ik van! Nu ik zwanger ben vind het extra belangrijk om gezond te eten maar heb niet altijd zin om lang in de keuken te staan, dit boek is de perfecte oplossing!

 8. Ik ben een groot fan van Donna Hay en mis alleen dit boek nog in mijn collectie. Ze kookt prachtige gerechten in een handomdraai, heel fijn als je weinig tijd hebt om te koken maar wel iets lekkers en gezonds op tafel wil zetten. En dan hoop ik niet alleen dit boek te winnen, maar ook ooit jouw boek in mijn collectie mogen toe te voegen. Heel veel succes!!

 9. Heei,
  Ik kende Donna Hey eigenlijk niet, had haar naam wel is gezien bij foodbloggers en bij de kookboeken. Ik werd wel nieuwschierig en toen jij schreef dat het jouw favoriete kookboek is, werd ik echt benieuwd naar haar boeken! Ik hou heeeel erg van lekker eten, maar het moet wel gezond blijven. Ik heb ook net testweek gehad en heb wel iets nodig om even te ontstreden, haha. Dus ik zou heel graag een boek willen winnen en lekker aan de slag te gaan in de keuken!

 10. Okee, om eerlijk te zijn kende ik Donna Hay helemaal niet. Ehm ja sorry! Maar dat is natuurlijk een des te grotenere reden om mij dit boek cadeau te doen haha! Ik ben sinds dit jaar echt veel gezonder gaan eten en ik hou ervan om continue inspiratie op te doen en nieuwe dingen uit te proberen, zo heb ik vanavond voor het eerst linzen gegeten in een linzencurry, briljant lekker! En mensen die mij kennen zouden dat 1 jaar geleden echt niet gedacht hebben. Anyways, ik ben dus heel erg op zoek naar inspirerende, creatieve recepten die ik heerlijk kan gaan uitproberen. En net als bij jou gaat het natuurlijk niet alleen om het heerlijke recept, maar ook om de goede foto’s! Nom nom nom wat ben ik al aan het watertanden!! En btw ik ontdekte je blog ook vandaag per toeval, en ik ben dus ook superblij hieraan mee te mogen doen, maar ook dat ik er weer een leuke blog bij heb om te volgen!

 11. Hoi!
  Ik kijk altijd naar haar programma’s op 24 kitchen en het lijkt me zoooo heerlijk om haar kookboek te hebben en lekker af en toe heerlijkheden op tafel te zetten hier als bedankje voor mijn lieve ouders waar ik nog steeds woon!

 12. Waarom ik jouw favoriete kookboek wil hebben? Nou, om te beginnen vind ik het al voor dit boek spreken dat jij het als “favoriet” benoemt. Ik ben dol op kookboeken. Niet alleen omdat ik het leuk vind om de recepten te gebruiken, maar ook omdat ik er echt van kan genieten om er gewoon doorheen te bladeren (zeker als er mooie foto’s in staan). Hoe ik “lichte voeding” precies moet zien weet ik niet. Maar ik vind het wel belangrijk om gezond en puur te eten.

 13. Hoi Jenny,

  Wat een leuke actie! Net zoals jouw droom is mijn droom om later een kookboek uit te brengen. Donna Hay lijkt me een perfecte inspiratie voor deze droom! Ik vind haar echt heel vernieuwend en kan veel leren van de combinaties van ingrediënten in haar gerechten die zorgen voor een goede balans.
  Deze zomer ben ik nog bezig met afstuderen maar daarna wil ik graag een blog en uiteindelijk een boek uitbrengen. Eigenlijk vind ik dit best wel een enge stap en ik ben dan ook geïnspireerd door de manier waarop jij de uitdaging bent aangegaan en nu vele volgers hebt. Dit boek zou voor mij een extra zetje zijn om deze stap ook te nemen!

  Veel succes met de weg naar je boek!

  Groetjes,
  Mae

 14. Wauw! Het kookboek ziet er indd echt fantastisch uit!
  Zou ‘m echt heel erg graag willen winnen! Ik volg je sinds kort op instagram en ik word zo geïnspireerd door onder andere al je mooie foodfoto’s! Ik ben hierdoor veeel gezonder gaan eten en in 2 maanden al 6 kilo afgevallen! Daarom zou ik heel graag dit boek willen winnen om lekker door te gaan in het ritme waarin ik nu zit! :)

 15. Hey Jenny,

  Wat een leuke winactie! Ik zou graag mee willen doen. Ik ben al een hele tijd fan van Donna Hay, eigenlijk sinds ze te zien is op 24Kitchen. Ik heb dit kookboek vaak staan te bewonderen in de boekenwinkel en zelfs op mijn lijstje gezet voor mijn verjaardag.
  Helaas niet gehad haha :)

  De fotografie is inderdaad super mooi!

  Bedankt voor de kans! :)

  Groetjes Mandy

 16. Hallo Jenny,

  Wat een leuke review weer en een ontzettend gave winactie! Het zal vast een mooi kookboek worden als je er zelf ooit één maakt…ik wacht in spanning af ;-)

  Ik maak graag kans op het kookboek van Donna Hay. Ik heb al een keer met het boek in mijn handen gestaan en wat een mooie foto’s! Ik zie mezelf al op mijn balkon zitten om heerlijk door het boek te bladeren en weg te dromen bij alle mooie foto’s. Met zo’n zomers kookboek is het niet eens erg als je niet op vakantie gaat.

  Naast de mooie foto’s vind ik het ook fijn dat er zo veel gezonde ingrediënten worden gebruikt, omdat ik helaas nogal snel last heb van mijn buik. Omdat ik veel sport is het fijn dat er lichte avondmaaltijden instaan. Als ik die op heb kan ik daarna nog lekker sporten zonder te vol te zitten en dan na het eten nog een heerlijk toetje of tussendoortje verorberen uit dit kookboek.

  Ik hou van koken, ik hou van gezond eten en ik eet graag vegetarisch. Als ik dit boek win ga ik als eerst de mayonaise van tofu maken die erin staat!

  Ik hoop dat ik één van de gelukkig winnaars ben! Veel succes en plezier met het schrijven op je blog.

  Groeten,
  Marloes

 17. Wil het boek zoooo graag winnen! Heb net mijn baan verloren en kan het me helaas niet permitteren om hem zelf te kopen maar hij heeft al talloze keren in mijn winkelmandje gezeten.. Hoop zo dat ik hem win!

 18. Ik probeer al een jaar een balans te vinden in voeding en sport. Mijn darmen zijn erg gevoelig waardoor ik niet alles kan eten, met als gevolg dat ik soms 3/4 mnd zwanger lijk. Ik hoop in dit boek wat inspiratie te vinden. Heel eerlijk gezegd is het moeilijk om elke avond weer iets nieuws en creatief op tafel te zetten.
  Daarom zou ik dit boek graag willen winnen

 19. Ik heb samen met mijn zussen een instagram @gezondegezusters. Hier proberen wij mensen te inspireren met leuke recepten, maar ook wij moeten onze inspiratie ergens vandaan halen. Een gezonde levensstijl is vol te houden met veel afwisseling en wat cheatday’s tussendoor. Wij zouden het heel leuk vinden om dit boek te winnen, hij staat namelijk hoog op ons verlanglijstje. Zoals wij hier altijd zeggen: geen liefde is groter dan onze liefde voor eten! In ons hart is nog wel een plekje voor het donna hay kookboek;).

 20. Ik eet zelf al best gezond maar moet zeggen dat ik vaak wel bij dezelfde gerechten uitkom. Ik heel veel kookboeken staan vaak ellenlange ingrediëntenlijsten met dingen die in Nederland vaak moeilijk te krijgen zijn. Dit lijkt me daarom een perfect kookboek voor mij, nieuwe inspiratie om mijn gezonde leefstijl makkelijk en leefbaar te houden.

 21. Donna Hay ken ik sinds kort via mijn schoonzusje! Ik ben echt in een klap verliefd geworden (mede door de kookkunsten van mijn schoonzus haha).
  Dit boek staat hoog aan mijn verlanglijstje! Fresh, Light & Delicious! Meer wil je toch niet van een maaltijd? En dat Donna zulke mooie illustraties heeft vind ik helemaal een feestje! Ik ga hard duimen!

 22. Wauw, de foto’s uit dit kookboek zijn inderdaad supermooi!
  Ik zou dit kookboek heel graag willen omdat ik de laatste tijd heel erg mijn best doe om gezonder te leven en strakker in mijn vel te zitten. Het sporten gaat me goed af, maar bij het koken mis ik nogal eens inspiratie, vooral bij het avondeten.. Een kookboek als deze zou (naast de ideeën die ik o.a. van jouw blog opdoe ;)) fantastisch zijn om me daarbij te helpen!

 23. Dit boek is zo mooi,… wauw,..
  Ik heb net gegeten maar heb nu al weer honger haha!
  Dit boek zou perfect zijn om nog meer inspiratie op te doen en meer variaties in mijn bestaande “menu’s” te krijgen.
  Misschien krijg ik door middel van dit boek mijn zus dan ook eens aan het koken,… :p

 24. Ik zou wel wat inspiratie kunnengebruiken,ik zit sinds 4 jaar in een rolstoel en omdat ik dus niet kan sporten wordt ik veel te dik

 25. Ik kook graag en het liefst gezond,ik ben altijd op zoek naar nieuwe recepten,ik ben nieuwsgierig naar het boek!

 26. omdat ik heel graag het roer om wil gooien naar een healthy lifestyle! een stap in de goede richting zou dit mooie boek zeker zijn!

 27. Één woord: motivatie! Heerlijke gezonde recepten motiveren mij om gezond te eten, ongezonde voeding te laten staan en fit te worden / blijven! Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en motiveer daardoor niet alleen mijzelf, maar ook weer mijn omgeving om gezond te eten! En als moeder van twee prachtige kinderen wil je niets anders dan hen een gezonde basis mee te geven.

  #motivation#donnahay#healthy#fit#care#eatclean# happy#motherlove

 28. Wat een prachtige foto’s! Het water loopt me in de mond. Alleen al daarom wil ik dit boek in mijn kast hebben!

  en omdat ik van eten houd.
  veel eten
  lekker eten
  gezond eten

  :-D

 29. Donna Hay is de enige reden waarom ik naar 24 kitchen kijk.
  Zij is top !!!! Ben benieuwd naar dit boek..

 30. Ik zou dit kookboek graag willen winnen zodat ik em aan mijn nicht kan geven die zojuist 10kilo is afgevallen en eindelijk inziet dat gezond eten ook lekker kan zijn. Het enige is dat ze soms nog wat inspiratie mist. In plaats van mij op te bellen/appen kan ze dan uit het kookboek koken.

 31. Hee Jenny
  Ik wil als eerste zeggen dat ik je blog super inspirerend vind :-). Ben je begonnen met volgen op Instagram en sindsdien hooked. Ik hartje jouw gezonde posts en geeft me motivatie om een keertje extra in de week te gaan hardlopen en naar de ”sterke mannen” zaal te gaan in de sportschool ;-).
  Ik ga binnenkort m’n eigen studio’tje kopen in Amsterdam waar ik m’n dreamjob heb gevonden. M’n boekenkast begint zich redelijk te vullen met gezonde kookboeken maar Donna Hay mist nog! Fingers crossed, maar vooral belangrijker: keep up the good work :-).
  xoxo
  p.s. please bring out your cooking book asap :-)

 32. Ahh Donna Hay is zo leuk! Ik vind haar echt leuk, ze is mijn favoriet op 24kitchen! Helaas kan je daar de recepten van haar niet opzoeken op internet, dus probeer ik druk mee te pennen als ze iets lekkers maakt, haha. Dit kan natuurlijk makkelijker; dat kookboek zou ideaal zijn!

 33. Jaaaaaaaaa deze wil ik heel graag! Omdat ik al een tijd gezond aan het koken ben en m’n inspiratie een beetje kwijt ben.

 34. Aangezien ik normaal nooit kook, maar ik per 1 juli – morgen dus :( – werkloos ben en dus onvrijwillig ‘huisvrouw’ ben voorlopig, lijkt het me wel handig om te kunnen koken. Dit boek lijkt me geweldig, hopelijk kan ik mijn vriend hierdoor eens aangenaam verrassen door hem iets heerlijks voor te schotelen..!

 35. Ik ben altijd op zoek naar gemakkelijke meeneem-maaltijden voor op’t werk, de foto’s die ik hier zie geven al gelijk inspiratie! Sowieso op de wishlist!

 36. Omdat kookboeken altijd fijn zijn; om uit te koken, om lekker in door te bladeren en om inspiratie op te doen!

 37. Ja ik kan natuurlijk een heel mooi verhaal neerzetten maar ik wil m gewoon winnen want wie wil dit boek nou niet??? I ❤️ Donna hay!

 38. Ik zou dit boek graag willen winnen, omdat niet alleen ikzelf, maar ook mijn boekenkast een beetje uit balans is: te veel studieboeken, te weinig kookboeken… Terwijl ik die wel kan gebruiken, want de laatste tijd grijp ik als single toch wat te vaak uit gemak/tijdgebrek naar een kant- en-klaar-maaltijd. Tijd om hier verandering in te brengen! ;)

 39. Haar programma op 24kitchen is fantastisch, haar creativiteit in eten kan ik wel gebruiken!

 40. Gewoon omdat ik best wel koken kan, alleen ben ik qua variatie en creativiteit in de keuken geen toppertje. Een beetje afkijken uit dit kookboek zal wellicht wonderen verrichten in het eten dat ik mezelf (en anderen) voor zet.

  Sowieso dat jouw gerechten op je blog en instagram al als inspiratie dienen, dus als ik jou was zou ik de wens ‘eigen kookboek’ snel uit laten komen! Genoeg kopers;)

 41. Ik houd zelf erg van koken maar blijf meestal een beetje ‘basic’. Ik zou graag nieuwe ideeën en inspiratie willen opdoen en daar ziet dit kookboek er zeker geschikt voor uit. De foto’s zijn prachtig! Binnenkort ga ik op kamers en ik wil graag een boekenplank vol kookboeken hebben staan… (En sowieso ben ik groot fan van Donna Hay, ik kijk vaak naar 24Kitchen en haar programma daar is zeker mijn favoriet.)

 42. Waarom ik het kookboek wil winnen van Donna Hay? Tsja, best lastig om dat goed en leuk te verwoorden. Ik haal inspiratie uit foto’s en recepten op instagram. Ik vind het leuk om andere mensen te volgen die zo met hun voeding en leefstijl bezig zijn. Erg knap vind ik dat. Ik vind voeding interessant en verbaas me er over hoe mooi mensen voeding kunnen presenteren. Het lijkt me leuk om dit boek te winnen zodat ik op Instagram meerdere recepten kan presenteren van Donna Hay en zo voor een keer de rollen om te draaien. Hoe zou dat zijn? In plaats van te kijken nu is te posten!

 43. Ik doe graag mee! Sinds kort aan een streng dieet volgens het ziekenhuis, mag een hoop niet eten vanwege mijn darmen. Hiervoor zijn de lichte maaltijden van Donna hay natuurlijk een echte uitkomst!

 44. Oh! ik wil dit boek ontzettend graag hebben. Ik hou onwijs van koken EN van gezond eten. Mijn vriend is kok en we hebben allerhande kookboeken maar niks over lekker fris en gezond eten. Hierdoor moet ik altijd op internet naar recepten zoeken en is het altijd wat improviseren (en grijp ik vaak terug op dezelfde gerechten en combinaties). Met dit boek zou ik meer inspiratie krijgen. En lekker bladeren en de mooie plaatjes bekijken is natuurlijk ook een leuke bezigheid.

 45. Donna Hay is top! Ik ben helemaal into the healthy lifestyle! Ik ben er mee begonnen om gewicht te verliezen, maar het is ook nog eens ontzettend leuk om mee bezig te zijn. Ik zit ook bij een ‘slimming kookclubje’, waar we eens in de zoveel tijd gezellig samen kokkerellen en zo ideeën opdoen. Het lijkt me fantastisch om dan iets uit dit kookboek van Donna Hay te kunnen maken, om zo ook weer anderen te kunnen inspireren!

 46. Hee Jenny!

  Als jij een boek uitbrengt, ben ik 1 van de eersten die dat boek gaat kopen. Ik ben sws al fan van jouw eten.
  Ik zou graag dit boek willen hebben om gezond en gevarieerd te gaan koken. Ik heb echt last van vreetbuien en heb ook van alles in de kast staan. Maar ik vind het lastig om dat te combineren tot een licht en gezond gerecht.
  Hopelijk kan dit kookboek mij helpen en maak ik kans op 1 van de 3 boeken..

  Kusjes Danique

 47. Dit boek is erg inspirerend! Ik hou erg van gezond eten en koken, maat ben vaak inspiratieloos… Daar kan dit boek mij bij helpen!

 48. Ik heb al een hoop kookboeken verzameld in de loop van de tijd. Helaas blijft het vaak bij lezen en plaatjes kijken, ze bevatten veel vette, suikerrijke recepten of gebruiken moeilijk verkrijgbare of dure producten. Donna Hay daarentegen zal zeker meerdere keren per week op mijn aanrecht te vinden zijn! Heerlijk koken uit een kookboek en dan nog gezond en gevarieerd ook! I like!

 49. Ik ben met sporten en eten goed op weg naar een gezonde levensstijl, maar bij gebrek aan creativiteit met gerechten, eet ik vaak hetzelfde. Dit lijkt me het perfecte boek om hier iets aan te doen!

 50. Mijn voornemen in 2014 was Eindelijk Leren Koken en dat gaat supergoed. Heb de smaak helemaal te pakken en verbaas mezelf nog regelmatig. De meeste inspiratie haal ik van Pinterest e.d. maar een ècht kookboek zou ook zooooo leuk zijn!

  Ja ik wil!!!

 51. Ik moet dit kookboek winnen! Heb net een prachtdroomkeuken in ons nieuwe huis maar keijf mijn luie vent niet van de bank haha help hij heeft inspiratie nodig!!!

 52. Fresh & Light, that’s the way I like it! Ik zou het echt super vinden om dit boek te winnen.

  Ik heb het afgelopen jaar een eetstoornis gehad en sindsdien stort ik me helemaal op het ‘gezonde’ leven om goed voor m’n lichaam te zorgen. Dit boek staat vol met heerlijke, gezonde recepten en zou dus geweldig zijn om hem te winnen.

  Ook is mijn familie steeds meer geinteresseerd in goed eten, dus ik zou het ook heel leuk vinden om hem met hun te delen.

  De mooie foto’s die erin staan maken het boek helemaal af, heel veel redenen om dit prachtige boek te winnen dus.

  Liefs,
  Sharon

 53. Waaauw, wat een gave win-actie.

  Ik doe heel graag mee. Ik ben sinds een tijdje bezig met gezonde voeding. Zo neem ik ’s ochtends altijd een bordje havermout met plantaardige melk en tussen de middag vaak een groene smoothie. Sinds die tijd volg ik ook een aantal health blogs, waaronder jullie. Hier haal ik veel motivatie en inspiratie uit! Ik eet nu dingen waar ik hiervoor helemaal niks van af wist. Verder vind ik het zo bijzonder om te zien dat ik zoveel meer energie heb en dat mijn huid ontzettend opknapt. Dit boek zou een prachtige aanvulling van mijn nieuwe eetstijl zijn, om nog meer inspiratie op te doen!

  Ik doe dus heel graag mee & hoop heel erg dat ik win! =D

 54. Ik zou het kookboek graag willen winnen omdat ik gisteren van vakantie terug ben gekomen en helaas een paar kilo ben aangekomen een beetje gezond eten is dus niet overbodig :D!

 55. Donna Hay wat een fantastische rustgevende kokende vrouw! Haar programma volg ik graag via 24 kitchen en ik heb inmiddels al een boek van haar in huis. Dit zou mijn tweede exemplaar zijn richting een nog uitgebreider en gezonder leven :)

 56. Ook ik wil graag een poging wagen om dit kookboek te winnen. Wat een mooie gerechten! Nog nooit van Donna Hay gehoord! Maar wat een prachtige foto’s van heerlijke gerechten zeg. Ik kan na mijn tentamenweken wel wat Frech & Light voedsel gebruiken!! En extra inspiratie om dit klaar te maken.
  En inderdaad, waarom heeft Donna Hay geen instagram?! Hihi.
  En wat betreft je eigen kookboek: je bent super goed op weg Jenny! Ik geniet altijd erg van je gerechten!! Keep up the good work!

 57. Ik wil dolgraag nog gezonder eten alleen ben ik erg inspiratieloos. Zoals je weet ben ik al 10 kilo afgevallen (en door jouw advies worden dat er nog veel meer) en wat variatie qua eten kan ik zeker gebruiken. Als student zijnde is het soms lastig om een goede en vooral gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ik weet zeker dat dit boek mij zal helpen in mijn strijd tegen de kilo’s.

 58. Wauw, wat een prachtig kookboek! Ik ben echt boeken verslaafd en naast romans heb ik al een hele verzameling kookboeken. Schandalig genoeg nog niet één van Donna, dus daar moet natuurlijk heel snel verandering in komen! Ik heb vooral veel kookboeken voor tussendoortjes, dus een kookboek met maaltijden is van harte welkom. Vooral nu ik geen brood meer eet zoek ik inspiratie naar lekkere en gezonde lunches! Ik ga duimen…

 59. Dit boek wil ik hebben vanwege de ontzettend mooie foto’s!
  En natuurlijk omdat er erg lekkere recepten in staan die ik best wel kan gebruiken. De laatste tijd is de creativiteit er bij mij een beetje uit verdwenen..

  Hopen op nieuwe inspiratie!

 60. Donna hay hey hey,

  “And that’s why I’m gon’ take a good booooook
  I know I want it
  I know I want it
  I know I want it
  You’re a good book!
  Hey hey hey”

  Ik wil heel graag weer de keuken in en dit boek is niet alleen qua inhoud super maar is ook een mooi exemplaar voor op de tafel. (Ja, niet eens de boekenkast maar gewoon in het zicht!)

  Hoop de actie te winnen! “Hey hey hey”

 61. Ik kijk graag naar haar op 24 kitchen, ze kookt zo mooi en ziet er altijd heel eenvoudig uit om te maken maar het eind resultaat is altijd een plaatje!!
  Zelf heb ik nog geen kookboek van haar dus dit zou geweldig zijn, alleen mocht ik winnen dan geef ik hem als verrassing aan mijn broer hij probeert haar altijd na te doen :) en met dit kookboek zou dat misschien beter gaan!! Hoeft hij niet meer bij moeders te eten maar thuis

 62. Wat erg(!!) ik ken haar niet..niets van haar! Wat een gemis! Ik ben héél nieuwsgierig! Ennuh..you can never have to many cookbooks ☺️

 63. Fresh&light that’s the way i like to cook so this will be my favourite book! I want iT!!

 64. Tsja, wie kan er nou nee zeggen tegen zon mooi boek, met geweldig lekkeruitziende recepten en prachtige foto’s. En als het dan ook nog eens Fresh & Light heet dan is het helemaal top! :D

 65. Ik zou dit boek heel graag willen winnen (maar wie niet ;) ). Ik zit veel te veel uren op internet te zoeken naar ‘inspiratie’ terwijl een kookboek toch eigenlijk veel leuker is, sowieso een aanwinst voor in je keuken, de afbeeldingen, de recepten echt geweldig mooi! Daarbij lijkt het me super leuk om in mijn studentenkeuken te leggen, en hier ook uit te koken voor mijn huisgenootjes! Ik denk dat als er zo’n mooi boek ligt, zij veel sneller ook is een recept zullen proberen of hier (gezonde) inspiratie uit zullen halen (iets wat nu nogal achterwegen blijft helaasss). Ik ben heel benieuwd naar die super toffe en mooie boek!
  Liefs, Rianne

 66. Hooi,

  Wat een super leuke actie!

  Mijn vader heeft epilepsie door een hersenvliesontsteking en het gaat niet zo goed met hem. Daarbij zijn We erachter gekomen dat hij veel vitamines en mineralen mist en hij meer gezond moet eten.

  Ik weet zeker dat ik doormiddel van dit boek lekkere recepten kan maken waardoor hij zich beter gaat voelen en wat opknapt!

  En zelf ben ik ook healthy bezig. Heb je toen dat mailtje gestuurd met advies over lekkere recepten en detox water. Ik Denk dat dit boek mij goed kan helpen!

  Blijf zo doorgaan met je blog

  Dikke knuffel x

 67. Ik zou het boek heel graag willen winnen, omdat het me eindelijk gelukt is om 10kg af te vallen door te sporten en voornamelijk door gezond te eten. Gezond eten is voor mij nu echt ‘a way of life’ geworden en daar kan ik dit kookboek heel goed bij gebruiken!

 68. Fresh & light; klinkt veelbelovend, zeker als ik dan ook de afbeeldingen bekijk. Wat ik er mee wil doen: kijken en koken! Eerst een middagje wegdromen met al die mooie afbeeldingen en vervolgens alvast oefenen voor als ik straks op kamers ga! Ik moet namelijk nog beginnen aan mijn kookboekencollectie en dit zou absoluut een goed eerste deel kunnen zijn!
  Liefs, Marjolein

 69. ☆ Donna Hay mag dan wel aangeven dat het geen dieetboek is maar ik denk dat de recepten voor mij een enorme inspiratie zijn om na al 20 kilo te zijn afgevallen de nog overige 20 kilo kwijt te raken! I’m gonna be fresh & light!! ☆

 70. Hoi Jenny!
  Ik ben net als jij altijd bezig met gezonde voeding: in de keuken staan om heerlijke hapjes voor mij en mijn familie klaar te maken. Dit kookboek lijkt mij ontzettend gaaf om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen (ik ben erg benieuwd naar haar smaakcombinaties). Op deze manier kunnen we andere mensen (blijven) motiveren tot het aannemen/aanhouden van een gezonde en goede levensstijl en kunnen we laten zien dat dit helemaal niet saai en eenzijdig hoeft te zijn!
  Groetjes, Anne

 71. Ik wordt helemaal happy van een geweldig kookboek en dat geeft mij weer veel nieuwe inspiratie om nieuwe healthy gerechtjes uit te proberen.

 72. Oh wat leuk! Ik zou dit boek graag willen winnen, omdat ik mijn gezin probeer te helpen met gezond eten. Mijn broertje en vader hebben last van overgewicht en beetje bij beetje gaan ze mijn kookkunsten proberen en waarderen! Het lijkt me onwijs leuk om ze enthousiast te krijgen dmv van dit kookboek en ervoor te zorgen dat ze afvallen en weer gezond worden :)

  Liefs,
  Marloes

 73. wat een mooi boek! Ik zou het willen hebben om lekker uit te koken. Maar ook om gewoon te bladeren en te genieten met een kop thee.

 74. O dit is leuk! Alleen de foto’s al doen me watertanden. Ik startte mijn gezondetenreisje een half jaar geleden, maar ik eet spijtig genoeg nogal eenzijdig (sla, sla en nog een beetje sla). Sinds ik je blog volg durf ik al eens iets nieuws te proberen! Dit boek zou me daar superhard bij helpen.
  Vele groetjes en keep up the good work!

 75. Ik ben vandaaf begonnen met detoxen! 3 dagen sapjes drinken.
  Daarna rustig weer licht eten. Maar na mijn detox wil ik
  natuurlijk ook overheerlijke recepten kunnen koken!
  Zou ideaal zijn om er zo’n kookboek bij te kunnen gebruiken!

 76. Hi Jenny, ik doe heel graag mee met de win-actie! Deze zomer zal voor mij in het teken staan van genieten, gezond leven, sporten, gezelligheid, doelen behalen en experimenteren met voeding. Het boek ‘fresh en light’ zou een perfecte aanvulling zijn! Ik zou mij dan ook dolgraag met dit boek willen uitsloven in de keuken, voor mijzelf en anderen! :)

 77. Ik zou dit boek ontzettend graag winnen omdat ik binnenkort op mezelf wil gaan wonen en dit zou een prachtig eerste kookboek zijn voor in mijn nieuwe appartement! Ik kan nu al niet wachten om zelf te gaan koken.

  XO

 78. Ik zou ontzettend blij zijn met dit boek! Ik heb gisteren net nieuwe hardloopschoenen besteld (nike pegasus hihi), en zit dus beetje krap bij kas.
  Daarnaast ben ik ook erg met mijm voeding bezig, omdat ik een overgevoelige huid heb em het met gezond eten een stuk beter gaat.
  Als student zijnde heb ik niet heeel veel te makken haha, maar wat zou je me blij maken met dit receptenboek! Zal ik in het studentenhuis van me eens iets gezonds op tafel zetten voor iedereen!

 79. Wat tof weer deze actie! Een eigen kookboek gaat jou sowieso lukken! Je bent al zo’n inspiratie voor mij en velen anderen! Ik zou dit kookboek graag willen hebben omdat ik als beginnend foodie wel inspiratie kan gebruiken! Ik wil graag leren hoe ik gezonde en lekkere recepten kan maken, want wat wel en niet te eten snap ik wel maar hoe er goed en lekker mee te koken heb ik nog niet onder de knie!

 80. Ik ben gek op Donna Hay, kijk altijd op 24 Kitchen naar haar afleveringen!! Ik heb echter nog geen kookboeken van haar, wilde voor mijn verjaardag dit kookboek vragen. Met een klein kind is het vaak moeilijk om creatief te zijn. Dit boek zou me zeker op weg helpen!! Daarnaast zou het geweldig zijn om een keer iets te winnen via zo’n actie!! Spannend of ik het ga worden!!

 81. Heej Jenny,

  Inspiratie op het gebied van fitness heb ik genoeg, maar als het gaat om een afwisselend avondmaalt kan ik nog wel wat inspiratie gebruiken. Ik kijk wel eens naar Donna Hay op 25 kitchen, geweldig. Ik zou erg blij zijn met dit boek :)

  X

 82. Dit boek staat al een tijdje op mijn verlanglijstje; met de prachtige foto’s en heerlijke recepten! Ik ben gek op koken en dan voornamelijk van gezonde voeding. En hoop in dit boek nieuwe inspiratie te vinden

 83. Wauw wat een prahctige foto’s!
  Ik zou dit kookboek graag in mijn bezit willen hebben, omdat ik sinds een tijd bezig ben met gezond eten, maar meer inspiratie nodig heb. Ik merk dat veel eten me zwaar valt in de avond en dat ik hierdoor een opgezwollen buik krijg, dus ben ik heel erg benieuwd naar deze recepten!

 84. Ik hou van kookboeken en dit zou heel erg mooi in mijn nieuwe huisje staan waar ik volgende week ga wonen. Dan heb ik eindelijk een goeie keuken waar ik al deze lekkere recepten kan maken.

 85. Ik zou dolgraag dit boek willen winnen. Het boek staat al een tijdje op mijn lijstje! Heerlijke en gezonde recepten.
  Daarnaast heb ik mijn gezonde eetpatroon even laten versloffen de afgelopen tijd en dit boek zou een mooi middel zijn om het weer op te pakken!

 86. Past perfect in ‘my new way of life’, waarbij ik zeker nog wat inspiratie kan gebruiken! :-)

 87. Ik zou dit boek graag winnen omdat dit een mooie aanvulling is op mijn Amber Alberda collectie!

 88. Hoi Jenny,

  Ik ben nu bezig met de laatste voorbereidingen voor mijn bruiloft en moet nog wat veranderen aan mijn eten. Dit boek zou en top ondersteuning zijn voor mij.

  :)

 89. Past perfect in ‘my new way of life’ waar ik zeker nog wat inspiratie bij kan gebruiken :-)

 90. Ik zou dit boek graag willen winnen! Het is vrij lastig om als student het juiste eten te kiezen . Vaak eet ik maar even makkelijk pasta of pizza. Ook sport ik vaak na het eten, waardoor ik de ‘light’ weer leuk vind! Zonder klotsbuik een rondje hardlopen zou fijn zijn..

 91. Ik heb een tijdje geleden gebladerd door het boek bij een vriendin thuis en ik was opslag verliefd! Sinds twee weken heb ik weer wat meer tijd om lekker te experimenteren met gezonde voeding en leuke recepten uit te proberen na een drukke tijd (scriptie stress, verhuizen, nieuwe baan, etc!). Ik ben echt dol op kookboeken! Donna Hay mist absoluut in mijn collectie en hoort zeker tussen Rens Kroes’ Powerfood, De zandloper, Zonder Suiker, en Plenty van Yotam Ottolenghi! I’m in it to win it!

 92. Waauw echt een super mooi boek! De recepten uit dit boek zien er echt heerlijk uit en ik ben zelf eigelijk altijd al wel op zoek naar het goede balans. Ik ben daarom ook heel erg benieuwd naar dit boek! Ik hoop dat dit boek mij kan helpen!

 93. Wat een leuke winactie weer! Ik ken Donna Hay haar kookboeken niet, maar dit artikel heeft me enorm nieuwsgierig! Ik kom over 3,5 week weer van een wereldreis waarin ik heel erg mijn best heb gedaan om fit te blijven, en dat is redelijk goed gelukt maar na de reis is er zeker weer werk aan de winkel! Dit kookboek zou me ontzettend helpen om weer back on track te komen thuis met een healthy lifestyle

 94. Oeee Jenny pick me! Pick me!! Deze wil ik echt zo heel heel erg graag! Ik ben aan het trainen voor de marathon van Berlijn en daarbij kan ik deze creatieve recepten goed gebruiken! Licht&gezond&vooral mega lekker! LOVE IT!

 95. Ik wil heeel erg graag mee doen! Sporten is inmiddels een van mijn grootste passies, of zoals ik het ook soms noem, mijn gezondste verslaving. Can’t imagine a week without it! Gezonde voeding is iets waar ik afgelopen half jaar hard aan werk om zo mijn healthy lifestyle compleet te maken. Het boek zou mij dus enorm helpen & tegelijkertijd inspireren om ook dingen buiten mijn eigen comfort zone uit te proberen in de keuken:)

 96. Dit boek staat al een tijd op mijn verlanglijstje, ik hoor alleen maar enthousiaste verhalen erover! Ik ben dol op koken en houdt ontzettend van gezond & lekker eten. Heerlijk om mezelf en anderen te verwennen met lekkernijen die niet alleen heel lekker, maar ook heel gezond zijn en goed voor mijn lijf! Dit boek lijkt me geweldige inspiratie in de keuken, lijkt me ontzettend gaaf om te experimenteren met de recepten!

 97. Ik ben al een tijd bezig met gezond eten en lekker sporten. Ben gek op koken en vooral eten ;-) maar heb écht nieuwe inspiratie nodig voor lekkere en gezonde gerechten! Van de foto’s alleen al uit dit boek krijg ik hongerrrr!

 98. Ik zou dit boek heel graag willen hebben omdat ik een paar kilo kwijt moet en dit graag op een gezonde manier wil doen. Dit boek is daar echt een oplossing voor!

 99. Hi jenny!
  Wat een mooie wens om je eigen kookboek uit te brengen; lijkt mij een goed plan en dat gaat je lukken.
  Voor nu zou ik heel graag het Donna Hay kookboek willen hebben omdat ik sinds afgelopen jaar op kamers woon. Heel leuk, en koken kan ik wel, maar wat meer variatie kan er wel bij!
  Bovendien probeer ik gezonder te eten om fitter te worden en lekkerder in mijn vel te zitten (net als de helft van alle vrouwen in Nederland geloof ik…)
  Daarnaast hoop ik heel erg dat dit kookboek mij kan helpen en ik met nog meer plezier en inspiratie in de keuken sta!

 100. Ohh nu moet ik een goede reden gaan bedenken waarom ik dit boek wil.. Lastig!(nu moet ik eerlijk zijn, want ik ben dus gewoon lui en vol excuses)
  Het komt er eigenlijk gewoon op neer dat ik veeeeel te dik ben en heel goed weet hoe alles moet, en wat gezond is maar combineren en variatie zoeken ho maar! Daar sta ik stil en vind ik dan weer een excuus in waarom ik stil sta..
  Ik wil dus gewoon gaan DOEN, no more excuses!!

 101. I Like!!! Ik wil heel graag het kookboek winnen omdat ik dol ben op fijne kookboeken met mooie foto’s en gezonde recepten! Fresh & Light is mijn nieuwe motto, oké mijn motto is fitter en (letterlijk) lichter worden, en Fresh & Light vind ik daar wel een goed synoniem voor.

 102. Tof, ik doe heel graag mee! Ik ga vaak na mijn werk sporten en ben vaak op zoek naar lichte maaltijden voor op mijn werk of in de trein zodat ik wel wat op heb, maar niet ontzettend vol zit. En het is gewoon een prachtig boek, heb het al een paar keer in mijn handen gehad, maar telkens ook weer terug gelegd :-(. Op naar een bikinilijf in oktober en als Donna Hay daar een beetje bij wil helpen, heel graag!

 103. Dit boek staat al een tijdje op mijn lijstje en lijkt me ontzettend fijn! Mijn lichaam is al een tijd uit balans, mijn buik en huid zijn erg van slag.. Ben nu bezig om deze balans te herstellen en let heel erg op voeding om alles weer in balans te krijgen. Dit boek zou een uitkomst zijn om nieuwe recepten uit te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *